Sudocrem na akné

Máte zkušenost s Sudocrem Antiseptický ochranný krém?

Přidejte zkušenost s Sudocrem Antisept...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18794
30.9.14 23:44

@zuza23 mně se nejvíc zhoršilo akné po Bb creamu..tak bacha…resp. ty silikony v nem obsaženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
1.10.14 00:43

@Xhnip 8o tak s tím naštěstí problém nemám :dance: nebo sem si nevšimla, že by se to po Bb creamu zhoršilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
1.10.14 07:37
@zuza23 píše:
@DeTer já používala čistící vodu od clean & clear a bez účinků. V pubertě mi pomáhali výrobky od garnieru, vlastně ještě před těhotenstvím mi pomáhal, když se nějakej pupínek pokoušel ukázat, ale teď ani ten garnier nepomáhá. Jen bb cream to trochu zamaskuje. Tak zkusím změnit značku, třeba to taky pomůže :pankac: díky za typ :D

Heled, clean clear jsem si koupila krátce op porodu, protože jsem si myslela, že zabere jako kdysi v pubertě a taky nic. Úplně mě v tom nechal :mrgreen: Jinak ta synergenová voda stojí asi 50korun což mě neskutečně překvapilo a kdybych tam proto to nešla zase na základě několika doporučení s tím, že je to dobrý, tak bych nevěřila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
1.10.14 08:53

Taky ho ne to používám.. vytáhne aspon ten hnus, a trochu líp se to hojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137

Nebo zkus jerischův roztok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829

@zuza23 kdyz jsem chodila do prace tak na noc. Kdyz jsem mela volno, tak i pres den. Oblicej a zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
1.10.14 13:10

Ještě jednou děkuji za rady. Už jsem z toho zoufalá, tak snad něco zabere :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek