Sudocrem na akné

Máte zkušenost s Sudocrem Antiseptický ochranný krém?

Přidejte zkušenost s Sudocrem Antisept...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4697
30.9.14 22:38
@bozska-mrcha píše:
Já začala používat na občej gel pro intimní partie a docela dobrý 8o :lol: holčina s touhle vychytávkou přišla ze školy :lol: ovšem je fakt, že na akné nějak extra netrpím, jen před ms si ta pleť dělá co chce a tohle to dost dobře dává do normy

Uz roky se jim meju take, nemam akne, ale moji pleti to dela moc dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
30.9.14 22:39
@zuza23 píše:
@bozska-mrcha takže pomáhá třeba chilli gel? To by mě nenapadlo patlat si to na obličej 8o

já měla doma jen Laktacyd, ale ono je to všechno ne jedný vlně tak proč to nezkusit. Holčina s tím přišla, že spolužačka to měla jako typ od kožařky :roll: :lol: no zabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
30.9.14 22:39

Jo a sudocreamem likvidujem ja i partner bolaky na zadku :oops: :mrgreen: za noc po nich neni ani pamatky :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.9.14 22:41

@zuza23 jasně, prodávají se 15 mg tablety, tak jednu ráno a jednu večer. Zkus to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
30.9.14 22:45

@Dee29 vyzkouším, díky za typ :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
30.9.14 22:45

@zuza23
dříve byl na předpis, ted je volně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
30.9.14 22:49

@Malaga děkuji za radu. Mě na kožním vždycky napsali nějakou pastu, co mi v lékárně namíchali, ale vůbec to nepomahalo, spíš naopak. Takže v tomto už dr nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
30.9.14 22:49

Mě pomohla voda a makeup od synergenu. Slíbila Jsem si, ze to budu hlását každému, kdo bude poslouchat. Jako mávnutím proutku můj obličej jako struhadlo proměnil zase v pěkný. Neříkám že nemám problematickou i tak, ale pupínky nikde.
Jinak sudokrem a francovka to jistí i před ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
30.9.14 22:54

@DeTer od synergenu mám antibakterialni kompaktní pudr. Poradila mi ho kamarádka a je fakt, že po něm jako snad jediném se mi to nehorsi. Ale ani nelepsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
30.9.14 22:57

Já používala sudocrem před těhotenstvím při hormonální stimulaci, kdy nefungovalo vůbec nic. Ani kosmetika..A sudocrem mě zachránil pubertální obličej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
30.9.14 23:02
@zuza23 píše:
@DeTer od synergenu mám antibakterialni kompaktní pudr. Poradila mi ho kamarádka a je fakt, že po něm jako snad jediném se mi to nehorsi. Ale ani nelepsi :(

Nepudruji vůbec a ta čistící voda je úplně skvělá. Jednak mi voní a hlavně musím potřebovat třeba dva tři vatové tampony abych viděla čistý výsledek. Obličej mám pak krásně jemný a bez černých teček! prostě jsem opravdu spokojená a i s make upem. když lítám celý den stane se, že si musím znova nanest a druhý den ani památka po nějakém včerejším dni… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
30.9.14 23:04

@Kyslíková a to jsi mazala na noc, nebo i přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
30.9.14 23:10

@DeTer já používala čistící vodu od clean & clear a bez účinků. V pubertě mi pomáhali výrobky od garnieru, vlastně ještě před těhotenstvím mi pomáhal, když se nějakej pupínek pokoušel ukázat, ale teď ani ten garnier nepomáhá. Jen bb cream to trochu zamaskuje. Tak zkusím změnit značku, třeba to taky pomůže :pankac: díky za typ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.9.14 23:12

@bozska-mrcha mne laktacyd doporucila doktorka na cele telo, kdyz jsem mela koprivku po atb :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
30.9.14 23:23
@Janha píše:
@bozska-mrcha mne laktacyd doporucila doktorka na cele telo, kdyz jsem mela koprivku po atb :mrgreen:

taky už to používám na celé tělo, když už tak už. Proč mi na vaně zase pixlu navíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek