Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano, je to tou cokoladou. Tchyně by hlídala moje dítě naposledy.
Ta nejak doufám, že já to troll a že dospělou osobu by toto snad nenapadlo.. Ano, může to být tím, tchyně už V nikdy nehlidala..
@martina.se píše:
Ta nejak doufám, že já to troll a že dospělou osobu by toto snad nenapadlo.. Ano, může to být tím, tchyně už V nikdy nehlidala..
Já ti klidně napíšu, že napadlo. Moje tchyně dávala starší dceři, když ji vozila v kočárku, čokoládu z nanuka, který okusovala (nehledě na to, že kouřila a nečistila si zuby, takže tou okusovanou čokoládou jí ještě zanášela bůhvíco do pusinky). A já se divila, proč malou (plně kojenou, tříměsíční) neustále bolí bříško a celé noci prořve. Přišla jsem na to až poté, co mi to řekla snacha její kamarádky, se kterou chodily s kočárkama (pak jsem si teda uvědomila, že jsem malé na body našla divnou čokoládovou šmouhu). Takže věř, že někoho napadnou děsný hlouposti. Ale moji tchyni omlouvá, že nevychodila ani základní školu a nikdy neměla na starosti kojence (mého muže si osvojili v roce a pak ho dali na starosti asi až do tří let téměř naplno její matce).
Ta čokoláda ji mohla zacpat :/ tchýni bych ji tedy už na hlídání nedala, nechápu, co jí to napadlo ![]()
Ta čokoláda jí ucpala. Jen by mě zajímalo, jak jí v tom Sunaru rozpustila.
Jako jo už jsem slyšela že starší generace přidávala do sunaru cukr… ale čokoládu tak to vyhrává zlatého bludištáka ![]()
@Havlova zaléváme Sunar převařenou vodou, lépe se pak rozpustí i samotný Sunar ![]()
Malá nakonec usla v 1 ráno, spinká do teď. Počkám, až se probudí a uvidím
stále ale uvažuju, jestli s ní někam nejet?
Ale Sunar přece nemůžeš zalevat horkou vodou
voda ma mít pokud se nepletu 40stupnu.
@Anonymní píše:
Malá nakonec usla v 1 ráno, spinká do teď. Počkám, až se probudí a uvidímstále ale uvažuju, jestli s ní někam nejet?
A co by s tím doktor asi tak dělal? Příště vem tchyni a dceru s sebou, abys jí mohla dát mléko ty. Tchyně mohla být ve sttesu, holka se vzbudila, cucla si mléka a dál řvala. Tak to řešila po svém. Ano nebylo to správné. Ale třeba měla strach, že bys jí sjela, že dítě nechala brečet.
@Elen8 píše:
Ale Sunar přece nemůžeš zalevat horkou vodouvoda ma mít pokud se nepletu 40stupnu.
No hlavně to dítě přeci těžko bude vařící Sunar. Tak jak se v tom zbytku už vychladlého sunaru mohla ta čokoláda rozpustit ![]()
@lucenka píše:
No hlavně to dítě přeci těžko bude vařící Sunar. Tak jak se v tom zbytku už vychladlého sunaru mohla ta čokoláda rozpustit
Hlavně by to pak ucpalo to díru ne?
Taky by mě zajímalo jak se to tchyni podařilo v tom rozpustit.
Holky, mám takový problém. U nás na bytě probíhá rekonstrukce a bydlíme tak dočasně u tchyně. Máme 2 měsíční holčičku a dneska jsem poprosila tchyni o pohlidani. Potřebovala jsem jet na gynekologii na prohlídku po 6ti neděli. (krvácet jsem přestala teprv minulý týden, proto jsem šla až teď) malou jsem předtím uspala v kočárku, a doufala, že bude spát, než se stihnu vrátit. Jenže stala asi 20 minut před mým příchodem. Malá je na UM. Máme Sunar premium 1 (sám o sobě je dost sladký). Tchyně jí Teda Sunar připravila, ale má prý vypila jen 40 ml tak Teda usoudila, že jí asi nechutná a do zbylých 90 ml hodila 3 kostičky cokolady, aby Sunar byl sladký a malá pila dal. Samozřejmě se mi s tím přiznala až teď. Malá začala asi hodinku po mým příchodu plakat a pláče do teď, utist ji nejde nijak. Než mi tchyně oznámila co vyvedla přisuzovala jsem to bříšku. Bříško jsem mazala, masirovala a cvičily jsme nožičkama snad celý den. Bez úspěchu. Stále pláče. Ovšem důvod jsem zjistila až teď. Měla bych s ní někam jet? Myslíte že to opravdu může být tou čokoládou?