Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím mám syna 6m chci ho naučit usinat samotného…ale když ho nakojim dam brknout pak do postýlky zapnu kolotoc tak na něj chvilku kouká a pak se hned otoci na brisko a poblinka se nebo začne perovat na 4 a lozi přes celou postylku máte nějaké rady jak ho naučit usinat bez pretoceni na bříško? Nebo celkově jak ho naučit nebo co dělám špatně? Děkuji
To dela muj synek taky. Zazdili jsme ho kojicim polstarem, aby se nemohl otacet na bricho.
@Pajka89 A pomohlo to? on e stejně „prosoupe“ na břicho právě:/ a pak se začne vztekat ![]()
@P4ja kdyby se aspoň nepoblul…ale pak se začne vztekat že tak být nechce tak já nevím… musím ho naučit usinat samotného
@Netflix píše:
@P4ja kdyby se aspoň nepoblul…ale pak se začne vztekat že tak být nechce tak já nevím… musím ho naučit usinat samotného
Nic nemusíš. Teď usíná takhle, za týden to může být jinak. ![]()
@Netflix píše:
@Pajka89 A pomohlo to? on e stejně „prosoupe“ na břicho právě:/ a pak se začne vztekat
Pomohlo, uz nema dost mista na pretaceni 🤷♀️
@P4ja teď usina me na rukách nebo u prsa a ne takhle 😂 kdyby aspoň takhle usnul tak to neresim ![]()
Chápu můj maly byl na Brise snad od 5dne života a má to do ted a je mu 18. M ja Ho učila samotného snad od 4m spinkat trvalo to asi 3 dny než to pochopil byl klid do toho 8 m kdy ještě nelezl, neseděl ale teď ho zase houpi na rukách v postylce teď stoupá a prevaluje se, no možna maly si myslí že si bude hrát nebo chxe usnout u tebe mit trpelivost 😊 😆
@15Amy jako zas tak mi to nevadi ale víš jak trochu samostatnosti neuškodí vsude píši jak prcek řve nebo cokoliv ale nikde nepíšou jak ho to naučit v období kdy se točí a pomalu lozi🤦♀️ 😀
Chodim otacet stale zpet na zada, dokud nevytuhne
Nekdy tam jdu 1×, jindy treba 5×…
@luci.no luci to ja u něj stojím a otacim ho furt…ja ho otocim a on se hned v zápětí otoci zpet 🤦♀️ ![]()
@Netflix vydrz, casem se nauci spat na brise
Ale chapu, ze to je narocne obdobi ![]()
@luci.no jako on umí spát ma břiše me jde o to usínání…to neumime ![]()
@Netflix píše:
@luci.no jako on umí spát ma břiše me jde o to usínání…to neumime
Je to malé dítě, které bude ještě x krát upravovat usínání. Nech ho v klidu žít. A nehledej problémy tam, kde nejsou.