Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Klid, nektere deti se snazi zvedat hlavu uz od narozeni… bud rada ze nemas lezacka a snazi se objevovat:-) se zady si nic neudela, pokud mimco dela samo a ty nijak nepomahas:-) uzivej si prcka a jeho pokroku:-))
Dcera na mě pásla koně od 14ti dnů, nijak ji to nepoznamenalo.
@Martha03 když byla na mě, taky hlavičku zvedala sama, ale takto, že by ležela sama a zvedla, tak to se stalo dneska poprvé
@Anonymní píše:
@Martha03 když byla na mě, taky hlavičku zvedala sama, ale takto, že by ležela sama a zvedla, tak to se stalo dneska poprvé
No tak ji zvedá na podložce. Některé děti jsou prostě rychlejší. Pokud máš obavu, zeptej se pediatra.
Dela to sama od sebe, ty ji nenutis, tak to je prirozeny vyvoj. Syn pasl kone od prichodu z porodnice (5 dnu)…
Je to šikulka. Mě dr jen řekla, že mám hlídat jestli nezvedá prdelku.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, naše malá se narodila 30.10 a dneska nám začala past koníčky. Není to brzy? Ani vlastně nevím jestli má dobrou techniku přikládám i fotku. Zajímá mě, jestli si nemůže něco udělat se zády
Bud rada, ze je šikovná a jde ji to.. U nás máme pořád placku, když ho položím.. Ale zase se sam otočí na oba boky a chci takto.. Takže každé dítko je jiné.. Když to dělá sama, tak to neublíží
Ahoj holky, naše malá se narodila 30.10 a dneska nám začala past koníčky. Není to brzy? Ani vlastně nevím jestli má dobrou techniku přikládám i fotku. Zajímá mě, jestli si nemůže něco udělat se zády