Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Výše odkaz je na starý Sunar, který se už nevyrábí. Místo toho je teď Sunar Nutradefense HA a 2 se dává od ukončeného 6.měsíce.
Sunar nutradefense sme kúpili synovi ako príkrm. Ľudia smrdí a chutí to ako umelá hmota a syn je z toho nervozny keď sa mu to snažíme podstrčiť. Ine mlieka v prašku a kašičky zvláda ale toto je niečo. Ochutnal som aj ja a dal som si tu prácu Vás potešiť so svojim gurmánskym zážitkom a vyhodenými peniazmi za 450kč za kilogram prášku ktorý nechce ani pes a to ma silný žaludok.
@robertto píše:
Sunar nutradefense sme kúpili synovi ako príkrm. Ľudia smrdí a chutí to ako umelá hmota a syn je z toho nervozny keď sa mu to snažíme podstrčiť. Ine mlieka v prašku a kašičky zvláda ale toto je niečo. Ochutnal som aj ja a dal som si tu prácu Vás potešiť so svojim gurmánskym zážitkom a vyhodenými peniazmi za 450kč za kilogram prášku ktorý nechce ani pes a to ma silný žaludok.
Tak náš malej dlabal Sunar Nutradefense HA úplně bez problémů, teď už má „obyčejný“ Nutradefense a také ho dlabe s chutí. Mně nepřijde, že by nějak smrdělo. Naopak mně zase smrdí Nutrilon a chuťově také nic moc. Je to věc názoru a chuti. Hlavně aby miminku chutnalo.
No tak my jsme používali Nutradefense bez problémů
, pak mi tchýně poradila ať zkusíme SUNAR COMPLEX
používáme ho 3 týdny - zatím kakal 1× za dva dny - což mi bylo divný, protže po nutradefensu kakal pravidelně denně večer, malej už tu tři dny chudák skučí a nemůže se vykadit, takže sunar teď prodávám na aukru všech 7 krabic za 170,–kč/kus a dneska mažu zase do lékárny pro nutradefense a už to menit nebudu - to si raději připlatím ![]()
Ahoj maminky take mam doma chlapecka kteri ma alergii jelepsi zpusob je vyskouset mlicka ha a sledovat co miminku chutna atake sledovat stolici proto ze kazde miminko je jine take jsme mneli problemi z bolenim a akakanim pak se nam osipal a uz jsme nevedeli co snim pak se zistilo ze ma alergii na kravske mleko a alergie v rodine tak to pro nas bylo trosku tezke mu vibrat mlicko po ktrem by bil spokojenej, kamamratka ta pouziva bebu ha azase mi rikala ze ji potom holcika nepribira tak poste skouset. ![]()