Sunar x Nutrilon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Filipek2212
2.3.11 20:01

Neblbni a dávej sunar. Dětem rozhodně neuškodí , jinak by ho vůbec nemohli prodávat. Ono ty umělá mléka jsou hodně hlídaná a kontrolovaná. Já dávám sunar hned od narození a nikdy s ním malý neměl problém, ted má dva měsíce a vše je v pohodě. A starší dcera taky vyrostla na sunaru, sunar je finančně nejlevnější, já ho kupuji za 169kč a mám ho na 4-5 dní,takže rozhodně lepší než nutrilon za 340kč.

• Citovat
  • Upravit
3
17.6.11 15:01

Ahoj všichni,chtěla jsem se zeptat pokud někdo máte zkušenosti se sunarem nutra defense HA1. Já s nim malou dokrmuju asi měsíc,ale v posledních dnech skoro vždy když ji nakrmim,tak pláče,tak nevim,jestli jí to nenadýmá nebo já už nevim. Jestli s nim máte někdo zkušenosti,prosim napiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
17.6.11 15:43
9hans píše:
Ahoj všichni,chtěla jsem se zeptat pokud někdo máte zkušenosti se sunarem nutra defense HA1. Já s nim malou dokrmuju asi měsíc,ale v posledních dnech skoro vždy když ji nakrmim,tak pláče,tak nevim,jestli jí to nenadýmá nebo já už nevim. Jestli s nim máte někdo zkušenosti,prosim napiště.

Ahoj, my ho používáme asi měsíc a něco, žádný problémy nevidím (předtím nutrilon HA). Ale dávám od narození přírodní kapičky na bříško Baby calm :nevim: :palec: Máš nějaké kapky na bolení bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.6.11 16:19

ahojik, to je blbost co tě ta doktorka řekla…ono hodne doktoru šilene propúaguje nutroše, nu mě stál spoustu peněz, nejdražší mlíko a taky nejvík h***u, bylo mu po něm věčně špatně, bolení , nešlo kakat atd…pak sme přešli teda na bebu,ale co mi bylo řečeno od mudra. zkus mlíka jaký budou vyhovovat, sunar i když je nejlevnější je rozhodně kvalitní mlíko, klidně bych dávala. a neschopná matka??? vypust to z hlavy, já mam jednoho a taky sem nezvládala kojit, nešlo to , já měla málo a a on jak videl k**u, řeeev!!!!tak sme přešli ve 3 měsících na UM a svatej pokoj, najezenej spokojenej a o tom to je ne??? takže klídek mamino :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
17.6.11 17:31

Ahoj,já měla taky problém s kojením.V nemocnici to byl teror,malou jsem musela cpat stříkačkou,přes lahev,s prsa a pořád ji padala váha.Pustili nás domů po 14 dnech.Taky doporučili dokrmovat nutrilonem,ale nemohla se po něm vykakat,byla neklidná…tak jsme zkusili sunar nutradefense 1.A jsme na něm pořád,pěkně kaká,chutná ji, á pěkně přibírá.Doma jsem přešla na um a byli jsme o moc klidnější obě. Prostě to kojení nešlo. U mě jednoznačně sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
17.6.11 18:52

Tam hlavně záleží co to dítě snáší. Já jsem skusila všechna mlíka od sunaru přes bebu apod ale stejně jsme zase zakotvily zase na Nutrilonu Extra jinak mi všechno kluk blinkal a od 6 měsíců měl tu dvojku než jsme přešli od Nestlé na ten Junior je sice drahej ale jemu to vyhovuje a neprská mi to mlíko. Takže oprvdu záleží na dítěti co mu vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.6.11 11:38

děkuji

děkuji velmi za odpověď..mam kapičky sab simplax,ale už je moc nepoužívám..každopádně jsem ráda za reakci,protože na mě všichni koukali divně,když sem někomu řekla,že dávám sunar a ne nutrilon..všichni tvrdí,že to je značka a že mimču nechci dopřát to nejlepší,tak sem nad nim uvažovala,ale zase co jsem četla,že po něm hodně dětí má zácpu,tak nevim..určitě chci dám mojí holčičce to nejlepší,ale nevim jestli Nutrilon je to nejlepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
20.6.11 15:00
9hans píše:
děkuji velmi za odpověď..mam kapičky sab simplax,ale už je moc nepoužívám..každopádně jsem ráda za reakci,protože na mě všichni koukali divně,když sem někomu řekla,že dávám sunar a ne nutrilon..všichni tvrdí,že to je značka a že mimču nechci dopřát to nejlepší,tak sem nad nim uvažovala,ale zase co jsem četla,že po něm hodně dětí má zácpu,tak nevim..určitě chci dám mojí holčičce to nejlepší,ale nevim jestli Nutrilon je to nejlepší..
¨za me spíš nejhorší, než sme se vubec dopátrali čim to je, tak malej musel strašně trpět, až jednou přestal jíst uplně a bylo… tak sme přešli na levnější a najednoíu malej bez problému. Nutrilon je jen značka za kterou se platí, ale všechny mlíka jsou pod přísnou kontrolou…mýmu prckovi dělal zle nutroš, jinym třeba sunar, beba, hami atd, každý miminko je prostě jiný a pokud ji sunar nijak nevadí rozhodně malou neobíráš o živiny a vitamíny, to mlíko je stejně kvalitní jako kterýkoliv jiný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.6.11 10:18

Tak to jste mě moc uklidnili,díky moc za reakce..měla jsem z toho opravdu takový smíšený pocity..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
21.6.11 16:04
9hans píše:
Tak to jste mě moc uklidnili,díky moc za reakce..měla jsem z toho opravdu takový smíšený pocity..

ono větčina dr dělá reklamu, nevim proč právě nutrošovi a každýmu ho cpou jak kdyby to bylo sušený mateřský mlíko a jediný mlíko na světě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eveped
26.10.11 19:14

Ahoj Megy,neschopna mama urcite nejsi. Koukej ja porodila taky dvojcatka maji 6 mesicu,kojila jsem je jen necely tyden nebo to neslo. neslo,podotykam neslo nebot jsem mela jen dost mlika v jednom prsu ve druhem skoro nic a hadali se o to plnejsi. jeden se najedl druhy stradal tak abych ukoncila sve trapeni a jejich presli jsme na UV. a razem byl klid. k tomu mam holcicku ktera ma 19 mesicu tu jsem krmila materskym mlekem necele dva mesice a potom jsem taky presla na UV. zili jsme ve spañelsku tam jsem jim davala BEBA.ale tady je to nehorazne drahy spas.. a tak davame NUTRILON. klukum vyhovuje a me taky. tak zadne nerviky uzivej krasneho materstvi:) :-D
Zdravi Evca

• Citovat
  • Upravit
aja 77
8.1.12 02:46

Ahoj Megy!V PORODNICI MI MALÉHO PŘIKRMOVALY NUTRILONEM,TAK JSEM HO KOUPILA I DOMU.VŠE BYLO V POHO A BOBO MĚL TUŽŠÍ A JAK TO PROTLAČIL TAK ŘIDŠÍ.V 5.TYDNECH MI SKORO 2.DNY NESPAL A JEN BREČEL.NAKONEC JSEM S NIM JELA NA POHOTOVOST A BYLY TO PRDÍKY.NECHALA JSEM HO USNOUT VE VAJÍČKU-KONEČNĚ JSME SPALI OBA!DĚTSKÁ DOKTORKA MI DOPORUČILA NA KOLIKU A ZACPU NUTRILON COMFORT.JE TO O DOST LEPŠÍ,ALE TAKY NÁKLADNĚJŠÍ.UVAŽUJI O ZMĚNĚ A TO SUNARU,ALE MÁM STRACH EXPERIMENTOVAT NA TAKOVÉM DROBEČKOVI.PA AJA :roll:

• Citovat
  • Upravit
hanibaros
16.2.12 10:24

jak dlouho máte balení 600gr SUNARU?

Zdá se mi,že nějak rychle vypotřebujeme ten 300gr sáček…nevíte prosím, jestli třeba jiná dražší značka nevydrží déle?

• Citovat
  • Upravit
2249
16.2.12 10:27

Já jsem měla stejný pocit u Beby. Teď mám Sunar Nutradefense a zdá se mi, že vydrží dýl. A není to jenom tím, že je to větší balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanibaros
16.2.12 10:30

aha, a je taky takový sladší? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat