Sunar x Nutrilon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7461
7.6.07 15:30

Ahoj,
taky mam dvojcatka a byla jsem na tom velmi podobne. Mlicka bylo malo, takze od zacatku kojeni plus dokrm, ale kojeni nam vydrzelo asi jen 2 mesice. Zacinaly jsme na Nutrilonu. Pak jsem ruzne a z ruznych duvodu zkousela jina mlika a ze zacatku holky nic moc nesnesly, ani Sunar, Kacka se po nem kroutila, takze zpet na Nutrilon. Ale zrovna pred tydnem jsem znovu presla na Sunar, holky uz jsou velke a myslim, ze je zbytecne kupovat drahe mleko, Sunar jim uz nic nedela, je OK: Takze to chce vyzkouset. Kazde ditko snese neco jineho. Tak hodne zdaru s dvojcatky, at pekne rostou! A s kojenim si nedelej hlavu, jak napsala Lesina, nerozhoduje to o tom, jestli jsi dobra mama! I kdyz me to taky mrzelo, ze to neslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
7.6.07 21:34

Já měla také problémy s kojením, zuby nehty jsme to vydrželi do konce 4.měsíce, ale malej už byl hladovej a pořád brečel hlady. Tak jsme koupili nutrilon jedničku a měsíc krmili tím. Pak jsme začali v pátým měsící zeleninou, dobrali zásoby nutrilonu a koupila jsem sunar, na zkoušku.
A dobrý, malýmu chutná a dokonce po něm daleko míň blinká!

Kdyby mu to nejelo, tak bych pokračovala v nutrilonu, ale pokud s tím nemá problém, tak si nehodlám hrát na to, že mi nevadí dávát pomalu dvojnásobek peněz za to samé.
Nutrilon je dobrý stejně jako ostatní značky, jen je prostě doporučovaný a „značkový“. Ale kdyby měl být sunar špatný, tak na trhu nebude, z toho bych opravdu strach neměla.

• Citovat
  • Upravit
199
8.6.07 08:22

Megy, proto, že nekojíš, přeci nejsi špatná matka!!!!! Jak tě to proboha napadlo????? Jinak Marťas je na Bebě HA, ale jenom proto, že byli nějaké komplikace a strávili jsme po narození měsíc v nemocnici, kde mu ji na:,–(ili, tak jsme v tom pokračovali. 750g stojí 322,50 takže žádná sranda. Teď bude malýmu 1/2 roku, tak přejdeme na Bebu normoš a potom bych chtěla vyzkoušet i Sunar. Vzhledem k tomu, že Sunar splňuje stejné atesty jako všechny ostatní UM, tak nevím, co by na něm mohlo být špatného, že by se konkurenci nelíbila jeho cena…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
9.6.07 11:52

Megy,já mám sice jen jednoho prcka,ale taky jsem si vyčítala,že nekojím,že jsem to brzy vzdala(kojila jsem jen v porodce)atd.Malé jsem na radu sester z novorozňáku dávala Nutr. Ha,po měsíci jsme přešli na Nutr 1 a od 2měs je malá na Sunaru.Střídám obyč. a premium a je spokojená,stoličku má skoro denně,takže ji nebetonuje......Rozhodně to není špatná volba a je jen na prckách,co jim bude chutnat,proto si nedělej zásoby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.6.07 15:32

Ahoj,
já kojím i přikrumuju, ale jen večer. Začali jsme na Sunaru a mylýmu chutná, jen kadí jednou za 2 dny, ale nekroutí se. Teď byla v DM drogerii akce 25% sleva na příkrmy a mlíčka, tak jsem zkusila Nutrilon. Uvidíme. 850 gr Nutrilonu mi vyšlo na 216 Kč a když kupuju Sunar 1, tak ten mi vyšel na 73 Kč za 300 gr. Takže je to skoro na stejno. Sunar mi doporučili v lékárně, ale hlavně kvůli ceně.

Horší je to se savičkama do lahviček. Syn neumí pít s kulatých saviček, tak sháníme placatý na širší láhev. Uvidíme, jestli seženeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.6.07 19:12

Ahojky,
My jsme kojili asi 6 týdnů, Pak jsem začala Luci přikrmovat (málo přibírala a byla pořád hladová) U Dr jsme dostali plechovku Sunaru, ale po něm blinkala, tak jsem koupila Nutrilon Comfort (kvůli bříšku), Pak jsme přešli na normální Nutrilon, ale po něm měla bolení břicha trápili jí prdíky a u nich řev.
Ted máme asi měsíc a půl Hami 1 a jsme spokojeni, malé chutná.
600g stojí u nás v Lékarně asi 160,–
a v Lékarně u Kauflandu ho maji za 124,–

Jinak už nekojim vůbec asi 2 měsíce, malá prostě odmítá ode mě pít. to je vždycky řev, jak když ji na nože berou, i když mlíko ještě mám (sice asi ne tolik, ale něco by určo vytáhla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
12.6.07 20:07

Eriko malá taky neumí pít z kulatých saviček.Prostě přisává vzduch koutkama a pila 3/4 hodiny.Děs.Máme Avent lahičky a koupili jsme do nich avičky MAM (sedí,ale musí vyrovnávat podtlak v lahvičce sama,že povolí pusu,jinak se vyrovnává samo) a malá je spokojená,pije tak 10-15 min,pokud teda u jídla neusíná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
guvernerm
13.2.11 02:08

Jaké mléko?

Když byl syn malý, zůstal jsem s ním sám. Nic jiného než sunar nebo feminar nebylo a šlo to taky. Dnes je mu 22 a máme doma už dvoutýdenní holčičku. A ten samý problém sunar nebo nutrilon řeší i on. Podle mě je to jedno. Vyzkoušejte to a uvidíte. Takovejch drahejch z prominutím sraček jako je nutrilon je na dnešním trhu plno a firmy se na tom pakujou. Já osobně bych zkusil nejdřív sunar a pak teprve něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
Anna86
13.2.11 06:07
guvernerm píše:
Když byl syn malý, zůstal jsem s ním sám. Nic jiného než sunar nebo feminar nebylo a šlo to taky. Dnes je mu 22 a máme doma už dvoutýdenní holčičku. A ten samý problém sunar nebo nutrilon řeší i on. Podle mě je to jedno. Vyzkoušejte to a uvidíte. Takovejch drahejch z prominutím sraček jako je nutrilon je na dnešním trhu plno a firmy se na tom pakujou. Já osobně bych zkusil nejdřív sunar a pak teprve něco jiného.

Levnější varianta NUTRILONU, jen pod jiným jménem https://www.emimino.cz/…bilon-31216/

• Citovat
  • Upravit
olousp
24.2.11 10:40

Ahojky Megy,ani ja jsem nekojila ani moje mama ani sestra a nikdy sme si nerekly ze jsme neschopne mamy.Ja jsem davala sice nutrilon,ale kdybych si mela vybrat s financnich duvodu ,tak dam taky sunar.Vzdyt my jsme na nem taky vyrostly a jaky jsme pekny holky. :lol: V mem okoli je spousta maminek,ktere ho pouzivaji.Takze pokud to nedela miminkum neplechu,tak ho skus. :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
ditrych
24.2.11 10:45

Já má se sunarem dobré zkušenost, každému dítku sedí něco jiného.Sestřenka dávala bebu a mimčo měla takovoiu zácpu, že přejela na sunar a bylo to ok.A rozhodně nejsi, já kojím a nepovažuju nkojící mamky za neschopné!

• Citovat
  • Upravit
260
26.2.11 00:16

Ahoj, to by me zajimalo, co za tu prezentaci Nutrilonu dostava!!!?
Vzdyt je prece jasne, ze zhruba vsechna mleka jsou a musi byt v zakladnim, nezbytnem slozeni stejna. Na to je ceska a EU legislativa. Na rozdil od Nutrilonu Sunar nepouziva klamavou reklamu, nepropaguje tvrzeni, ktera nejsou pravda a ktera pak musi EU zakazovat…http://register.consilium.europa.eu/…963.cs10.pdf. To mi staci, abych si utvorila obrazek o korektnosti te ktere znacky. Uz jsem to ted psala v jine diskusi. Ochutnej Sunar a ochutnej Nutrilon a uvidis sama. Ja bych sve deti Nutrilonem netrapila :-) Jo a mimochodem, Nutra Defense ma zajimave slozeni a jeste i mlecny tuk, diky kteremu chutna podobne jako Sunar. Ale cena je vyssi…
At u vas rozhodne chut a ne marketingova tlacenka nejake porodni asistentky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.2.11 12:02

Přesně tak, obyčejnej Sunar je nejlepší a má nejsladší chuť ze všech mlík.
Nutrilon je jedna velká reklama a propagace. Stačí přijít do lékáren a hlavní co vedou je Nutrilon. Mají to podchycený všude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
27.2.11 14:22

Ahoj, já po příchodu z porodnice dávala první 3 měsíce Nutrilon a pak jsme přešli na Sunar a žádný problém jsme neměli. Druhé dítě kojit nebudu a zkusím polský Nutrilon (Bebilon), stojí 260 Kč a dá se koupit celkem dobře přes internet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Filipek2212
2.3.11 20:01

Neblbni a dávej sunar. Dětem rozhodně neuškodí , jinak by ho vůbec nemohli prodávat. Ono ty umělá mléka jsou hodně hlídaná a kontrolovaná. Já dávám sunar hned od narození a nikdy s ním malý neměl problém, ted má dva měsíce a vše je v pohodě. A starší dcera taky vyrostla na sunaru, sunar je finančně nejlevnější, já ho kupuji za 169kč a mám ho na 4-5 dní,takže rozhodně lepší než nutrilon za 340kč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová