Sunar x Nutrilon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
18.3.13 16:26
@Bananas píše:
Já taky dávala UM hned od začátku, nakojila jsem taky tak do 50 ml za den. No nebudu lhát, obrečela jsem to, ale nejsem ani první ani poslední, co nemá mléko. A lepší spokojená maminka i dítě na UM, než vynervovaní oba dva.

přesně tak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.13 23:00

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat maminek,
Kojím skoro měsíce, malá bude mit za týden 3 měsíce. Zdá se mi, že má málo odpoledne mi pořád pláče, i blínká. Mám se nejdřív poradit s lékařem na příkrmech? nebo se poradit v lekarně jaký sunár by byl vhodný? Děkují moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
16.10.13 23:05

@simsonka18 nejdřív se poraď s doktorkou, proč třeba blinká? Nemůže jít o spurt? V jakých intervalech kojíš? Napsala jsi velice málo informací. A je těžké říct to nebo to mlíko, kazdému dítěti vyhovuje jiná značka. Já mám dvojčata a každý snášel nutrilon jinak, stejně i Hami nebo Nutradefense. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
17.10.13 00:00

@simsonka18 pokud blinká nebude mít málo. Může plakat, že jí bolí bříško a také ublinkává.
UM to pak jedině zhorší.

Pokud kojíš, tak se tvorba mléka přizpůsobí potřebě dítěte. Jde o to jen přikládat, případně si pomoct odsávačkou.

Nemám nic proti příkru třeba na noc pokud to má uklidnit tebe i dítě. Ale jen, že by sis ten problém mohla i zhoršit.
Navíc pokud budeš místo kojení dávat lahev, pak toho mléka výhledově opravdu málo být může.
Takže jde o to jak moc a jak dlouho cheš kojit.

Určitě se před nasazením UM u tak malého dítěte poradit s lékařem. Zvláště bych se ale poradila s ním, že blinká (z ničeho nic). Taky může být nemocná.

Když pláče nemusí to nutně být hlad - to jistě víš, ale nějak my maminky chceme všechno řešit jídlem, ale ono to nejde.

V lékárně ti akorát tak poradí značku UM - Nutrilon je nejdražší a má největší reklamu.
Značku UM si můžeš vybrat jakou chceš, kvalitní jsou i ty nejlevnější. A je to třeba zkusit, každému dítěti vyhovuje něco jiného.

U nás jede třeba DM BabyLove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
17.10.13 00:03

Navíc 3 měsíce bývá opravdu spurt - tedy kojit, kojit a zase kojit. Ono se to za pár dní srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
14.11.17 12:38

Milé maminky,

rádi bychom Vám připomněli právě probíhající soutěž Nutrilon. Do soutěže se můžete zapojit ZDE .

Jak? Stačí pokračovat na odkaz a napsat krátkou recenzi na Vaše oblíbené mlíčko =)
Soutěžíme o produkty řady Nutrilon.

Pojďte do toho s námi ;)

Přeji pěkný den :kytka:
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chocholina27
25.4.19 14:15

Také jsem neměla dostatek mléka a malá mi pořád plakala a neprospívala. Byla jsem z toho hodně špatná a ještě mi kamarádka porodní asistentka moc nepřidala, kdy mi furt říkala, že když nebudu kojit, tak nejsem správná matka. Po domluvě s pediatričkou jsme se shodly, že mám malé dávat UM. Zkoušeli jsme různé a nejlépe malé seděl sunar. Chutnal ji a konečně začala pěkně přibírat :-)) Spokojené dítě=spokojená máma.

• Citovat
  • Upravit
1.10.20 12:47

Ahoj holky, můžu nutrilon vymenit treba za sunar,, nebo bebu bez toho aniz bych se musela ptat doktorky??? Mame od ni nutrilon,, ale nejdriv to bylo ha - po tydnu omneo,, k vuli prdikum a zacpe,, a ted ar protoze mu to nestacilo… A ejhle opět bolesti briska,, kdyz jsem ji volala bylo mi receno,, vydrzet nebo ar menit s omneem střídavě… Coz mi prijde uhozene… A 13 ho nám budou 2 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová