Sunar x Nutrilon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.3.13 22:05

Nutrilon

Malej ho zvrací a ma po dvou hodinach zase hlad u normalního mi vydrží i 4 hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
13.3.13 22:06

@věrka fenclova taky dávám do sunaru kousek banánu, nebo pár odměrek kaše sunarky a taky jsem zkoušela trošku pribiňáku a taky chutnalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 22:08

Nutrilon

Malimu je měsíc a pul tohle ještě nemuže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
13.3.13 22:13

@věrka fenclova V žádném případě nedávej malému plnotučné mléko nebo mléko od kravy! Jestli kupuješ 1, tak máš malé miminka a ty to nesmí. HA mlíko je pro děti s intolerancí laktozy, je upravované. Jestli ho méně zasytí nevím, ale spíš to může být tím, že ho vyblinká.

Kravské mléko obsahuje 3× více bílkovin než mléko mateřské. Přitom v kravském mléce je významně více bílkoviny kaseinu než bílkovin syrovátky. V mateřském mléce je tomu naopak (významně převažují bílkoviny syrovátky). Kasein je pro člověka hůře stravitelný, je odolný vůči trávení i vůči tepelné úpravě.

@Lily007 kravské mléko by děti neměly tuším do jednoho roku, a převařené přimo od kravy? to bych se bála. Jak staré máš dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.3.13 22:15

@věrka fenclova Tak já taky začínala na Nutrilonu, ale poslední dobou mi ho malá už moc nechtěla a dost blinkala, tak jsme od víkendu na Sunaru a nemůžu si stěžovat, malá baští o stošest a je klidnější a i já musím přiznat, že mi voní a chutná lépe než Nutrilon. Nevím, kdo přišel na to, že je to nejlepší mléko na trhu. Ale každému dítěti vyhovuje něco jiného, tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
13.3.13 22:18

@věrka fenclova Na příkrmy je moc malinkej, do mlíka mu zatím nic přidávat nemůžeš. Můj malej ale taky blinkal, kvůli tomu jsem přestala kojit a měl mlíko z flašky. Kdyby se ti to opakovalo i při obyč mlíku, je mlíko Nutrilon R, pro tzv. reflux. Toto mlíko obsahuje svatojánsky chléb a ten ho zahustí, maličkému v žaludku z něj udělá kašičku a pak to mlíko líp drží uvnitř a neblinká se tak snadno. Nebo to můžeš koupit samostatně, jmenuje se to NutriTon a je to taky od Nutrilonu. A tenhle prášek pak jen přimícháš k jakýmukoliv jinému mlíku. Já ho používám pořád, malému je půl roku, korigovaně 4 a půl měsíce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
13.3.13 22:19
@dandysek píše:
@věrka fenclova taky dávám do sunaru kousek banánu, nebo pár odměrek kaše sunarky a taky jsem zkoušela trošku pribiňáku a taky chutnalo :)
:roll:
To jsou rady. paní má miminko, to už zrovna někdo může radit svíčkovou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 22:20

Nutrilon

Děkuji určitě to zkusím protože nemuži krmit po dvou hodinkach když stejně pulku ztoho vyzvrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
13.3.13 22:22

@simona.00123 já zakladatelce radila sunar, nic víc :roll: o „příkrmech do UM“ jsme se bavila s jinou maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
13.3.13 22:23

@Bananas Je jedno z nejdrahších, tak musí být nejlepší :mrgreen: reklama, jasně. Někomu vyhovuje, někomu ne. Moji prckové jsou na Hami a taky jsem spokojená, problémy nejsou. Jim naopak vadil ND, a to má být prý lepší Sunar. Hami i Nutrilon vyrábí jedna a ta samá firma. A Sunar a ND je taky jedna a ta samá. Jen u jednoho si připlatíme, abychom měly pocit, že kupujeme něco lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.3.13 22:24

@jazminka27 Svatá pravda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
13.3.13 22:25

@dandysek No konkrétně ty jsi jí poradila banán nebo pribiňák. Nebo jsi zle zmínila? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
13.3.13 22:26
@dandysek píše:
@věrka fenclova taky dávám do sunaru kousek banánu, nebo pár odměrek kaše sunarky a taky jsem zkoušela trošku pribiňáku a taky chutnalo :)
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.3.13 22:29

Obě moje děti vyrostly na Nutrilonu. Zhruba od roku jsem střídala se Sunarem Complex. Krásně voní mlékem a chutná i mně, Nutrilon mi v puse nechává taký „ocásek“, pachuť. Dceři ale chutná (teď jsem v akci koupila Nutrilon s banánovou příchutí a to mi nechce pozřít). Děti skoro nejsou nemocné, sem tam rýma, asi na té podpoře imunity něco bude.
Každé miminko je jiné a chutná a vyhovuje mu něco jiného, chce to vyzkoušet. Škoda, že neprodávají nějaké vzorečky nebo menší balení na vyzkoušení. Teď nevím, co s tím banánovým Nutrilonem budu dělat.
Pokud Vašemu mimču „klasický“ Nutrilon vyhovoval, klidně se k němu vraťte. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
13.3.13 22:32

@jazminka27 tak to se omlouvám, nechtěla jsem nikomu radit banán a bribiňák pro miminko, špatně jsem pochopila, myslela jsem, že maminka už má větší dítko, kterej priboše i banán může ;) Vlastně jsem reagovala na to, jak mamča psala, že dává do mlíčka banán, nemyslela jsem to nijak zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová