Sunar x Nutrilon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.3.13 22:32

Nutrilon

Určitě se k němu vratím holt si člověk připlatí ale radši si připlatim at je malej spokojenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 22:34

Nutrilon

Neomlouvejte se na tom není nic špatneho ja sem rada za každou radu aby muj maličkej byl spokojenej a měl se dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.3.13 22:37

Já musela syna přikrmovat od jeho 14 dnů. Naše pediatrička nám řekla, ať koupíme Nutrilon.Do roka pil Nutrilon a od roka jsme mimo Beby vyzkoušeli všechny značky. Sestra potřebovala zjistit, jaké mléko bude pít její 15 měsíční dcera. Kupovala co nejmenší balení a když u její dcery neprošlo dala ho nám. Synovi nevadila žádná značka. Nakonec jsem skončili u Sunaru. Při dceři mi hned v nemocnici řekli, ať koupím UM a přikrmuju. Na můj dataz jakou značku dr. řekl, že v nemocnici dávají Bebu, ale hodně dobrý je Nutrilon. Nakonec jsem se rozkojila, tak nebylo třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
13.3.13 22:38

@dandysek to si asi chtěla odpovědět zakladatelce @megy, jenže ta tuhle diskuzi založila před pěti lety ;) Věrka jí jen obnovila s trošku jiným dotazem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
13.3.13 22:44

@věrka fenclova U těchto miminek není moc dobré zkoušet jen tak, takže jestli malýmu normální nutrilon vyhovoval a finančně ti to nevadí, tak v něm pokračuj dál. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
13.3.13 22:45

@jazminka27 aha, tak to jsem si ani nevšimla :) už mi hrabe, měla bych jít spát, příště si dám větší pozor :D Díky za upozornění ;)..

btw..mohla bych mít taky dotaz? Mám trošku zmatek s měsíci. Když se dítko narodí příklad 1. listopadu, tzn, že 1. prosince má ukončenej 1 měsíc nebo se to bere tak, že 1. prosince mu je jeden měsíc?? protože třeba kaše jsou od ukončeného 4 měsíce, to by znamenalo, že můžu kaši dát 2. března?? mám v tom zmatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
13.3.13 22:48

Ano, dala bych jí začátkem března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
13.3.13 23:22

@dandysek vzdyt jsi to napsala dobře. 1. prosince ukončil první měsíc, takže mu 1 měsíc je a začíná druhej. 15.12 by mu bylo měsíc a půl, 1.ledna ukončil druhej měsíc a rovnou začíná třetí. Takže ten ukončenej 4 mesíc je 1.3 a 2.3 začíná 5 měsíc. Na těch kaších by mohlo být napsáno Od ukončeného 4. měsice nebo od začátku páteho a je to v jednu dobu ;)

chápeš? Já takhle měla problém ze začátku počítat tt :lol: furt mi to nelezlo do hlavy to 5+3 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
13.3.13 23:30

@jazminka27 už chápu, díky za vysvětlení :) Ty týdny v těhotenství jsem musela probrat s doktorkou, taky mi to nelezlo do hlavy, před 6-ti lety, když jsem čekal prvního chlapečka, se všude říkalo „jsem v pátém měsíci, jsem v devítém měsící“ a týdny se nějak neřešily. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
13.3.13 23:42

@dandysek Já si furt psala do kalendáře, v kolikátem jsem týdnu, abych věděla. Byla jsem na rizikovém a furt se to ptaly v nemocnici, na gyndě, na kurzu. No a pak jsem potkávala známe a těm jsem musela říkat měsíce, protože týdnům taky prd rozuměly a já pracně přepočítavala. Takovej guláš jakej jsem v tom měla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
13.3.13 23:50

Jj, pravda, taky jsem psala týdny do kalendáře a pak mě rozčílila doktorka, když zastupovala tu mojí a řekla mi, že jsem v jiném týdnu a pak na velkým UTZ primář, taky jinej týden :D Tak jsem se dohadovala, protože jsem věděla přesný datum, kdy jsem otěhotněla..nakonec jsem porodila na den přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.3.13 08:48
@jazminka27 píše:
@Bananas Je jedno z nejdrahších, tak musí být nejlepší :mrgreen: reklama, jasně. Někomu vyhovuje, někomu ne. Moji prckové jsou na Hami a taky jsem spokojená, problémy nejsou. Jim naopak vadil ND, a to má být prý lepší Sunar. Hami i Nutrilon vyrábí jedna a ta samá firma. A Sunar a ND je taky jedna a ta samá. Jen u jednoho si připlatíme, abychom měly pocit, že kupujeme něco lepší ;)

Není to pravda, náš kluk nesnesl žádné jiné mléko než nutrilon. Takže to není jen o reklamě, prostě někomu sedí jen nutrilon. A složení asi musí být trochu jiné, když hami nebo rosmeňácky blil jak šakal, po sunaru- komplex ani nutradefence se nevykakal a zzvracel. Mohle jenom normální nutroš napůl s A. R :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.13 11:22

Nutrilon

Taky bych řekla že to musí mít odlišne složení nutrilonu je jine než beba protože kdyby to mělo stejne složení tak to ma i stejne přiznaki na miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.3.13 12:06

Hlavně není nutrilon extra drahej, nutradefence v té samé váze je levnější asi o 10-20kaček :mrgreen: Levnější je obyčejnej sunar, ale ten velkou většinu dětí ucpává, beba tam je to taky v řádech 20 korun :nevim: Nepíšu o drogérových mlíkách, ale ty jsou chuťově hnusné :nevim: Jsou strašně vodnaté, měla jsem jak babylove, tak babydream :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
14.3.13 12:54

@monika32 Já ale neříkám, že jsou mlíka stejná :roll: Říkám, že Hami a Nutrilon vyrábí Nutricia, ND a Sunar Hero, takže dvě mlíka od toho samého výrobce.
Taky píšu, že je jedno z nejdrahších, takže to není nejdražší mlíko, ale je mezi drahými, stejně jako jsou Rosmaňácke nebo DMkové mezi nejlevnějšími. To, že je to hodně reklamované mléko ho samozřejmě prodražuje, nebo myslíš že ne? ;)
A taky to, že tvému dítku sedí neznamená, že je nejlepší, protože hodně maminek s ním má i negativní zkušenost, miminka ucpával nebo naopak měly zácpu. Takže si myslím, že nejde určit, které mlíko je nejlepší, protože každému vyhovuje něco jiného. Někomu nutrilon, někomu Beba, někomu Hipp nebo Hami ;)
Tak teď nevím, na co si reagovala, že to není pravda :nevim:

@věrka fenclova Nepsala jsem, že jsou všechna mlíka stejná, třeba Hami má jiný poměr kaseinu a syrovátky než Nutrilon, a to je ta nejhlavnější složka, na ostatní jsem tolik nekoukala, ale študovala jsem to, když jsem hledala mlíko, které víc zasytí. A taky třeba poměr kasein/syrovátka u normálního mlíka Hami je 40/60 a u Hami Hajaja je to 80/20. Takže i tam je rozdíl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová