Superdávka a dokládání dokumentů
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mado Jasný, existují. Ale víš, jak těžké je se do nich kolikrát dostat? Mám syna autistu a tyhle kecy miluju. Jen pro info – dávky neberu. Dělám z domova!
@Učeň_Krabat já, to celé nečetla, ale co se tady děje nezákonného?
@884135 píše: Více
Já nevím co se tady nosí, ale slušnost to nebude. Začínám být vztahovačná? Ty komentáře míří na mě, tak si je vztahuji k sobě. Co si mám nechat ubližovat jen proto, že někdo se sem přišel pobavit?
Ničím nešermuji, uvádím fakta. Vy jste první použila výraz „nešermuj“. Když se na mě snese agrese a ponižování, mám právo napsat, co si myslím a co je fakticky za hranou.
Někdo se sem přišel pobavit a odreagovat, potvrdit si svoji hodnotu tím, že z plezíru vypisuje, jak je lepší (opakuji, že bez znalosti situace a lidí) a někdo jiný ten méně šťastný život žije a když se brání, tak to už je agresivní a přehání to a má zhluboka dýchat.
@Učeň_Krabat píše: Více
Už jsi hysterická, lidi tady napadáš. A h..vno víš, zda máme bezstarostný život či se potýkáme s podobně těžkými starostmi. Nevybavuji si, že by se tu někdo choval s podobným problémem tak ukřivděně a vztahovačně jako Ty. Pokud se tady mezi námi nelíbí, můžeš požádat o uzavření diskuse. Alespoň Tvůj útlocit nedojde další újmy.
@Hanča1234 píše: Více
Ano, to je přesně ono, místo není. A taky bych svoje dítě nedala kamkoliv.
Máme asi podobný osud v té diagnóze dětí, ale já už nechci být víc otevřená.
U nás je to tak, že já chodím normálně do práce a muž je na OSVČ vedlejší se synem a pracuje z domu.
Příjmy jsou tím velmi omezené až bagatelní. S malým se učí, vaří, stará se o domácnost, plus druhé dítě, spravuje moje další věci ohledně přivýdělku. Padáme na hubu, jsem celé dny pryč. Nebudu říkat, co se stalo, ale přišly dvě věci co se týče nás dospělých - jedna pracovní a jedna zdravotní, které nejsou naší vinou a jsme (doufáme, že dočasně) v opravdu tristní finanční situaci. Pracuju já, protože moje práce má aktuálně více šancí na lepší výdělek.
Jedeme prostě na plný výkon a když už se v něčem zadařilo, ta druhá věc přišla a jsme zase o tři roky zpátky (pomyslně, to bylo nejhorší období v životě).
Svitla naděje, že superdávka nám pomůže překlenout pár měsíců než se vzbrcháme. Proto jsem se zde zeptala na radu.
Snad je Vám nějak dobře a daří se Vám, dítě miluji a někdy je to přesto hardcore, ale to se nevylučuje ![]()
@884135 nenapadám, přečtěte si co píšete vy.
Ano, vím, že můžu uzavřít diskuzi a samozřejmě to udělám.
Nelíbí se mi s některými lidmi.
Nepíšu, že máte bezstarostný život a vy píšete, že jsem hysterická a vše další.
Nejdříve si udělám screenshoty, doufám, že když je tu otevřená diskuze a každý si může psát, co chce, tak nikomu nebude vadit, když závadné komentáře zveřejním.
@Anonymní píše: Více
Jo a takhle budete žít dalších 50 let? Nebo se po třech letech vrátíš do práce?
@Menton píše: Více
Nebude, ale to jí nedochází. Nebo se život vyvine nějak blbě a bude. Bohužel někteří neberou v potaz kontext.
@Hanča1234 píše: Více
Já to asi nedohledám konkrétně, ale každý komentář, co v sobě obsahuje odsouzení na základě něčeho, co člověk neovlivní, porušuje antidiskriminační zákon - některé z komentářů to obsahují a já si už nechci nechat všechno líbit.
Nic moc je i to, že jsou tu takové komentáře ponechávány. Každý může napsat co chce a měl by být připravený nést odpovědnost. Lituju jen, že jsem to tak dlouho krmila.
@Učeň_Krabat Chápu, že nemáš lehký život. Plno lidí tady bojuje s různými problémy. Myslím, že už to zbytečně hrotíš a screenshot ti vážně k ničemu nepomůže. Jen se ztrapňuješ, promiň mi to.
Nebylo by ale lepší to ukončit a už nic nepsat? Co si vezmeš z toho, že to zveřejníš? Je to diskuze a opravdu není zdaleka tak ostrá, jak to tady občas bývá.
Poradím ti: zkus nějakou nadaci, jestli by ti nepomohla. Vím, jak je to těžké, ale udáváním si nepomůžeš.
@884135 píše: Více
to jsme tady ještě neměli
ony ty internety fakt nejsou pro každého ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat