Sušenky Lotus
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@olinka11 Ještě že to mám do Billy daleko
… Hele když jsou v akci tak je kup, a zbytek dej potom do sáčku a pořádně utáhni. Stejně tam dlouho nevydrží
… Jinak to Ti závidím co máš doma, my teda zatím děti nemáme a můj manžel není na sladký tak, že mi vždycky sní minimálně půl čehokoli co si donesu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám doma ovesné sušenky, které chutnají úplně přesně, jako tyhle Lotus sušenky a jsou daleko zdravější a neobsaují tolik cukru
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@olinka11 Az nas pusti, tak si dojdu koupit susenky.Ted sem na ne dostala obrovskou chut a tady je nemaji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V bille jsem kupovala i tu lotus pomazanku
je to mor.
@AAnneett přihoď recept ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikuška90 píše:
@olinka11 Ještě že to mám do Billy daleko… Hele když jsou v akci tak je kup, a zbytek dej potom do sáčku a pořádně utáhni. Stejně tam dlouho nevydrží
![]()
… Jinak to Ti závidím co máš doma, my teda zatím děti nemáme a můj manžel není na sladký tak, že mi vždycky sní minimálně půl čehokoli co si donesu
to bych brala, že by mi to někdo bral z pod ruky a nezbývalo by to jen pro mě
už jsem si objednala 2 balení ne netu, jednotlivě balený, takže každý den ke kávindě bude čerstvá sušenčička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@olinka11
Tady jsou ty jednotlivě balené, ten obal je trochu jiný- http://www.eslinka.cz/…-ks-d293.htm?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaJiKa už jsem si objednala 2 balení na vsevyhodne.. tam je mají za 49,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No páni, to je jinší cena. Já je teda pdole ní nehledala, jen náhodně, byla jsem sama zvědavá, jak ty jednotlivě balené vypadají. My je kdysi měli myslím z Alberta, byly tam zrovna v akci, ale už si to nepamatuju, za kolik. A nejspíš to asi taky bylo menší balení
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee je to jak nutela z lotusackejch sušenek. Naštěstí je tak sladká, že jí nede sníst moc najednou
koupila jsem jí v bille
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toho kdo tu začal s tou pomazánkou asi uškrtim
samozřejmě jsem dneska v albertu a pomazánku narazila, neodradila mě ani cena 90kč za 400g a už mám půlku v sobě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás tahle pomazánka taky dost frčí, kupuju většinou v akci v Bille za 48,– jako dnes
Mají dva druhy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak přidávám recept ![]()
1hrnek ovesných vloček
1hrnek špaldové, celozrnné nebo obyčejné polohrubé mouky
půl hrnku třtinového cukru
půl hrnku strouhaných vlašských, lískových ořechů ( já dávám sekané mandle )
130gr másla
3lžíce javorového sirupu nebo medu
2lžíce vody
1 a půl lžičky jedlé sody špetka skořice
lžička vanilkové esence ( já ji naposledy neměla a byly taky dobrý )
pokud budete chtít můžete přidat 4 lžíce slunečnicových semínek, sezamových, sekaných dýňových, máku. Já tam přidávám ještě nasekaný brusinky nebo rozinky
1.) ve velké míse smíchejte vločky, prosátou mouku, cukr, skořici, vanilku a ořechy
2.) v malém hrnci rozehřejte máslo se sirupem (medem), v horké vodě rozmíchejte sodu a přidejte ji k rozehřátému máslu
3.) máslovou směs nalijte k suché vločkové směsi, dobře promíchejte
4.) rozehřejte troubu na 150°C
5.) lžičkou tvarujte malé hromádky na pečícím papírem vyložený plech, nechávejte dost místa mezi jednotlivými, protože se při pečení roztečou na tenké placičky
6.) pečte 15-20min do zlatohněda
Skladujte ve vzduchotěsné nádobě
Doufám, že vám budou chutnat!!
u nás se po nich vždy hned zapráší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomazánka Lotus
Poradí někdo? V Albertu je teď v akci pomazánka Lotus, je to ta, co se tu o ní píše? Mám chuť jí vyzkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaja-kaja píše:
Jj je to ona a je skvela![]()
mě to zas nějak nejede, Nutela je lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit