Sushi z Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
650
8.3.20 18:38

Je mi jasné, že čerstvé je nejlepší. Ale jak říkám, tady u nás není, takže bysme museli někam zajet a takhle jak kolem něj v Lidlu chodím, tak mám na něj chuť. Šlo mi právě jen o to, jestli to není vyloženě hnus. Právě i cena je docela fajn, kor když je ještě třeba v akci. Tak díky všem, neodradily jste mě, zkusím ho. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
8.3.20 18:40
@xkoup21 píše:
Me nechutna. 100× lepsi sushi koupis v Albertu, kde maji sushi koutek.

Máme tu hypermarket Albert, ale sushi jsem tam nikdy neviděla. Kde ho prosím mají? Jak to myslíš „sushi koutek“? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
8.3.20 19:45

@Joyeee zkus, ale pokud ti nebude chutnat, tak sushi nezavrhuj a až bude možnost ještě zkus čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
8.3.20 21:58
@debra.morgan píše:
@Joyeee zkus, ale pokud ti nebude chutnat, tak sushi nezavrhuj a až bude možnost ještě zkus čerstvé.
Čerstvé jsem už měla, takže vím jak má chutnat. Ale nemáme ho tu v okolí, proto jsem chtěla zkusit aspoň to v Lidlu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.3.20 22:03
@Hanka plzen píše:
Dá se to sníst, ale když si pak člověk zajde na fakt dobré sushi někam do sushi baru, tak se to nedá srovnat ;) hlavně je teda rozdíl v té rýži…

Presne tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.3.20 22:07
@Joyeee píše:
Máme tu hypermarket Albert, ale sushi jsem tam nikdy neviděla. Kde ho prosím mají? Jak to myslíš „sushi koutek“? 8o

V prazskych Abertech jsou franchizovane koutky od SushiTime, videla jsem to i v Tescu…

• Citovat
  • Upravit
9.3.20 18:18

@Hanka1 ty jooo, to budu muset vyzkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
10.3.20 21:10

@Joyeee jo není špatné, občas kupujeme :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
10.6.20 21:34

Lidl jsem měla jednou s už nikdy víc. Fakt hnus. Za me nejlépe sushi time když už něco na odnos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí