Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Je mi jasné, že čerstvé je nejlepší. Ale jak říkám, tady u nás není, takže bysme museli někam zajet a takhle jak kolem něj v Lidlu chodím, tak mám na něj chuť. Šlo mi právě jen o to, jestli to není vyloženě hnus. Právě i cena je docela fajn, kor když je ještě třeba v akci. Tak díky všem, neodradily jste mě, zkusím ho. Díky ![]()
@xkoup21 píše:
Me nechutna. 100× lepsi sushi koupis v Albertu, kde maji sushi koutek.
Máme tu hypermarket Albert, ale sushi jsem tam nikdy neviděla. Kde ho prosím mají? Jak to myslíš „sushi koutek“? ![]()
@Joyeee zkus, ale pokud ti nebude chutnat, tak sushi nezavrhuj a až bude možnost ještě zkus čerstvé.
@debra.morgan píše:Čerstvé jsem už měla, takže vím jak má chutnat. Ale nemáme ho tu v okolí, proto jsem chtěla zkusit aspoň to v Lidlu.
@Joyeee zkus, ale pokud ti nebude chutnat, tak sushi nezavrhuj a až bude možnost ještě zkus čerstvé.
@Hanka plzen píše:
Dá se to sníst, ale když si pak člověk zajde na fakt dobré sushi někam do sushi baru, tak se to nedá srovnathlavně je teda rozdíl v té rýži…
Presne tak ![]()
@Joyeee píše:
Máme tu hypermarket Albert, ale sushi jsem tam nikdy neviděla. Kde ho prosím mají? Jak to myslíš „sushi koutek“?
V prazskych Abertech jsou franchizovane koutky od SushiTime, videla jsem to i v Tescu…
Lidl jsem měla jednou s už nikdy víc. Fakt hnus. Za me nejlépe sushi time když už něco na odnos.