Sušička AEG - běžné čištění filtrů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4604
20.11.16 22:00

@1Luca Vyfouklo se to ven tím tlakem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.3.18 16:20

@1Luca díky za příspěvek, mám whirpool a aby mi to udělali ještě horší, tak ta moje má tuhle mřížku usazenou do sušičky šikmo, takže mi jde vyčistit jen střed, k okrajům se vůbec nedostanu. Čistim vysavačem a kartáčkem na zuby, ale výsledek mám jako ty. Vyndat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bel
3805
30.4.18 10:59

Taky hledam jak vydrbat ten spodni, nevyndavaci filtr u kondenzatoru s uzouckymi, tenkymi plisky - i kdyz cistim opatrne jen kartackem na zuby, tak uz je jich sposta pomackanych a zohybanych :-(
a to to jeste pred tim musim nechat nekolik dnu otevrene, aby to vyschlo. jak je ten prach mokry, nedostanu ho odtama nijak. :zed:
a protoze mi predchozi skvela susicka na tuhle chorobu posla, rada bych se tomu ted vyhnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
30.4.18 11:47

@bel já právě, dokud jsou plíšky ještě mokré, čistím (nebo se aspoň snažím) kulatým párátkem. Vejde se mezi ně tak akorát. Příp. udělám to, že ještě mokré plíšky setřu shora dolů nějakým hadříkem a potom tím párátkem už jen vydloubu zespoda tu nahromaděnou špínu. Je to ale opruz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
30.4.18 11:57

Vysavacem.
A nepouzivat avivaze a tekute pripravky na prani, jinak se tam prach prave nalepi a musi se v servisu casem vymenit cely dil…
Je to blby, driv byl vymenik tepla vyndavaci a mohlo se sprchou vse vyplachnout :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bel
3805
2.5.18 12:57

@Gina tak to bude asi pristi ukol pro uklizecku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...