Sušička Beko DPY 8506 GXB1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6859
4.4.18 21:58
@longed-for-dream píše:
@vejilka
Ano ano ano ano ano :lol:
Zkoušela jsem všechno bavlnu mix a já nevím co ale tohle se mi prostě osvědčilo. Vždy dosusuji a vždy na nízkou teplotu tím programem. Mám dojem že ze tam jsou hodiny a pridávám jde to po deseti minutách.
Taky jsem byla nešťastná… nechtelo se mi žehlit. Prosadila mi kamarádka tu syntetiku a dosouseni a už to bylo dobré. Před tim jsem to měla dost vysusene a zmackane a ruce jsem potom měla taky sustive.
Ale něco musím dozehlit samozrejme. Pokud nepostaci natahnuti :lol: na celodenní pranni cca tři pračky tak dva tři kousky. Zehlim jednou za tři měsíce a nebaví mě to musím se dokopat :)

Super, vyzkouším. Já právě bavlněné prádlo nemám všechno. Tak aby se mi nezničilo. Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.18 22:03

@vejilka
Mě vše přijde jako tah vyrobcu… programu tři zadele a k nicemu.
V podstatě všechno peru či susim na syntetiku a nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
4.4.18 22:12
@longed-for-dream píše:
@vejilka
Mě vše přijde jako tah vyrobcu… programu tři zadele a k nicemu.
V podstatě všechno peru či susim na syntetiku a nikdy nic.

Tak to mám i s pračkou a myckou. Pračku teda ještě na 60, ale jinak jedu stejné programy. A ještě se zeptám, sušíš třeba bílé s barevným? Když vyperu dvě pračky, jednu bílou, druhou barevnou, zda to můžu šoupnout najednou. Aby se neobarvilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
5.4.18 00:00
@růžový achát píše:
Do mojí Beko sušky teď kupuji v DM od DM takovou vůni v kapkách, mají to hnrd vedle ubrousků. Jinak všechno sušim na extra suche, jsem drsoň, hned skladam, co je smrsknute tak zpět natáhnu :P, a je to v cajku :palec:

A ty kapky jsou určené do sušičky? Neposlala bys mi kdyžtak foto a cenu? :lol: A voní prádlo po tom tedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.18 06:42

@vejilka
Jo 60 taky používám na lozni prádlo a ručníky. Ne to nedělám. Co pracka to susicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
5.4.18 16:31

Holky prosím, máte někdo zkušenost? Dneska se mi 2× v půlce sušení sušicka vyplnula a ukázala toto. I po vylití vody v nádrži se tam pořád ukazuje, že je zásobník plný. Dolní filtr jsem vyluxovala, vyčistila a stejně. Přeci není možné, aby se mi v půlce takhle vypnula ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.18 18:57

@vejilka
I po vypnutí a zapnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.4.18 22:31
@longed-for-dream píše:
@vejilka
Já dávám syntetiku do skříně je to napravo veprostred tuším a je to 1:15 a pak dosusuju minutami tak 40-50min. Prakticky víc nepoužívám.

Prosim asi super blby dotaz ale to dosušování dělate jakým způsobem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.18 01:23

@inlucie
Ty jo je to asi vlevo dole jsou tam hodiny a volím po deseti minutách… odklikam to na 40 nebo 50 a jeduuuuu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
15.12.18 10:52
@vejilka píše:
Holky prosím, máte někdo zkušenost? Dneska se mi 2× v půlce sušení sušicka vyplnula a ukázala toto. I po vylití vody v nádrži se tam pořád ukazuje, že je zásobník plný. Dolní filtr jsem vyluxovala, vyčistila a stejně. Přeci není možné, aby se mi v půlce takhle vypnula ne?

Takto se mi ukazuje normální konec po zazvonení signálu, nejspíš ti senzory vlhkosti ukončili program předčasně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 14:29
@vejilka píše:
Holky prosím, máte někdo zkušenost? Dneska se mi 2× v půlce sušení sušicka vyplnula a ukázala toto. I po vylití vody v nádrži se tam pořád ukazuje, že je zásobník plný. Dolní filtr jsem vyluxovala, vyčistila a stejně. Přeci není možné, aby se mi v půlce takhle vypnula ne?

Dobrý den, jsem chlap. Chci se Vás optat: " Mám stejný problém - přišla jste na něco … co s tim?
Děkuji Vladimír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
9.4.22 07:21

Zkusím oživit, prosím, našel by se někdo, kdo by mohl tuhle sušičku přeměřit na šířku a úplně nejlíp i hloubku bez dvířek? Mám jen 60ky futra a ještě trochu prohnutá, šířku píšou všude jinak, anglický návod, český návod, e-shopy… To to předci teda s těma dveřma úzkýma nevymysleli úplně nejlíp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí