Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@pet.est píše:
Stalo se vám někomu, že se vám vevnitř pomlátil a poškrábal buben? Dneska jsem hodila do sušky plyšáky a pár jich mělo ty plastovy držátka (ne nijak veliký a dala jsem program na jemné prádlo).. Po vyndání jsem s hrůzou zjistila, že mi to do bubnu sušičky udělalo díry
Sušičku nemám ani půl roku, tak doufám, že to na funkci nebude mít vliv, protože ji miluju…
Díry do bubnu sušičky z plastových držátek, to je drsný. Co to je za sušičku? Z jakého je ten buben materiálu? Já ho mám z nerezu, taky jsem tam ty zvířátka s držátky sušila a na bubnu to nebylo znát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meduzza je to LG, vnitřek nerezový, řekla bych…nejsou to jako díry, ale takový prohlubně. Už předtím jich tam pár bylo (říkala jsem si, že asi od nějakýho většího zipu nebo tak), ale teď je to teda, jak kdybych tam naházela kameny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pet.est píše:
@meduzza je to LG, vnitřek nerezový, řekla bych…nejsou to jako díry, ale takový prohlubně. Už předtím jich tam pár bylo (říkala jsem si, že asi od nějakýho většího zipu nebo tak), ale teď je to teda, jak kdybych tam naházela kameny
A četla jsi návod k použití? My treba máme, že zipy musi být zapnuté a oblečení převrácené naruby a stejně tak se musí kontrolovat kovové věci. Patentky atd. Tak si asi umíš představit, že ty klipsy jsou i těžší než ty zipy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja no četla, ale jestli tam něco takovýho bylo, tak málo tučným písmem🙈no jo no, moc jsem u toho nepřemýšlela
snad to bude jen kosmetická vada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pet.est píše:
@P4ja no četla, ale jestli tam něco takovýho bylo, tak málo tučným písmem🙈no jo no, moc jsem u toho nepřemýšlelasnad to bude jen kosmetická vada
Zeptej se na servisu. Každopádně když zjistí, že je to špatným používáním, tak toho moc nenaděláš. Ale zeptala bych se, jak píšeš, jestli je to jen kosmetická vada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit