Sušička prádla a žehlení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@eliskaj píše:
Susicku mám několik let, zehlim. Nemusela bych, když se to poskládá teple, není to zmuchlane ale ani to není rovné. Je vidět rozdíl mezi trikem vyzehlenym a trikem poskladanym ze susicky. Ja mám rada rovné nazehlene obleceni
Souhlas, mám to stejně.
@123muminek123 nicméně pokud to máš hodně zmuchlané, tak zkus jemnější/kratší program, dávat míň věcí a pokud máte tvrdou vodu, tak přidávej třeba sodu do praní. Ale žehlím normálně všechno, i když se to poskládá hned, s vyžehleným se to nedá srovnat jak píše Eliška. Nežehlím pouze ložní, mikiny, domácí tepláky a pyžama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla_Bučková Já mám velkou kombinovanou pračku se sušičkou od AEG, má myslím 10 kg praní a 8 kg sušení, ale byla teda drahá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123muminek123 Asi jak čeho, je to o tom si to vyzkoušet, ale myslím že třeba 4-5 kg by se už muchlat nemuselo, ale jak píšu, musíš vyzkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla_Bučková máme Beko - tu z prvních příček Dtestu. Typ teď nevím. Já zatím sušila jednou
ale hned jsem vyčistila to kde se chytá bordel a vylila vodu. V obchodě říkali,že filtr proplachovat cca každé třetí sušení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blanka MP píše:
@Bubla_Bučková Já mám velkou kombinovanou pračku se sušičkou od AEG, má myslím 10 kg praní a 8 kg sušení, ale byla teda drahá
Já v to nemám důvěru nějak.. Ale potřebujeme nové oboje… Vím že to stojí kolem 25 tisíc ty lepší kombinace. Stejně není možné je mít na sobě, tak pračka ještě slouží (ale už 5 let, Samsung) a snad to aeg je dobré. Candy a beko mají menší rozměr, ale tomu taky moc nehovim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123muminek123 píše:
@Bubla_Bučková máme Beko - tu z prvních příček Dtestu. Typ teď nevím. Já zatím sušila jednouale hned jsem vyčistila to kde se chytá bordel a vylila vodu. V obchodě říkali,že filtr proplachovat cca každé třetí sušení…
No ale moc "vyžehlene "to teda nemáš jak píšeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla_Bučková Mám ji třetím rokem a jede pořád krásně. Navíc pro mě lenocha, je benefit v tom, že nemusím běhat do prádelny přehazovat doprané prádlo do sušičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla_Bučková zkoušela jsem poprvé,právě proto se ptám na rady. Myslím,že jsem nepoužila správný program/množství atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123muminek123 píše:
A ještě holky, na co používáte program osvěžení/refresh?
Nepoužívam. Ale má slúžiť ak máš niečo na sebe chvíľu, dáš osviežiť a oblečieš na druhý krát. Ja to rovno periem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123muminek123 píše:
@Blanka MP ahaaa,takže kolik tak cca dát když má sušička objem 8kg?
To býva chytáčik. 8 kg je len na bavlnu. Ostatné programy 2-3 kg. Pomáha aj keď sa to z práčky nehodí v kope, ale čo najrovnejšie napr. tričká napoly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla_Bučková píše:
Jakou jste pořizovali? Já teď koukám na jednu aeg asi za 10 tisíca čistite to pravidelně?
Filter vo (pri) dverách treba čistiť po každom použití, veľký dole po 3-4 použití, vodu keď je zásobník plný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123muminek123 píše:
@Bubla_Bučková máme Beko - tu z prvních příček Dtestu. Typ teď nevím. Já zatím sušila jednouale hned jsem vyčistila to kde se chytá bordel a vylila vodu. V obchodě říkali,že filtr proplachovat cca každé třetí sušení…
Já mám taky Beko a suším vše na program MIX. Bavlna do skříně mi mačkala oiblečení také. Jinak mám pračku na 6,5 kg a sušičku na 8 kg. Dávám vždy to, co vytáhnu z pračky, rovnou do sušičky. A samozřejmě skládám hned po dokončení sušení. žehlím pouze polo trička a halenky/košile. Sem tam nějaké jemnější tričko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123muminek123 já mám tyhle míčky U5jfZ_rI8ciNP7DzSip58WsIjecC5_REbu2MBJhoCZZwQAvD_BwE jsou různé značky a je to celkem jedno. Někdo dává tenisaky, ale to pouští chlupy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit