Sušička prádla - spokojenost? Jak vybrat?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Titína25 píše:
@zuracz1 @Oplatečka @andelka83 Fajn, díky holky, tak já kouknu i po jiných značkáchMiele mají naši, ty od nich mají i věci v kuchyni a to je teda fakt echt třída, to pere suší neskutečně
ale moje finanční poměry jsou trochu jiný než jejich
@andelka83 tu desku máš jako od skříně a nebo takový ten plastový předěl, jak se z toho vyskočí to odkládací prkno?
Mé reprodukční orgány sice nejsou největší, ale mám je vně těla
tak příště holky a kluku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuracz1
Jestli jsem se tě dotkla označením jako holky tak to jsem vážně nechtěla, ale opravdu nebylo z čeho poznat že nejsi baba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 Tak to vypadá parádně, no já to budu muset vyřešit buď nějakými nožičkami nebo tím mezidílem, co jsem se zatím dívala
ale tohle je fakt paráda
..předpokládám, že ten vzor jde od rolety
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titína25
v pohodě
vím že to tu je nedořešené a to jsem u registrace vyplňoval že jsem muž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titína25
nedávno jsem pomáhal s instalací sušičky na pračku a vím, že byl k tomu speciální díl který se dával doprostřed a vedl přes to takový upínací popruh aby sušička asi neodskákala nebo nvm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuracz1 píše:
@Titína25
v pohoděvím že to tu je nedořešené a to jsem u registrace vyplňoval že jsem muž
Asi by tě bylo dobré varovat, že přitom co se tady občas řeší, si za chvilku jako baba budeš připadat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuracz1 píše:
@Titína25
nedávno jsem pomáhal s instalací sušičky na pračku a vím, že byl k tomu speciální díl který se dával doprostřed a vedl přes to takový upínací popruh aby sušička asi neodskákala nebo nvm
No naši mezi pračkou a sušičkou mají díl, na který když se zatlačí, tak z nej vyskočí prkno třeba na skládání oblečení, nebo na odkládání asi koše, ale to jsem si vždycky říkala, že při té tíze bych to urvala. Ale ten byl v rámci té Miele sestavy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titína25 píše:
Asi by tě bylo dobré varovat, že přitom co se tady občas řeší, si za chvilku jako baba budeš připadat![]()
![]()
nevadí, snažím se pochopit ženy takže ideální
![]()
@Titína25 píše:
No naši mezi pračkou a sušičkou mají díl, na který když se zatlačí, tak z nej vyskočí prkno třeba na skládání oblečení, nebo na odkládání asi koše, ale to jsem si vždycky říkala, že při té tíze bych to urvala. Ale ten byl v rámci té Miele sestavy.
jo to tam mají taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titína25 píše:
@andelka83 Tak to vypadá parádně, no já to budu muset vyřešit buď nějakými nožičkami nebo tím mezidílem, co jsem se zatím dívalaale tohle je fakt paráda
..předpokládám, že ten vzor jde od rolety
![]()
Jj,to je roleta z IKEA
mám všechno v kuchyni,všechno podél jedné zdi až k oknu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím o radu 😁 koupila jsem si sušičku Whirpool, má asi 15 programu ale jen 3 na max kil to je 8. Bavlna eco z toho jsem měla prádlo vlhké tak jsem začala přát vše na ložní prádlo, ale přijde mi že to trvá dlouho. Dvě pračky se mi tam suší 3 hodinye. Tak nevím. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Prádlo je suche z toho krásně rovné, tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit