Sušička prádla - spokojenost? Jak vybrat?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32859
2.11.18 12:39

Takhle je ten kout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.11.18 13:16
@Titína25 píše:
@zuracz1 @Oplatečka @andelka83 Fajn, díky holky, tak já kouknu i po jiných značkách :-) Miele mají naši, ty od nich mají i věci v kuchyni a to je teda fakt echt třída, to pere suší neskutečně :-) ale moje finanční poměry jsou trochu jiný než jejich :D@andelka83 tu desku máš jako od skříně a nebo takový ten plastový předěl, jak se z toho vyskočí to odkládací prkno? :D

Mé reprodukční orgány sice nejsou největší, ale mám je vně těla :lol: tak příště holky a kluku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.11.18 14:41

@zuracz1 :mrgreen: Jestli jsem se tě dotkla označením jako holky tak to jsem vážně nechtěla, ale opravdu nebylo z čeho poznat že nejsi baba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.11.18 14:43

@andelka83 Tak to vypadá parádně, no já to budu muset vyřešit buď nějakými nožičkami nebo tím mezidílem, co jsem se zatím dívala :-) ale tohle je fakt paráda :-) ..předpokládám, že ten vzor jde od rolety :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.11.18 14:46

@Titína25
v pohodě :lol: vím že to tu je nedořešené a to jsem u registrace vyplňoval že jsem muž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.11.18 14:48

@Titína25
nedávno jsem pomáhal s instalací sušičky na pračku a vím, že byl k tomu speciální díl který se dával doprostřed a vedl přes to takový upínací popruh aby sušička asi neodskákala nebo nvm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.11.18 15:15
@zuracz1 píše:
@Titína25
v pohodě :lol: vím že to tu je nedořešené a to jsem u registrace vyplňoval že jsem muž :mrgreen:

Asi by tě bylo dobré varovat, že přitom co se tady občas řeší, si za chvilku jako baba budeš připadat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.11.18 15:17
@zuracz1 píše:
@Titína25
nedávno jsem pomáhal s instalací sušičky na pračku a vím, že byl k tomu speciální díl který se dával doprostřed a vedl přes to takový upínací popruh aby sušička asi neodskákala nebo nvm

No naši mezi pračkou a sušičkou mají díl, na který když se zatlačí, tak z nej vyskočí prkno třeba na skládání oblečení, nebo na odkládání asi koše, ale to jsem si vždycky říkala, že při té tíze bych to urvala. Ale ten byl v rámci té Miele sestavy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.11.18 15:27
@Titína25 píše:
Asi by tě bylo dobré varovat, že přitom co se tady občas řeší, si za chvilku jako baba budeš připadat :lol: :lol: :lol:

nevadí, snažím se pochopit ženy takže ideální :lol: :lol:

@Titína25 píše:
No naši mezi pračkou a sušičkou mají díl, na který když se zatlačí, tak z nej vyskočí prkno třeba na skládání oblečení, nebo na odkládání asi koše, ale to jsem si vždycky říkala, že při té tíze bych to urvala. Ale ten byl v rámci té Miele sestavy. :)

jo to tam mají taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32859
2.11.18 16:58
@Titína25 píše:
@andelka83 Tak to vypadá parádně, no já to budu muset vyřešit buď nějakými nožičkami nebo tím mezidílem, co jsem se zatím dívala :-) ale tohle je fakt paráda :-) ..předpokládám, že ten vzor jde od rolety :think: :)

Jj,to je roleta z IKEA :mrgreen: mám všechno v kuchyni,všechno podél jedné zdi až k oknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.11.20 15:41

Holky prosím o radu 😁 koupila jsem si sušičku Whirpool, má asi 15 programu ale jen 3 na max kil to je 8. Bavlna eco z toho jsem měla prádlo vlhké tak jsem začala přát vše na ložní prádlo, ale přijde mi že to trvá dlouho. Dvě pračky se mi tam suší 3 hodinye. Tak nevím. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Prádlo je suche z toho krásně rovné, tak nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí