Sušička prádla - spokojenost? Jak vybrat?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sušička prádla-spokojenost? Jak vybrat?
Ahoj holky. U tchyně jsem si usušila prádlo v sušičce. Byla jsem nadšená jak prádlo stále vonělo a jak bylo měkké. Jak ale sušičku vybrat? Je prádlo ze sušičky vždycky měkké ať koupím jakoukoli? Doporučte prosím sušičku a podle čeho vybírat. Jste se sušičkou spokojeni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já jsem vybírala hlavně dle velikosti a spotřeby energie. Takže mám na 7 kg prádla (pračku na 6kg) a třídu A++ myslím. Pak jsem koukala na to, aby byla kondenzační (vypouští míň vlhkosti do okolí). Já jsem vybrala AEG, typ už je jedno ten se dávno nevyrábí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mne taky spotřeba (máme A++) a velikost bubnu (na 8kg, pračka taky 8 kg). Pračku i sušičku jsme kupovali zároveň, máme LG…u sušičky prodlouženou záruku na čidlo. Další důležitá vec bylo, aby to šlo dát na sebe, kvůli místu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem s tepelným cerpadlem a byla super. Ted mame nějakou obyc a dělá to hrtozne tepla v místnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vuninka Jak které. U nás máme pravidlo, že co nepřežije sušičku, nemá v naší domácnosti co dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A do jake by jste šli hlučnosti max? maji za dobrou cenu 70db ale neni to moc hlucny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Beko DPU 7380X a max spokojenost, je to nový model. Skončila i druhá v dtestu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám LG, spokojenost maximální. Něco se srazilo, něco ne. Nedám na ní dopustit, neumím si představit ji nemít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vuninka nemám pocit, že by se něco extra srazilo…
navíc fakt výhoda, dávám tam sušit osušky a ručníky po koupání…, v zimě bundy uschnout… uspora nejen času, ale i místa..není potřeba tolik věcí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi,přeci jenom za ty roky už šel vývoj kus kupředu.
Vybírám sušičku,tak bych ráda postřehy,co je dobré aby sušička měla a co je třeba zbytečné.
Např.-automatický proplach kondenzátoru,je důležitá funkce?Držák na boty-sušíte je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co to je automaticky poplach kondenzátoru?
To asi na susicce nemám a nepotřebuju. A boty rozhodně nesuším. Jedná moje známá si pořídila sušicku bez dislaye a neví za jak dlouho sušení skončí - to by mi vadilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasička1 drzak na boty? To bych se tedy do susicky bala dat. Ja tam omylem primichala vlozky do bot s pradlem a neprezily ![]()
Automaticky proplach konndenzatoru neznam. To musi byt pripojeno k vode a na odpad?
Jeste jsem slysela, ze nejake susicky nemaji automaticke otaceni po dosuseni, ze tam pradlo proste lezi. To bych asi nechtela. To pradlo pak musi vypadat hrozne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samočisticí kondenzátor
Kondenzátor je vybaven funkcí SelfCleaning, která zajišťuje plně automatické čištění. Nikdy se tak nebudete muset zaobírat nepříjemným a zdlouhavým manuálním čištěním – elektronika se o vše postará za vás. Aby byla zachována maximální účinnost sušení, kondenzátor se pročistí až čtyřikrát během jediného procesu.
Toto jsem zkopírovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasička1 a kam ten bordel pak jde? Bud ho teda nekam opet „uklada“ nebo to chce to prípojeni k odpadu?
Fakt neznam, pardon. Mam susicku Bosch uz asi 9 let a trapne cistim „ruco“ - vezmu filtr a vyhodim z nej bordel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit