Když vám vlastní děti hledají nového manžela: Komický román Muž u kormidla

Ahoj holky. U tchyně jsem si usušila prádlo v sušičce. Byla jsem nadšená jak prádlo stále vonělo a jak bylo měkké. Jak ale sušičku vybrat? Je prádlo ze sušičky vždycky měkké ať koupím jakoukoli? Doporučte prosím sušičku a podle čeho vybírat. Jste se sušičkou spokojeni?
Ahoj, já jsem vybírala hlavně dle velikosti a spotřeby energie. Takže mám na 7 kg prádla (pračku na 6kg) a třídu A++ myslím. Pak jsem koukala na to, aby byla kondenzační (vypouští míň vlhkosti do okolí). Já jsem vybrala AEG, typ už je jedno ten se dávno nevyrábí.
U mne taky spotřeba (máme A++) a velikost bubnu (na 8kg, pračka taky 8 kg). Pračku i sušičku jsme kupovali zároveň, máme LG…u sušičky prodlouženou záruku na čidlo. Další důležitá vec bylo, aby to šlo dát na sebe, kvůli místu.
Měla jsem s tepelným cerpadlem a byla super. Ted mame nějakou obyc a dělá to hrtozne tepla v místnosti.
Holky a srazi se v susicce pradlo?
@Vuninka Jak které.
U nás máme pravidlo, že co nepřežije sušičku, nemá v naší
domácnosti co dělat
A do jake by jste šli hlučnosti max? maji za dobrou cenu 70db ale neni to moc hlucny?
Mám Beko DPU 7380X a max spokojenost, je to nový model. Skončila i druhá v dtestu.
Mám LG, spokojenost maximální. Něco se srazilo, něco ne. Nedám na ní dopustit, neumím si představit ji nemít.
@Vuninka nemám pocit,
že by se něco extra srazilo…
navíc fakt výhoda, dávám tam sušit osušky
a ručníky po koupání…, v zimě bundy uschnout… uspora nejen času, ale
i místa..není potřeba tolik věcí…
Vybírala jsem podle spotřeby (A++)a objemu (7kg), aby šla dát na pračku a kondenzační a pokud možno stejnou značku jako pračka, čili Siemens. Hlučnost jsem moc neřešila ale dívala jsem teď se že má 64dB, ale my jí fakt slyšíme minimálně. Suším všechno, za 4 roky žádný problém.
Obnovuji diskuzi,přeci jenom za ty roky už šel vývoj kus kupředu.
Vybírám sušičku,tak bych ráda postřehy,co je dobré aby sušička měla a
co je třeba zbytečné.
Např.-automatický proplach kondenzátoru,je důležitá funkce?Držák na
boty-sušíte je?
Co to je automaticky poplach kondenzátoru? To asi na susicce nemám a nepotřebuju. A boty
rozhodně nesuším. Jedná moje známá si pořídila sušicku bez dislaye a
neví za jak dlouho sušení skončí - to by mi vadilo.
@lasička1 drzak na
boty? To bych se tedy do susicky bala dat. Ja tam omylem primichala vlozky do
bot s pradlem a neprezily
Automaticky proplach konndenzatoru neznam. To musi byt pripojeno k vode a
na odpad?
Jeste jsem slysela, ze nejake susicky nemaji automaticke otaceni po dosuseni, ze tam pradlo proste lezi. To bych asi nechtela. To pradlo pak musi vypadat hrozne
Samočisticí kondenzátor
Kondenzátor je vybaven funkcí SelfCleaning, která zajišťuje plně automatické čištění. Nikdy se tak nebudete muset zaobírat nepříjemným a zdlouhavým manuálním čištěním – elektronika se o vše postará za vás. Aby byla zachována maximální účinnost sušení, kondenzátor se pročistí až čtyřikrát během jediného procesu.
Toto jsem zkopírovala.