Sušíte plenky Anavy v sušičce?

33
20.2.20 13:37

Susite plenky Anavy v susicce?

Ahoj, prosim kdo latkujete a mate znacku Anavy. Pisou tam, ze muze cela plenka AIO (tedy i se svrchnacky) do susicky, delate to nekdo tak? Jine znacky maji, ze svrchnaky do susicky nesmi. Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101831
20.2.20 13:55

@kouck174 Sušila jsem v sušičce všechny plíny včetně AIO a to i těch, co měly psáno, že se nesmí, plína, která nepřežije sušičku by mi byla na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.2.20 14:00

Susila jsem jednou omylem :mrgreen: přežila :lol:

• Citovat
  • Upravit
33
20.2.20 14:07

@j.a.n.i1 Dekuj za reakci :wink: Jen nezacala potom plenka protekat? Plinu chapu, to nema smysl kupovat nejakou, co nesmi do susicky nebo nevydrzi 60° prani, ale ty svrchnaky by se susit nemely. No na Anavy pisou, ze muzou… Prave ja bych bez susicky nelatkovala a vyhovovalo by mi susit v susicce i svrchnaky…

@mackA159 jeej dekuju, ale asi jednou omylem se neznici zadne svrchnaky, myslim ale dlouhodobejsi suseni. Zase levne to neni, tak abych si plenku za par mesicu neznicila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101831
20.2.20 14:12

@kouck174 Za plenkování 2 dětí jsem zničila jedny nebo možná dvoje, a to jedny byly bazarovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
20.2.20 14:25

Jo, sušičku to přežije, jen holt ten PUL dostane víc zabrat. Já teda Anavy AIO hodně nerada (kalhotkovky mají fajn), takže u nás nikdy nepobyly dlouho, ale od jiných značek jsem preferovala kapsovky, které na vzduchu uschnuly hned. Vše mimo PUL jsem cpala do sušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.2.20 21:22

@j.a.n.i1 @ugluk dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie