Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli některá nemáte zkušenosti se svářečkama folií na potraviny? Mamka by jí chtěla koupit k Vánocům, ale podle recenzí na heurece vůbec nevím, co koupit. Díky za tipy
Ja jsem si ted koupila tuto: svarecka + vakuovacka , je to svarecka folii spolu s vakuovackou (pouzit se da i samostatne svarecka) a musim rict, ze jsem maximalne spokojena…
Jedine, ze se do toho musi kupovat specialni sacky, ale nejsou tak drahe a na netu se daji sehnat i ruzne velikosti nebo „rukav“ na ustrihnuti apod.
Je to fakt prakticke, pouzivam na kde co…
Jedine, co se vakuuje hur, jsou tekute veci (omacky, polevky apod.), protoze jak vysava vzduch, tak obcas vysaje i tekutinu (kdyz je toho tam vic) a nevysaje poradne
ale rozhodne to nevadi ![]()
Ahoj, uvažujeme nad koupi (nejspíš výše zminene vakuovacky. A mám dotaz ohledně dalších fólií do vakuovacky, kde se dají koupit a kolik je priblizna cena? A pokud má někdo zkušenosti, když by se vzduchem vysala i nějakou tekutinu, da se nějak vyčistit, neničí se tim? Mockrát díky za připadne odpovědi ![]()
Obnovuji diskuzi, nemáte někdo zkušenost s nějakou svářečkou folií? Co všechno se tím dá bez problémů zavřít?