Svářečka folií na potraviny

286
12.10.14 16:16

Svářečka folií na potraviny

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli některá nemáte zkušenosti se svářečkama folií na potraviny? Mamka by jí chtěla koupit k Vánocům, ale podle recenzí na heurece vůbec nevím, co koupit. Díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20385
12.10.14 18:12

Ja jsem si ted koupila tuto: svarecka + vakuovacka , je to svarecka folii spolu s vakuovackou (pouzit se da i samostatne svarecka) a musim rict, ze jsem maximalne spokojena… ;) Jedine, ze se do toho musi kupovat specialni sacky, ale nejsou tak drahe a na netu se daji sehnat i ruzne velikosti nebo „rukav“ na ustrihnuti apod. ;) Je to fakt prakticke, pouzivam na kde co… ;) Jedine, co se vakuuje hur, jsou tekute veci (omacky, polevky apod.), protoze jak vysava vzduch, tak obcas vysaje i tekutinu (kdyz je toho tam vic) a nevysaje poradne ;) ale rozhodne to nevadi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
11.1.15 14:22

Ahoj, uvažujeme nad koupi (nejspíš výše zminene vakuovacky. A mám dotaz ohledně dalších fólií do vakuovacky, kde se dají koupit a kolik je priblizna cena? A pokud má někdo zkušenosti, když by se vzduchem vysala i nějakou tekutinu, da se nějak vyčistit, neničí se tim? Mockrát díky za připadne odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31937
27.2.19 17:56

Obnovuji diskuzi, nemáte někdo zkušenost s nějakou svářečkou folií? Co všechno se tím dá bez problémů zavřít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí