Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky…předem se omlouvám jestli to není vhodné…vdávala jsem se v září 2012. Měla jsem oranžovo-bílou svatbu. Zbylo mi spoustu věcí, neměla jsem vůbec čas to někde prodávat…tak kdyby jste měl někdo zájem pošlu foto na email.
Tak já mám menu už hotové, sice tchyni se nelíbí, ale když to nebude jíst, já hlad mít nebudu, takže její problém
A mám předkrm domácí paštiku s domácím pečivem a brusinkovým přelivem, polévku zlatý hovězí vývar s knedlíčky a nudlemi, hlavní chod svíčková se sedmi a brusinkama a dezert dort. A nevím, jak pití. Jestli udělat něco ve stylu nápojového lístku, jako co je k dispozici?
@Verunka93 a vy to budete mít v restauraci nebo někde soukromě?
my budeme mít nealko, pivo, víno zdarma a zbytek (tvrdej) si platí sami…
@catherine100 my to budeme mít v restauraci. Jo, to je dobrý nápad. A víno máte bílé i červené?
@Verunka93 jojo obojí, ale jen ten základ, ty dražší vína si platí každý sám, ale tím že budem fakt 15, jen nejbližší rodina tak nemyslím, že by někdo toužil po drahém pití, nebo se nějak ožíral jako to bývá na těch velkých s kamarády…
@catherine100 To je pravda. Tak my budeme mít víceméně rodinu, já kamarády z časových důvodů ani moc nepěstuju a přítel má svojí partu sestávající asi z ř členů, tak taková hrůza to snad nebude, jen tchán je hodně na tvrdý ![]()
@Verunka93 my kamarády nebudeme mít jak z finančních důvodů, tak protože je mám po celé republice a neměli by kde spát…a taky by jich bylo hodně, kdybych pozvala jednoho musela bych dalších 10 takže na to hold kašlem…
přítel má rodinu a kamarády tady, takže ten si s nima půjde třeba popít ale já na to kašlu, budu se raději věnovat děcku ![]()
@catherine100 být tebou, asi bych to měla stejně. Je ten můj se nesmí moc zřídit, ještě chci dodržet svatební noc ![]()
@Verunka93 no jako já to myslela třeba týden před nebo týden po, na svatební noc si chceme pronajmout apartmán v tom hotelu, kde budeme mít hostinu…Beníka hodím mamce, ta stejně nepije a taky toho svýho budu hlídat aby se nezlískal jak klokan
![]()
@Verunka93 píše:
@Verca1989 já jsem sem dávala obrázek "téhle květiny , ta se mi moc líbí
Téměř takovou jsem měla
, akorát místo fial. růžiček (zrovna nebyly k seznání), tam byly frézie. A jednu světlou růžičku plus malinkatou frézii měl i ženich na klopě.
Maminky dostaly do ruky tři růže a bylo to ![]()
@Verunka93 panejo, to bude hostina
my půjdeme po obřadu na oběd jen s nejbližší rodinou, nic moc velkýho, prostě si jen dáme polívku a druhej chod a hotovo, pak se půjde k nám domů, na kafčo, víno, pivo, co kdo bude chtít. A druhej den bude větší oslava i s kamarádama, koupíme bečku piva a kofoly, nějaké vínko, chci udělat gulášek s pečivem, tak trochu formou samoobsluhy, chci si to taky užít a ne jen běhat kolem všech ![]()
Ahoj holky my už máme vymyšlené i svatební menu…jen jsem zvědavá kdo to potom zaplatí ![]()
@Verunka93
Přípitek: Cinzano
Předkrm: křenová rolka
Polévka: knedlíčková
Hlavní chod: Táborská bašta
Dezert: - zákusky a dort
řekla bych, že je to klasika no ![]()