Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
27.1.13 09:56

@Verca1989 @catherine100 no právě že já bych chtěla trošku bohatší šaty a takové bych stejně nekoupila, i když přímo šlehačkový šaty nechci. Mě přijde že do těch 6000,– to ještě jde.. jsou i šaty půjčovné 15000 a víše a to bych už nedala :)

@Verunka93 a kdy můžete vybrat termín? paní mi říkala že právě ideálně únor březen ale samozřejmě žě chodí i déle akorát není ten výběr takový a taky s tím pak není takovej stres když se vše nechá na poslední chvíli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
27.1.13 10:06

No tak při těhle typů šatů je to jasné tam je potřeba ještě spodnička a tak, ale já chci jen jednoduché, nebo kostým, uvidím co seženu, půjdu oběhat i normální obchody, mají tam spousta šatů a tím, že se ty šaty ennazývají svatební bývají kolikrát o polovinu levnější ;)
to samé prstýnky, když si koupíte s přítelem stejné nebo hooodně podobné ale nebudou se jmenovat svatební budou o pár tisíc levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.1.13 10:12

@mamartina a co tady: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… nenašly by se žádné dle tvých představ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
27.1.13 10:16

@mamartina My si můžeme vybrat v průběhu února, možná dřív, teď váháme nad dvěma místy. Na tom Rabí ještě nemají termíny k dispozici a dvůr Krutěnici ještě neodpověděl na informační mail, tak uvidím, ale nejdýl v polovině února už budeme vědět. Taky si chci vybrat nějaký krásný šaty a nechci slyšel- Bohužel pro tento termín jsou již rezervované. :nevim: Jinak půjčovný do šesti tisíc ještě jde, ale víc bych za půjčení opravdu nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
27.1.13 10:18

@Verca1989 jů, tam mají hezké, a dají se i jezké sehnat na aukru, ale zase- co když to nebude sedět, slušet, nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.1.13 10:25

Já mám tyhle: http://www.daphne-bridals.cz/…evianne.html
a koupila jsem je nové za 9 000, pak je prodám na tom diskuzním fóru o svatbách třeba za 6000. Takže nakonec tak drahé šaty mít nebudu.
Byla jsem v jedné půjčovně v centru a tam chtěli za jedny šaty dokonce 18 000 jen za půjčení. Museli se asi zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.1.13 10:32

@Verunka93 já jsem právě byla v Brně zkusit podobné šaty (antický styl), několik druhů, takže vím že tenhle styl mi bude sedět, jsem vysoká, tak to nebude problém, trošku mám obavy abych vybrala správnou velikost ale ještě se s paní poradím a uvidíme. Já tyhle šaty našla už před rokem na aukru a od té doby už prostě nejsou žádné, které by se mi líbily víc, ani v těch salonech, takže já to risknu a snad to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
27.1.13 11:00
@Verunka93 píše:
@PajinkaT Děkuji :hug: ani přítel s tím nesouhlasí, ale já jsem pro taktní jednání, což u ní postrádám. Ježiši, ještě aby mi chtěla kecat do kočárku, bojím se toho, až budu těhotná, jak se bude chovat.

Jestli si i přítel uvědomuje, že chování jeho maminky není OK, tak toho využij a požádej ho, aby to máti řekl, popř. za ní můžete jít oba. Ale rozhodně to musí být s jeho podporou. Slušně, ale neústupně - nejste děti, je to váš život, vaše svatba. Ona je hodná, že chce pomoci, ale musí počítat s tím, že to třeba nevyužijete a zařídíte se jinak. Taky jí můžeš naznačit, že není třeba si dělat starosti, že už jste to vymysleli a že od ní potřebuješ např. to a to - vymyslet, co dáte do krabiček za výslužku, sehnat stužky na auto, prostě (dát blbci funkci, ať se uklidní).
Já to měla taky náročné - tchýně, dvě sestry, spousta kamarádek, každá chtěla přispět svojí troškou do mlýna, ale ustála jsem to a všichni to pochopili. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
27.1.13 11:01
@Housa píše:
Já mám tyhle: http://www.daphne-bridals.cz/…evianne.html
a koupila jsem je nové za 9 000, pak je prodám na tom diskuzním fóru o svatbách třeba za 6000. Takže nakonec tak drahé šaty mít nebudu.
Byla jsem v jedné půjčovně v centru a tam chtěli za jedny šaty dokonce 18 000 jen za půjčení. Museli se asi zbláznit.

Krása! Myslím, že jsem si je tam také zkoušela. Na konec jsem měla velmi podobný model Maggie z Adiny - letos už ho tam nevidím, musel by se člověk přeptat na prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
27.1.13 11:05

Ještě k těm svatebním šatům - doporučuji všem, co si zkouší modely, aby

1. si na zkoušku vzaly boty s podpatkem (nemusí být ty konkrétní svatební, ale přibližně stejně vysoké)
  2. si vzaly skřipec do vlasů - uvidí jak vypadá šíje pokud chtějí mít na svatbě vyčesaný účes nebo závoj
  3. si při zkoušení v šatech sedly (u hostiny budete sedět i několik hodin) a taky udělaly několik kroků, vč. vyjití dvou-tří schodů (mě se líbilo hodně šatů, ale při sezení mi třeba přetýkal dekolt, nebo tlačily kostice, vadila výšivka z korálků, atd.) :kytka:
  4. si s sebou vzaly foťák a v každém modelu, co se jim líbí se vyfotily (i ze zadu), aby si to pak mohly připomenout, až se budou rozhodovat

Příspěvek upraven 27.01.13 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
27.1.13 11:11

@mocca Skvělé rady, nejen o šatech. Děkuju.  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.1.13 11:12

Když je řeč o těch botách, já potřebuju boty úplně bez podpatku, něco jako baleríny, protože přítel je o něco menší, tak podpatky se nehodí. Nevíte, kde sehnat nějaké pěkné, za rozumnou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.1.13 11:17
@Verca1989 píše:
Když je řeč o těch botách, já potřebuju boty úplně bez podpatku, něco jako baleríny, protože přítel je o něco menší, tak podpatky se nehodí. Nevíte, kde sehnat nějaké pěkné, za rozumnou cenu?

co třeba v Deichmanovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.1.13 11:19

@Housa děkuju za tip, to mě vůbec nenapadlo…furt čučím po netu ale to jsou teda ceny, fakt se mi nechce dávat litr za boty, který na sobě budu mít 1 den…zkusím toho Deichmana a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
27.1.13 11:20
@Verca1989 píše:
Když je řeč o těch botách, já potřebuju boty úplně bez podpatku, něco jako baleríny, protože přítel je o něco menší, tak podpatky se nehodí. Nevíte, kde sehnat nějaké pěkné, za rozumnou cenu?

Mám již několik let zkušenost, že Deichmann v dubnu/květnu právě takové vybalí na pulty. Balerínky stále letí, tak vydrž a začni pokukovat, až bude sezóna. Není to sice prvotřídní kvalita, ale svůj účel splní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný