Svatba 2025 - příspěvky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101910
12.1.25 13:24
@Anonymní píše: Více

No, svatbu budes mit pred odjezdem na úřadě, svatba na Maledivach u nás stejně skoro jistě platna není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.1.25 13:25

Trosku zagoogli, chat Gpt ti prozradi za 10 vterin, ze Mauricius je spravna volba pro ofiko svatbu. Za 20.000 jste svoji, dovolenou uz si najdes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
12.1.25 13:26
@Thallia píše: Více

Tak dokonce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
12.1.25 13:26

A Zakladatelko, pověz nám : A co na to říká tvůj snoubenec? Zatím to vypadá, že svatbu za vás organizuje tvůj otec, a přítel buď mlčí, nebo je mu to jedno. Nebo snad snoubenec nemá žádné slovo jako ty? :roll:
Zatím to je totiž táta, táta táta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.1.25 13:27

@j.a.n.i1 Na Maledivach ne, na Mauriciu ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
12.1.25 13:29

troll, troll, troll,
sestřenice co? a táta, který ti pořád ubližuje a musíš ho poslouchat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale fantazii máš bujnou, to zas jo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
12.1.25 13:30

Svatbu teď zrušte, řekni otci, že na ní nemáš za tyhle peníze. Pokud se bude rozčilovat, tak ať jí zaplatí. A vy se vemte jen se svědky. Zajímalo by mě, kolik vám je let, že se bojíš tátovi něco říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
@Sunnysmile19 píše: Více
žádný snoubenec není, protože je to celé vymyšlené :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125

Nám rodiče chtěli přispět, resp. financovat téměř vše, což v překladu znělo vystrojit veselku jakoby sobě, tedy všechno zorganizovat podle sebe, já mohla jen přihlížet. Snoubenec ten byl úplně mimo. Skončilo to zrušením svatby. Druhou, teď už opravdu proběhlou svatbu jsme si platili my sami, na rodičích bylo jen aby přijeli, což přijeli, remcali, že to a tamto, ale moje svatba, moje peníze, moje představy. Mini svatba, vůbec ne draha a že skončila večer v pět? Vůbec mi to není líto. A řeknu vám, že obřad v kostele v rámci nedělní mše, na to se vzpomíná doteď..a už je to víc jak 6 let.
Já bych se vzala o dvou svědcích, rodiče třeba pozvala, pokud by byl s tím problém, no tak by neprisli. Jejich rozhodnutí, ublížene ego, nevím co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
12.1.25 13:32
@hanka.br. píše: Více

nebo troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
12.1.25 13:34

Tak to je úlet, za jeden den vyhodit 350 klacků, to snad není možný!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9143
12.1.25 13:34

Nebo novináři. Několik dní zpět tady byla diskuse o svatbách a večer reportáž na Nově v hlavních zprávách. A taky šlo o ceny, jak tady. Tak v reportáži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16451
12.1.25 13:36

Moje část rodiny (9 lidí) přijela víc než 100km a nikdo neremcal. Po nikom jsme nic nechtěli a rozhodně jsme odmítli za svatbu dát ranec. Vše levné, efektivní a dodnes slyšíme, jaká to byla super akce :srdce: :pankac: Bylo nás 18 dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 13:38

@stinga? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.25 13:42

Opravdu nevím proč se divíte, že svatba stojí 350 000 Kč. Psala jsem už, že jenom nájem+jídlo stojí 180 000 Kč + šaty + prsteny + DJ + fotograf… apod. Kamarádky měly svatbu taky za podobné peníze. Samozřejmě jde to udělat levněji, ale jak říkám, přítel chtěl takovou svatbu. Ale ano, už mu řeknu případně, ať si taky něco řeší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný