Svatba 2025 - příspěvky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16456
12.1.25 14:23
@Lojzísek píše: Více

Mám stejný názor. Svatba je fajn událost, ale abych za ní nechala majlant, to za ty prachy radši nějakou dovolenou, nebo několik, než to dát za jeden den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 14:25
@Sunnysmile19 píše: Více

Troll to být nemusí a cenu mohu potvrdit.
Zažila jsem takovou svatbu, naštěstí pro mě ne jako novomanželka :mrgreen: ale blízká příbuzná.
Svatba se konala mezi Moravou a Slezskem. Nájem stál hodně, protože ta restaurace, nemá jen restauraci, ale 3 budovy. Novomanžele chtěli mít pouze uzavřenou společnost, tedy se vše uzavřelo, krom hospody. Drahý DJ, fotograf a videokameraman. Kadeřnice, kosmetička x lidí na česaní. Drahé jídlo. Zábava, prohlídka jednoho určitého místa, kde se prohlídky jen tak nekonají. Samozřejmě šaty, prstýnky..
O zámek se nejednalo..
A těch 350 to stálo taky. Svatba se platí do dnešního dne. Tedy u nás finančně negramotní. Chtějí to tak a tak a ne jinak… no platit to do dnešního dne, tak dám peníze jinam..

• Citovat
  • Upravit
2447
12.1.25 14:29
@Anonymní píše: Více

Pokud peníze máte a nebudou chybět, tak proč řešit příspěvky příbuzných? Hele, tohle si domysli dopředu. Utrať jen kolik chceš a nebude ti to chybět. Příspěvky pak budeš mít jako něco navíc ;) ne naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
12.1.25 14:29

jasně, svatba tolik stát může, to bych nerozporovala, a jsou lidé, kteří si to mohou dovolit, o tom také žádný spor,
ale zakladatelka, která se třese na příspěvky od babiček, které mají 91 a 93 let, ty finance nemá, nemá ani na vlastní bydlení, a všechno jí řídí otec - ehm, ehm, to vše dohromady je buď troll nebo finanční negramot,
tedy vlastně i ty píšeš o lidech, kteří to dodnes splácejí, možná dřív budou rozvedeni, než to splatí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 14:37

@stinga až na to, že já se tu netrepu nad zadnym prispevkem od babicek :* Psala jsem, ze me jen informativne zajima kdo kolik dostal. Ja od babicek neocekavam nic, protoze dokonce ja utracim za ne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
718
12.1.25 14:39

„Samozřejmě jde to udělat levněji, ale jak říkám, přítel chtěl takovou svatbu. Ale ano, už mu řeknu případně, ať si taky něco řeší. “

Tak najednou přítel chce takovou svatbu, tak proč celé vlákno je jen o tátovi? Vybírá ti termín svatby, hosty, kde to bude…to nezní, že by tam přítel měl nějaký slovo teda :roll: když ti napíšou lidí vezměte se ve dvou, tak píšeš, že táta by utnul kontakt, a co přítel, když teda chce takto velkou svatbu. O něm ani zmínka…
Celé to je divný, nedává to smysl. :roll: 🧌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
12.1.25 14:56
@Sunnysmile19 píše: Více

no, to je ono, trollovina většinou nedává smysl, jo, jo, byli tu dřív epesní trollové, ale to už dnes neplatí - nejméně v třetím příspěvku se vždy prolátne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
12.1.25 21:26

Rodiče nám zaplatili dohromady hostinu za 46000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.25 08:58

Bych otci rekla, ze kdyz chce takovou megasvatbu, tak at ji zaplatí. Klidne takhle natvrdo :nevim:
My nejsme nejbohatsi na světě, nasi taky takova nižší stredni trida.
Svatba nás loni vyšla asi na 60? Od taty jsem dostala 20, od muzovy mamky 24, manželův otec už nežije, od mojí matky nic.
Od kamaradu se sešlo dalsich cca 20, a byli jsme tak nejak na nule, a za „utrzeny peniz“ jsme vyjeli i se synem na dovolenou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný