Svatba červenec 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
12.11.14 11:00

@KecinkaJ Všichni rádi pomůžou si myslím :) My kapelu neměli, ani nevím, jestli hrála nějaká hudba :D Fotografy jsme měli dva, jednoho známého a druhého jsme platili. A natáčel náš kamarád a máme z toho 40 minut :D Moje tchyně mi zařídila kytičku a výzdobu společně se švagrovou. Prostě se každý něčeho ujal, jinak bychom to nestihli. Aspoň si vybereš ty nejkrásnější šaty a prstýnky :) I když teda červenec sakra daleko, já bych na to musela myslet celou dobu a těšit se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4459
12.11.14 11:42

@Verunecka289 no vidíš tak to se tam teda zastavíme hned příští týden až budeme mít s přítelem ranní oba dva… to jsem si myslela naivně že to v dnešní době není tak žhavé s těma termínama, ale asi lepší zajít dřív než pak hledat jiné datum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4459
12.11.14 11:46

@ropucha 02 jééé moc děkuju…a věřím, že to muselo být vtipné… :mrgreen:
rainucha nebylo by to špatné…mě je pořád vedro, tak by mě nevadilo kdyby bylo i malinko pod mrakem :mrgreen: ale to se vše uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4459
12.11.14 11:50

@rainucha jj máme čas i trošku pošetřit a koupit si fakt pěkné prstýnky, sehnat šaty podle představ… taky musím své rodiče obléct do něčeho slušného u nich se oblek a kostýmek nenajde :mrgreen: :mrgreen:
No není to žádná sranda pořádat svojí svatbu… nejlepší je fakt nějaká paní co to zorganizuje, ale na tu zas nemáme peníze :mrgreen:
Jsem organizační typ tak to snad nějak s rodinou zvládneme… :) Šaty jste si kupovali nebo byly v salonu někde jen půjčit? A oni občas zařizují i výzdobu aut a tak že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.11.14 11:53

@KecinkaJ Ono by to bylo lepší kvůli fotkám :mrgreen: Ale zase tam pak můžete přidat i bazén, jestli to bude venkovní akce - to nám na kamarádky svatbě chybělo, byl fakt hic a místo na to bylo, škoda, že se to nevychytalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.11.14 11:54

@KecinkaJ To jsem taky říkala, že kdybych měla peníze, zaplatím si agenturu :) Já měla šaty půjčené ze salonu, měli i obleky, ale nakonec jsme koupili pro muže jinde. Rodiče si nějak poradili s oblečením sami :) Oni podle mě zařídí všechno, nebo ti třeba seženou lidi. Budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
12.11.14 11:57

Já se vdávala letos v říjnu, svatba o 18lidech, úplně nám to stačilo :lol:… vyšlo nás to na 50tisíc (to jsme neměli luxus, ale nešetřili jsme, zlatá střední cesta), oznámení jsme posílali 3 týdny předem, doma jsem ho měla natištěné už měsíc, výslužky jsme rozváželi 2 dny předem, šaty a podobné věci jsem šla zkoušet 2 měsíce před svatbou, dort jsme zařizovali týden předem, cukroví dva měsíce předem, fotografa měsíc předem, prstýnky měsíc předem… však vše se většinou zkouší dvakrát např. prstýnky vyzkoušíš a objednáš měsíc předem, přijdou, musíš je jít znovu vyzkoušet, nechat udělat rytí a vyzvednout, takže za mě radší dopředu a potom mít,,klid,, (píšu v uvozovkách, protože je toho zařizovaní kolem svatby tolik, že nemáš klid vlastně vůbec) :lol:… já bych se klidně vdávala znovu, ale bez toho zařizovaní a se stejným chlapem :lol:… bylo to super, užij si to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4459
12.11.14 12:00

@rainucha bazén máme na zahradě, ale já se nechci na svatbě fakt jen starat jestli má kdo co pít a jíst, proto ta hospoda… :mrgreen: a navíc bysme se na naši zahradu všichni nevešli :mrgreen: :mrgreen: děkuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4459
12.11.14 12:02

@Radanka25 taky právě nechceme luxus nemáme na to finance, ale zase doufám, že se vdávám jednou v životě a chci aby to bylo pěkné a všichni včetně nás si to užili.
Ta výslužka to se rozvážejí svatební koláčky po rodině a přátelích, kteří jsou pozvaní na svatbu???
No právě že mě přijde že toho je tolik, že to chce postupně zařizovat a nenechat se ničím překvapit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.11.14 12:03

@Radanka25 Já taky klidně zase :lol: Ale jen bych chtěla přijít krásně oblečení, bez stresu a pořádně si to užít (netěhotná) :D
@KecinkaJ To se dá pochopit :D Svatbu si máš užít hlavně ty! :) Jako princezna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
12.11.14 12:04

@KecinkaJ já si vše organizovala a sháněla sama, pač jen chytneš ve svatební agentuře za kliku od dveří a už platíš :lol:… ale kdybych měla neomezený rozpočet, nebo vyhrála ve sportce :lol:… nechala bych si vše zorganizovat :lol: Já si půjčovala v salónu šaty, závoj, spodničku, kabátek, šaty a kabátek pro dceru a pro družičku, koupila jsem si tam podvazek, manžel košili a regatu, výzdobu na auto jsem si udělala sama (koupila jsem fialovou organzu, bílé růžičky, bílou mašli…), ale vše se dá koupit, či půjčit ve svatebním salónu, pokud se ti nechce to vyrábět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4459
12.11.14 12:11

@Radanka25 no koukám, že v tom salonu taky asi člověk nechá majlant :mrgreen: :mrgreen: no ted občas sázíme sportku tak jééé vyhrát, to by byla svatba jak řemen :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
12.11.14 12:13

@KecinkaJ my taky zařizovali vše dopředu a postupně, z každé výplaty něco pořídili, jako pro mě šperky, oznámení, boty, manželovi oblek atd. najednou by to byla finanční rána a nechtěli jsme si vyplácat rezervu :lol: Na výslužku jsme měli cukroví, koláčky, rolády, řezy, frgály a rozváželi jsme všem svatebčanům, někdo dostal až ve svatební den, pokud byli z daleka, ale nás bylo jen 18lidí, pokud vás bude 50lidí, nechala bych cukroví atd. jen na svatební tabuli a asi výslužky nedávala, to by vás vyšlo na hrozný balík peněz, nebo záleží, jaké máte vztahy v rodině, jestli máš někoho známého, kdo ti udělá dobrou cenu a tak :lol:… jen pro představu, nás vyšly výslužky na 5tisíc pro 18 lidí, započítala jsem i krabičky, ubrousky, nepočítala jsem projetý benzín při rozvážení :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.11.14 12:20

@Radanka25 A co jste všechno rozváželi? My jen teda svatební koláčky, po svatbě už nikdo nic nedostal :) Ale krabičky jsem měli od babičky, ještě staré, z půdy, prostě po babičce. Myslím, že tím jsme dost ušetřili, co jsem koukala, tak ty krabičky stojí dost a ještě jsou takový hranatý, divný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Amelie3
12.11.14 15:44

Holky, dívala jsem se na web a dají se sehnat výslužkový krabičky docela za levno. Chtěla bych ty úplně obyčejné a třeba je nějak pomalovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný