Svatba v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anonym 23
26.6.15 21:52
@hanka.br. píše:
A ty máš vážný důvod nebo se ti jenom nechce?

důvod se vždy najde :mrgreen:. Néééé, dělám si legraci. Mám svý důvody, prostě nejsem na tu její svatbu zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
anonym 23
26.6.15 21:53
@hanka.br. píše:
A to by tě fakt ubylo, kdybys tam přišla, novomanželům popřála, dala si oběd a dort a brzy odešla?

radši bych tam nešla, necítím se na to a proto jsem napsala, jestli by mi někdo poradil :nevim:

• Citovat
  • Upravit
anonym 23
26.6.15 21:54
@anonym 23 píše:
radši bych tam nešla, necítím se na to a proto jsem napsala, jestli by mi někdo poradil :nevim:

A hlavně se neumím přetvařovat. Tak asi i proto

• Citovat
  • Upravit
2349
26.6.15 21:57

Tak ono by asi bylo fakt nejmenší zlo se tam na chvilku objevit a pak jít zase domů. Ale zas jestli máte nějaký nabroušený vztahy, tak asi ani té švagrové nebude rvát žíly, když se omluvíš, že nepřijdeš. Klidně bych použila i tu nemoc. Někoho s akutním průjmem prostě nemůžeš nutit jít hodovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
26.6.15 21:58
@anonym 23 píše:
radši bych tam nešla, necítím se na to a proto jsem napsala, jestli by mi někdo poradil :nevim:

Tak jestli se necítíš na to, abys popřála manželovým nejbližším štěstí a vmýšlíš trapné výmluvy, tak tam fakt nechoď - oni si toho možná ani nevšimnou a ty se tady vymýšlíš s výmluvami zbytečně. Co manžel - půjde sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.6.15 21:59

Tak v tom případě bych si naplánovala nějakou střevní chřipku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym 23
26.6.15 22:00
@hanka.br. píše:
Tak jestli se necítíš na to, abys popřála manželovým nejbližším štěstí a vmýšlíš trapné výmluvy, tak tam fakt nechoď - oni si toho možná ani nevšimnou a ty se tady vymýšlíš s výmluvami zbytečně. Co manžel - půjde sám?

nechce taky jít, právě že ty vztahy teď trošku ochladly. :roll:

• Citovat
  • Upravit
27745
26.6.15 22:03

Já teda nevím, ale jste dospělí tak dvě hodiny to snad vydržíte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
26.6.15 22:04
@anonym 23 píše:
nechce taky jít, právě že ty vztahy teď trošku ochladly. :roll:

Tím, že jim nepůjdete na svatbu, to těm vztahům hodně pomůžete. Takže než abyste ze slušnosti šli na svatbu člena nejbližší rodiny aspoň na chvilku, tak vymýšlíte výmluvy jak malý děti. To je dost smutný. Rodičům to asi nebude jedno, že ta manžel nebude, co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym 23
26.6.15 22:04
@ka2ka píše:
Já teda nevím, ale jste dospělí tak dvě hodiny to snad vydržíte :think:

a víš jak na nás budou koukat po 2 hodinách? :roll:
To nevim :think:

• Citovat
  • Upravit
anonym 23
26.6.15 22:05
@hanka.br. píše:
Tím, že jim nepůjdete na svatbu, to těm vztahům hodně pomůžete. Takže než abyste ze slušnosti šli na svatbu člena nejbližší rodiny aspoň na chvilku, tak vymýšlíte výmluvy jak malý děti. To je dost smutný. Rodičům to asi nebude jedno, že ta manžel nebude, co myslíš?

Tak to už je zas jiný problém, ten jsem tu nepsala, ale děkuju za radu.

• Citovat
  • Upravit
27745
26.6.15 22:06

@anonym 23 nijak všichni se budou věnovat jídlu, slušně poděkuješ a řekneš že ti není dobře nebo že dítěti není dobře a půjdete lepší než se vymlouvat a pak to od rodiny poslouchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
26.6.15 22:07
@anonym 23 píše:
Tak to už je zas jiný problém, ten jsem tu nepsala, ale děkuju za radu.

Neboli jim to vadit bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym 23
26.6.15 22:07
@ka2ka píše:
@anonym 23 nijak všichni se budou věnovat jídlu, slušně poděkuješ a řekneš že ti není dobře nebo že dítěti není dobře a půjdete lepší než se vymlouvat a pak to od rodiny poslouchat

na jednu stranu je to pravda, na druhou to pro mě jsou muka. Ale tohle by se možná dalo :)

• Citovat
  • Upravit
27745
26.6.15 22:08

@anonym 23 tak vidíš dvě hodiny utečou a přežiješ a neboj já na tom byla stejně po jídle jsme se omluvili a vypadli a nikoho jsme nezajímali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný