Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, tak mě napadlo založit dortové téma. Každou chvíli má někdo narozeniny, nebo hledáme inspiraci pro výročí, nebo pro jiné vyjmečné událostí a když nevíme co by, končí to dortem
Jaký krásný dort jste měli vy?
Můj otec slavil 60 let. Tak jsem mu koupila tento. Líbila se mě krásná žlutá barva a hlavně on doslova žije pro svoji čtyřnohou kočičku. Myslím že se jim v cukrárně kočička vyvedla:)
@mooch píše:
https://www.emimino.cz/…nkovani/107/#…
Aha, tak toto téma jsem asi přehlídla ![]()
@tkub píše:
Já pro svou sestru dělala tento
pro nastávající maminku?
@chipsa píše:
Můj otec slavil 60 let. Tak jsem mu koupila tento. Líbila se mě krásná žlutá barva a hlavně on doslova žije pro svoji čtyřnohou kočičku. Myslím že se jim v cukrárně kočička vyvedla:)
To je vtip?
@chipsa píše:
Co je vtipného na dortu? Směju se všelisčemu, ale dortu, nebo marcipánové kočičce jako symbol zvířátka, které má doma? Divný humor ![]()
Ono, jde spíš o to, že píšeš, že se kočička opravdu povedla. Omlouvám se, ale kočka je tragická- peču taky dorty, a hanba by mě fackovala dát tohle na dort. Ještě navíc když je z cukrárny!
@chipsa píše:
Co je vtipného na dortu? Směju se všelisčemu, ale dortu, nebo marcipánové kočičce jako symbol zvířátka, které má doma? Divný humor
no pokud se nepřiznáš, že si děláš p*del a tu nulu jsi tam udělala v photoshopu, tak asi všechno
a pak budu doufat, že tatínek má smysl pro humor
a tak kočička se fakt povedla ![]()
Příspěvek upraven 23.06.15 v 10:28
No tak mě spíš šlo o samotný dort, aby hostům chutnal. Původně jsem hledala dort ve tvaru kočičí hlavy, ale ten stál kolem 1500 Kč. Což už na mě bylo moc. Tak jsem chtěla alespon na dort kočičku, aby měl táta radost.
@chipsa Kdybys doma upekla dort a nechala na něj na netu udělat z jedlýho papíru fotku tý jeho kočičky, dopadlo by to o 100% líp. Tohle je fakt tragédie. To prodávají v cukrárně jako profi práci?!?
To není už záležitost (ne)vkusu, ale kdybys napsala, že tvoje 5letý dítě připravilo pro dědu dortík, tak bych dala palec nahoru. Tomu by to odpovídalo.
Je hezký, že ti záleží na chuti, ta je určitě podstatná. Sebehezčí hnusnej dort se nedá nazvat povedeným. Ale platí to i naopak. ![]()