Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@chipsa hlavne ze se dort libil vam a udelal radost
.Ale pokud tyhle figurky delaji v cukrarne, tak teda by se meli stydet
.Koukni sem do galerky, jaky delaji holky dorty s figurkama.
Zaplatila jsem a tohle mě udělali, nechápu co je na tom směšného. Každopádně jste mě zkazili radost a za to vám všem děkuji. Já chtěla udělat radost tátovi a hostům, tak pěkně děkuji.
@chipsa nezlob se, ale za tohle bych neplatila. Proste bych jim ho tamnechala
Dort se libil??
@chipsa jee, ja to nemyslela vubec zle, ani jsem se nevysmivala
.Ale tohle proste nevypada jako profesionalni prace cukrare, dort jeste ok, ale ta figurka proste povedena neni, nezlob se.
Radost ale urcite udela a to je hlavni.
Už se mě nelíbí vůbec nic a hlavně už vůbec nemám chut cokoliv slavit! Už se mě ani nechce jít pro chlebíčky!
Kritizujte si tedy cukrárnu, já jsem si pouze nechala udělat dort a figurku jako přídavek
https://www.facebook.com/…SlunickoBrno
A přeji všem krásné oslavy v rodinném kruhu!
@chipsa píše:
Můj otec slavil 60 let. Tak jsem mu koupila tento. Líbila se mě krásná žlutá barva a hlavně on doslova žije pro svoji čtyřnohou kočičku. Myslím že se jim v cukrárně kočička vyvedla:)
Mě se dort moc líbí, žlutá je moje nejoblíbenější barva ![]()
@chipsa vsak tebe nikdo nekritizuje. Nebo jo?
Dort je odflaklej a figurka priserna.
Toto by zvladl doma kazdy. Vykrojit kolecka, a,jeste krive.
Kolik to stalo?
@chipsa píše:
Už se mě nelíbí vůbec nic a hlavně už vůbec nemám chut cokoliv slavit! Už se mě ani nechce jít pro chlebíčky!
Neblbni, nenech se otravit. Kazdy ma jina meritka. Pokud tu holky vyrabeji dorty a zenou se za dokonalosti, tak se jim tento nelibi. Pokud tatka ma rad kocky, tak mu preci bude jedno, ze kocka neni uplne dokonala. Jde o symbol, stejne se hned sni.
U nas se jede v jednoduchych dortech, tento by byl vnimany jako moc pekny.
@chipsa Ty jo, nezlob se, určitě ti nikdo nechtěl zkazit radost z dortu pro tátu (aspoň ne ty, co psaly na první stránce)… To přece není kritika tebe a nikdo ti nechce zkazit oslavu.. Ta kočka je ale fakt strašná, v cukrárně by se měli stydět, že něco takového si nechají zaplatit. Podívej se na ty jiné dorty, co jsou v té druhé skupině. Ta kočka je zpatlaná jako od malého dítěte, ne od dospělého člověka, který si za to nechá zaplatit.. Jasně že se ale může líbit, zvlášť, když někdo nemá srovnání s jinými vyvedenými dorty od někoho, kdo si s tím dá fakt práci.
@Cuddy píše:
Neblbni, nenech se otravit. Kazdy ma jina meritka. Pokud tu holky vyrabeji dorty a zenou se za dokonalosti, tak se jim tento nelibi. Pokud tatka ma rad kocky, tak mu preci bude jedno, ze kocka neni uplne dokonala. Jde o symbol, stejne se hned sni.U nas se jede v jednoduchych dortech, tento by byl vnimany jako moc pekny.
Ano, tak njak jsem to vnímala i já. Dort se hned sní a figurka tam měla být jenom jako symbol. Žlutá barva vypadá moc hezky, chtěla jsem takovou žlutou, aby vytvořila pěknou atmosféru. Nenapadlo mě, co může vzniknout za rodeo z figurky. Důležité je, aby se oslava povedla a oslavenec byl spokojený, ne dokonalý dort, který stejně skončí v žaludku. A dávat za dokonalé dorty přes 1500 Kč, to se mě teda nechtělo. To jsem raději ty peníze investovala do vína a občerstvení.
Tak semkouklana stranly. Zakusky vypadaji luxusne. Dorty celkem taky.
Pric tedata kockaje takovato, nechapu.
Vypada trosku jako keramicky vyrobek od postizeych deti. Tak trefa funguji jako chranena dilna.
Chut bude urcite mnam
@chipsa Jo a synkovi se také moc líbí a říkal, že chce takový objednat ![]()