Fotografie dortů pro výjimečné události

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
6.10.15 08:34

@Katchi Také Tě zdravím a děkuji za odpovědi, moc mi pomohly. Přípravy probíhají ve velkém. Mám dvě varianty zdobení dortu: 1) buď vymodeluji figurku 2) a když mi to nepůjde, tak udělám jenom „placku“. Prostě obkreslím/obkrojím obrázek, který jsem včera dala nějak dohromady a dám mu trochu plastičnosti a bude to. Už se moc těšíííím :D
Trénuji na Play Doth, ale to co chci pro manžela, musím zkusit inkognito, tak čekám na vhodný okamžik, kdy budu doma sama. No a např. ovečka Shaun se mi docela povedla, ale ta je opravdu jednoduchá :)
No a nemáš něco nového v galerce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
6.10.15 10:40

@LadyLada nic nového nemám, teď měl syn druhé narozky a to jsem dělala jen Krtkův dort, protože klukům chutná a na manžela jsem se letos vyprdla, nedostal nic. V listopadu bude mít staršák pět, tak uvidím, co si vymyslí, chce rytiířskou oslavu, tak možná bude hrad nebo drak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.10.15 06:23

@Katchi Však se to musí prostřídat, aby tyto dorty měly větší vzácnost :)
No tak to bude výzva :) A když děláte tématickou oslavu, slavíte doma nebo někde mimo (dětský koutek a tak)? Synek bude mít v lednu čtyři, tak už také přemýšlím co a jak a hlavně, jestli si troufnu připravit dort. No, uvidím jak mi to půjde teď pro manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
7.10.15 11:59

@LadyLada jj presne tak, on si vzdycky ten starsi vymysli, co a jak mam potahovat a modelovat, pak si parkrat kousne a potahovku dojidam ja :mrgreen: takze s tim fakt setrim…
Jinak tim, ze ma narozky az v listopadu a to uz byva zima, tak slavime u nas v herne v rodinnem centru, protoze k nam do domecku by se oslava nevesla a na zahradni party vetsinou neni pocasi. Ja mam od herny klice a mam to temer vedle domu, takze s tim neni zadny problem, dojizdeni, presuny veci a lidi apod…
Minula oslava byla rytirska, syn dostal mapu, podle ktere mel najit, kam jit a tam cekali gratulanti s prekvapenim. Letos tedy chystam rytire, pokud vyjde pocasi, tak chci jit s detmi k nam na zamek, kde je v prikopu rytirska stezka s ruznymi hernimi prvky, kde by se nejdriv protahli a pak by se slo na dort a na caj do herny. Jeste premyslim, jak do zameckeho parku dostat kone, na kterem by se mohli svezt, tak snad to klapne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.10.15 13:02

@Katchi Teda, takový bohatý program! Budete to mít moc hezké, tak ať vám vyjde i ten kůň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
12.10.15 08:49

@Sylva33 @Katchi Holky, ještě jednou díky za rady a přikládám svoji potahovanou prvotinu. Musela jsem si to vyzkoušet dříve, než začnu péct dort na oslavu. Měla jsem obavy, abych při pečení dortu nezjistila, že to nedám a oslavenec zůstal bez dortu… Vzhledem k jubileu a pozvaným hostům by to byl pěkný trapas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný