Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nás kytka ladila s ženichem
teda jeho košilí taky…
ale je to vaše svatba
udělejte si to podle vás ![]()
Manžel měl červenou košili, korsaž z růřičky červené…
My byli s manželem sladěný oba ![]()
manžel měl tmavě šedý oblek, smetanovou košili a červenou kravatu… já měla smetanové šaty, ve vlasech červený kytky a kytku jsme měli červenou ![]()
Tak my sladění byli oba. Já měla vínovo-bílé šaty, ve vlasech vínové růžičky, manžel měl vínovou kravatu, bílou košili v tmavém obleku a měla jsem červenobílou kytici. On měl od mé kytice korsáž. Stejně jako manžel byl obléknutý i syn, jen s tím rozdílem, že měl místo kravaty motýlka.
Myslím, že je to jedno, ale když ta kytka aspoň trochu ladí, je to pěkné. Já měla bílé růže a ty ladí snad se vším
Nevím, tohle jsem neřešila
Měli jsme malou svatbu-ve 4, tak jsem si kytku ani brát nechtěla, ale tahle mi padla do oka ![]()
@LadyLada děkuji…mám šikovnou květinářku…našla jsem si na netu foto, dodala a ona vytvořila toto.....byla jsem spokojená
Ahoj, já měla kytici ze slunečnic, v této žluté barvě byla laděna i celá naše svatba, stoly, výzdoba, dort, měli jsme zahradní párty a slunečnice k tomu byla jak dělaná…
@tanik1912 nahodou manzel to dobre vymyslel…je to zlato ma to nejakou hodnotu. Radsi investuju do prstynku nez do nejake kraviny. Investice do zlata se zda v dnesni dobe jako dobry napad.
ja si rikam, ze kdyby bylo nejhur a ja se ocitla ve velike nouzi a nebude teda zrovna voda drazsi jak zlato, tak me ty dva male prstynky co mam na ruce treba zachrani zivot.
@suik píše:
@tanik1912 nahodou manzel to dobre vymyslel…je to zlato ma to nejakou hodnotu. Radsi investuju do prstynku nez do nejake kraviny. Investice do zlata se zda v dnesni dobe jako dobry napad.ja si rikam, ze kdyby bylo nejhur a ja se ocitla ve velike nouzi a nebude teda zrovna voda drazsi jak zlato, tak me ty dva male prstynky co mam na ruce treba zachrani zivot.
To je fakt hrůza tahle uvažovat. Svatební prstýnky jsou sice symbolem lásky mezi tebou a tvým manželem, a nedokážu si přestavit, co by se muselo stát, abych je prodala. To bych asi nedokázala nikdy. Rozhodně bych v době svatby nepřemýšlela nad tím, jakou cenu bude mít zlato za 10 let atp. ![]()
@ArankaC. ja na tom nevidim nic spatneho, myslim teda opravdu zavazne situace, ktere si treba ani neumime ted predstavit…ja to beru samozrejmne jako pouto lasky, ale je to proste taky vyjimecny sperk, ktery by mel mit byt ze vyjimecneho materialu. To je taky nejaky symbol…je to proste vsechno se vsim, stejne jako zivot, ve kterem jsou i ty prizemnejsi veci i ty nadzemske.
Je to i rodiny sperk.
Ja nejsem zadny cynik, naopak svatbu a svatebni slib treba beru dost vazne. I ty prstynky, ty nase maji i svoji historii a pribeh. jsou po manzelovych prarodich, delal je nejaky stryc za Heidricha, takze na cerno z bileho zlata, nemaji tudiz ani punc. Taky budu rada az je zase nekdo zdedi.
Ma spis naopak nesedi prstynky ze stribra ci chirurgicke oceli, i kdyz uznavam jejich prakticnost a nekdy i cenove moznosti.
@suik
Jsi naprosto racionální, to je v pořádku. Pocitů se člověk nenají ![]()
Postoj ke stříbru a oceli mám stejný. A pokud se to jiným líbí, proč ne!?
@ArankaC. píše:
To je fakt hrůza tahle uvažovat. Svatební prstýnky jsou sice symbolem lásky mezi tebou a tvým manželem, a nedokážu si přestavit, co by se muselo stát, abych je prodala. To bych asi nedokázala nikdy. Rozhodně bych v době svatby nepřemýšlela nad tím, jakou cenu bude mít zlato za 10 let atp.
to ja zase nad tim premyslim… vdavam se v sobotu, ale rikam si, vzdyt rozvest se muzu vzdycky… pomaha mi to. jinak bych se zblaznila a vubec se nevdavala… a taky jsem premyslela nad tim, ze je nekd muzu prodat. proc ne? uz mi neni 20 a jsem realista, vim, ze nic neni vecne! ![]()
@suik píše:
@tanik1912 nahodou manzel to dobre vymyslel…je to zlato ma to nejakou hodnotu. Radsi investuju do prstynku nez do nejake kraviny. Investice do zlata se zda v dnesni dobe jako dobry napad.ja si rikam, ze kdyby bylo nejhur a ja se ocitla ve velike nouzi a nebude teda zrovna voda drazsi jak zlato, tak me ty dva male prstynky co mam na ruce treba zachrani zivot.
ano, taky nad tim premyslim… jen jsem takovy setrilek, takze tolik penez za prstynky je pro me hruza!!!
![]()
My jsme ladili komplet
Já jsem měla kytičku z krémových kal a levandule. Šaty a botky jsem měla smetanové a punčošky fialové. Ženich měl černé kalhoty a vestičku, fialovou košili s bílým límečkem a fialovou kravatu. Fialové tenisky a v klopě levanduli s kalou…vypadalo to dokonale ![]()
Já si myslím, že investice do zlata je dneska dobrý nápad, ale my třeba máme prstýnky z oceli. Manžel ho nenosí vůbec a já furt, nedokázala jsem si představit, že nosím něco za 8000Kč, když tolik nedostanu ani na měsíc…A věřte že pro mě mají stejný význam jako ty zlaté a úplně stejně i poslouží ![]()
Ona se sice investice do zlata dnes vyplatí, ale určitě tím nejsou myšleny šperky, ale zlaté pruty či cihly ![]()