Švestková šťáva proti zácpě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
25.2.13 17:30
@beruska03 píše:
@mikitaa no bohuzel jsem zacala tou mrkvi, pak mrkev s bramborem, pak brokolici, dyne s bramborem.

no tak mrkev uplne vynechej…dej brokolici…zkus kvetak apod. ja zacinala ovocem a bez problemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
25.2.13 18:27

@mikitaa no mrkev jsem vynechala od utery a porad to neni ok… a ovoce mi rikala dr az za mesic… tak ja nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.2.13 18:47

Tak hlasim, ze se malej vcera vykadil, a teda bylo to drsny… nekolikrat do plinky a pak jeste 2× mimo plinku, bylo toho strasne moc a takove hodne mazlave… Neverily byste, jakou nam to udelalo radost :potlesk: A tu stavu jsme nakonec nepouzili, ani nic jineho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
25.2.13 20:59

@Carmen6 tak tu radost si dokazu predstavit - ja na to taky cekam… snad se dockame a male se ulevi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.2.13 16:14

Malá trpí zácpou od zavedení příkrmů (po zelenině). Už měsíc a půl dáváme ráno lactulosu po poradě s doktorkou. Ani švestková šťáva a ovocné přesnídávky nepomáhaly.. Teď jí dávám tak 1:3 s čajem na zažívání, který je od půl roka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.13 12:27

Holky a kolik te stavy davate? Dali jsme 3 ml strikackou, to je asi malo, ze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
3.3.13 19:17

Holky, tak vám nevím. Já s příkrmama teď taky začala. Malej kadí i 3× denně, ale dost u toho trpí, řekla bych. Nicméně brečí mi skoro celej den a hrozně prdí. Jenže takhle je to ať mu dám, co mu dám (mrkev, bramboru, špenát, petržel, červenou řepu, cuketu). Třeba to ani není bříško, nevím. Myslím, že se mu taky klube zub.
@Carmen6 Pěknej podpis, normálně husí kůži jsem z něj měla! Připomnělo mi to příběh mojí nevl. ségry. Pořád se nedařilo, nedařilo, jedno IVF za druhým, většinou do 3m potratila a když už konečně byla jednou ve 20tt, miminko umřelo a ona ho musela mrtvý porodit. :-( Nakonec mají přirozenou cestou holčičku (18m) a teď je znovu těhotná a zase přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
3.3.13 20:13

@NikynaU moje mala s tim kakanim taky bojuje, na prikrmech jsme 14 dnu a bez place kaka az tak posl. 3 dny… neni to jeste super, ale je to lepsi nez bylo… a taky at ji dam co ji dam… takze nam asi moc nezbyde nez cekat az si na to nasi drobci zvyknou,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
3.3.13 20:29

@beruska03 Já začala 16.2. No, čekám na to, jak na smilování. Je mi ho líto, drobka. Kdybych mohla, tlačím za něj. :-) Mu vždycky říkám, že musí zatlačit jak máma u porodu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
3.3.13 22:42

@NikynaU jj to znam… kolikrat mi tu doslova rvala a koukala na me s tim pohledem - maminko, pomoz mi.. no masakr :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
4.3.13 21:44

@beruska03 Hele, tak u nás dneska klid (ťuk ťuk ťuk). Myslím, že to teda bylo červenou řepou. Bych ani neřekla :think: Každopádně včera večer jsem brečela s ním, s prďolou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
4.3.13 22:41

@NikynaU my taky co jime tu repu tak kaka lepe a s klidem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
5.3.13 20:37

@beruska03 No, já mám právě pocit, že ta řepa mu dělala ten bordel v bříšku. Teď má cuketu, mrkev a brambor a to mu docela jde. Zítra bude brokolice. Teda, takhle pestře nejíme ani my :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
5.3.13 20:52

@NikynaU nam delala nejvetsi potiz mrkev… zkusim ji to dat znovu a uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
5.3.13 20:57

@beruska03 jojo, mrkev staví. Mně taky přijde, že jak jsem do příkrmů začala přidávat trošku másla, že je to horší (čekala bych spíš lepší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí