Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, už jsme přes týden na příkrmech a nás ucpal špenát.. Kolik tedy té šťávy dáváte? Jinak jsme plně kojení.
Nedá mi to abych nedoporučila super kapičky na zácpu dětí i dospělých, jsou přírodní a skvěle zabírají. A stačí fakt pár kapek, chce to vyzkoušet. Jmenují se Emulips anýz. Já mám 4 měsíční mimi a zatím teda plně kojím, ale protože malá měla prdíky, tak jsem tyhle kapky vyzkoušela a jsou super. Beru je já (krásně se mi upravilo trávení a mám i víc mlíka)a jí dávám jen 1 kapku a kaká 1× denně a konečně se už tak nekroutí. Nedávno jsem jí omylem kápla kapky 2 a kadila 4×
Po dobrých zkušenostech jsem se registrovala a tyhle kapičky můžu i prodávat, kdybyste měly zájem o víc informací, napište mi SZ
Taky bych se ráda dozvěděla, kolik dáváte té švestkovice? Náš bobek má dnes 5 měsíců, jen kojený, kaká všelijak a dr. nám taky doporučila tu švestkovici od hippu, ale nevím, kolik mu toho dát… předem díky za odpověď
@gaaabule píše:
Taky bych se ráda dozvěděla, kolik dáváte té švestkovice? Náš bobek má dnes 5 měsíců, jen kojený, kaká všelijak a dr. nám taky doporučila tu švestkovici od hippu, ale nevím, kolik mu toho dát… předem díky za odpověď
v 5 měs. může už šťávičky normálně, moje holka je na švestkové sem tam od 3 měs. dám půl té lahvičky a naředím vodou, ona to za to odpoledne vypije celý a za pár hodin je nášup v plíně
@martulkasloník Ty jo půl té lahvičky? Včera jsme mu poprvé zkusili dát 5 ml, což je asi 5 jeho lžiček, takže to je asi málo, že
Plína je totiž stále nedotčena
Ale neumí pít z flašky…, když mu to ještě naředím vodou…asi stříkačkou mu to šupnu. Fakt půl lahvičky najednou? ![]()
A taky mám trochu obavy, aby mi za týden začal jíst bramboru, když mu teď budu dávat sladkou švestku?
Prosím o radu, 4,5 letá dcera má zácpu. Mám doma švestkovou šťávu od Hippu, ale vůbec netuším, kolik mám dát. Zatím jsem jí dala cca velkého panáka, ale netuším, jestli je to dost…
Dávala jsem ji malé normálně pít celý den. Většinou to pak zabralo. Ale malý panák by ji asi nepomohl…
Dcera 2,5 vypila celou tu lahvičku. Lila jsem to do panáku a ťukali jsme si, aby ji to bavilo a pila. Zabralo nám to do večera.
Zkuste odvar z ovesných vloček, cca 1 lžíce vloček povařit v půllitru vody asi 20minut, scedit a přidávat třeba do pití.. množství napoví Google:-)