Švestková šťáva proti zácpě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
345
26.1.14 09:59

Ahoj holky, už jsme přes týden na příkrmech a nás ucpal špenát.. Kolik tedy té šťávy dáváte? Jinak jsme plně kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.1.14 20:40

Nedá mi to abych nedoporučila super kapičky na zácpu dětí i dospělých, jsou přírodní a skvěle zabírají. A stačí fakt pár kapek, chce to vyzkoušet. Jmenují se Emulips anýz. Já mám 4 měsíční mimi a zatím teda plně kojím, ale protože malá měla prdíky, tak jsem tyhle kapky vyzkoušela a jsou super. Beru je já (krásně se mi upravilo trávení a mám i víc mlíka)a jí dávám jen 1 kapku a kaká 1× denně a konečně se už tak nekroutí. Nedávno jsem jí omylem kápla kapky 2 a kadila 4× :D Po dobrých zkušenostech jsem se registrovala a tyhle kapičky můžu i prodávat, kdybyste měly zájem o víc informací, napište mi SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
11.7.14 17:44

Taky bych se ráda dozvěděla, kolik dáváte té švestkovice? Náš bobek má dnes 5 měsíců, jen kojený, kaká všelijak a dr. nám taky doporučila tu švestkovici od hippu, ale nevím, kolik mu toho dát… předem díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
11.7.14 18:03

@gaaabule pár lžiček, když nepomůže, tak přitvrď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
11.7.14 18:09

@marrlinka :lol: dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.7.14 18:15
@gaaabule píše:
Taky bych se ráda dozvěděla, kolik dáváte té švestkovice? Náš bobek má dnes 5 měsíců, jen kojený, kaká všelijak a dr. nám taky doporučila tu švestkovici od hippu, ale nevím, kolik mu toho dát… předem díky za odpověď

v 5 měs. může už šťávičky normálně, moje holka je na švestkové sem tam od 3 měs. dám půl té lahvičky a naředím vodou, ona to za to odpoledne vypije celý a za pár hodin je nášup v plíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
11.7.14 22:14

Nám pomáhá i švestková přesnídávka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
12.7.14 08:52

@martulkasloník Ty jo půl té lahvičky? Včera jsme mu poprvé zkusili dát 5 ml, což je asi 5 jeho lžiček, takže to je asi málo, že :D Plína je totiž stále nedotčena :lol: Ale neumí pít z flašky…, když mu to ještě naředím vodou…asi stříkačkou mu to šupnu. Fakt půl lahvičky najednou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
12.7.14 08:53

A taky mám trochu obavy, aby mi za týden začal jíst bramboru, když mu teď budu dávat sladkou švestku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
10.2.17 09:45

Prosím o radu, 4,5 letá dcera má zácpu. Mám doma švestkovou šťávu od Hippu, ale vůbec netuším, kolik mám dát. Zatím jsem jí dala cca velkého panáka, ale netuším, jestli je to dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
10.2.17 10:00

Dávala jsem ji malé normálně pít celý den. Většinou to pak zabralo. Ale malý panák by ji asi nepomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
10.2.17 10:04

Dcera 2,5 vypila celou tu lahvičku. Lila jsem to do panáku a ťukali jsme si, aby ji to bavilo a pila. Zabralo nám to do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
10.2.17 10:17

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.2.17 11:08

Zkuste odvar z ovesných vloček, cca 1 lžíce vloček povařit v půllitru vody asi 20minut, scedit a přidávat třeba do pití.. množství napoví Google:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
10.2.17 11:09

Uvarte si zelnacku kdyby stava nepomohla.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie