Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak jsem to zase prozkoumala a vypadá to, že mají dvě firmy ![]()
No a kdyby za těch 10tis poslali ten větší tak bych se taky nezlobila ![]()
No já zasílala spolu z objednávkou i mail ohledně platby. A dneska peníze pošlu, tak uvidíme. Já už chci kočár. Potřebuju vozit ![]()
Tak my máme ještě čas,koukala jsem na metřík,že už máte zlatíčko doma,a první den bez porodného
parchanti jedni-neví kde by brali-maminkám,to je sprosté!!
Hlavně ale doufámže je ta firma seriozní a dodá,co jsme si objednali ![]()
No já byla v bance a řekli, že mi chybí ještě nějaké údaje, tak jsem jim opět psala mail, nevím už který v pořadí ![]()
JJ mi už jsme doma, malý šel o pár dnů dřív, termín jsme měli 15-19.1. Ale jsem ráda, že už ho mám doma ![]()
No my také stále nemáme instrukce,zřejmě mají asi zákazníků dostatek,že to tak flinkají
Doufám,že vše klapne!!!
Také by mi nevadilo mít malého o tolik dní dříve
tj.koncem února,to by bylo bezva ![]()
Tak včera jsem odeslala penízky, a poslala jim potvrzení, ale určitě budou čekat, až se jim připíšou na účet a pak kočík pošlou. Už se na něho těším.
JJ to zlatíčko je úžesné, a ty poslední dny těhu už zdlouhavé.
Tak doufám,že to bude v pořádku,protože my stále bez instrukcí!!!Já to prostě nechápu,kdekoliv jsem udělala objednávku,tak po odeslání všude pošlou mail-co a jak ![]()
Přeji at je kočík brzy na cestě a se vším,co k němu patří,at můžete Sebastianka vozit ![]()
Né,vůbec nic!!!!!!!!
My zadali platbu na dobírku,a oni asi nepotřebují další zákazníky,já tento přístup asi nechápu!Ale napíšeme tam aspon dotaz,co a jak?!
Tak už nám volali a posílali jsme také penízky předem!
Je to cca 401 euro za kočár s autosedačkou+fusak+sítka+pláštěnka,a včera nám napsali,že kočík už poslali
cena je super,tady stojí 9800 bez autosedačky-je to rozdíl ![]()
A to Vam volali z prepravni spolecnosti nebo z toho slovenska? Ja jsem psala maila,zda obdrzeli penize a zda jiz vyexpedovali kocarek a zadna odpoved ![]()
Přímo asi z té prodejny(skladu)protože jsme chtěli vědět adresu přesnou,abychom mohli přes internet poslat peníze…a pak nám hned napsali,že kočár již vyexpedovali.....tak jsem zvědavá,jak dorazí a snad tam nebude nic chybět a bude to v pořádku!!!! ![]()
Je ta komunikace ale zvláštní s nimi,když neodpoví na mail!
(Já si např.ted objednávala šampony a masku z Loreál a hned jsem měla mail kontrolní s objednávkou,pak další,že mi to již poslali a ted volala paní z Pošty,že je tam zasílka uložena,jestli si přeji doručit to dnes domů
A to jde o stokoruny,v případě toho kočáru o 10 tis,tak by mohli trochu komunikovat,že!
)
My čekáme necelý týden už
tak jsem také zvědavá!Každopádně dám vědět,vypadá to,že z toho obchůdku jsme objednávaly jen my dvě
ale mít přes dva tisíce a nemít je rozdíl,to je skoro na postýlku!! ![]()
JJ taky koukám, no s těma penízkama je to pravda, ale aby to došlo. Jelikož mi nikdo na mail neodpověděl tak jsme tam volali před necelou hodinou a prej zrovna obědvají a máme zavolat po 3 ![]()