Svítící hvězdný strop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23436
19.10.17 20:14

Svítící hvězdný strop

Ahoj,

Vzhledem k prudkému rozmachu fosforeskujícíh barev sem pátral po něčem pro děti do pokoje a narazil na toto:
http://www.hvezdne-stropy.cz
Znáte někdo? Je mi jasný, že se musí dořešit i LED osvětlení „proti stropu“, na to mám přípravu, ale jinak praktické dojmy/zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
574
19.10.17 20:23

@Chauvinist Máme v dětském pokoji a je to krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
19.10.17 20:27
@Helis88 píše:
@Chauvinist Máme v dětském pokoji a je to krásné

Přímo od nich? Jak jsou odolné a světlé ty barvy - tj. jak moc to chce nasvítit, aby to chvíli vydrželo svítit tak, aby to bylo vidět? A máte jeden z těch dodaných vzorů, nebo vlastní? Já uvažuju, že pokud by to plotrovali, tak bych složil něco z fotek, co sme s klukama dělali na teleskopu, ale tam jsou podle mě malý detaily :-/ A nechávali jste to lepit přímo je, nebo jste si lepili samodomo? Ten pokoj je totiž asi 5×7 metrů a vůbec netuším, jak bych to nalepil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
19.10.17 20:27

@Chauvinist

jéé to za nás nebylo
z nás byl jen takový ten hřib ze skla, červený vršek, co vypadal jako lampa a byla to lampa, věšela jsem si na to suché rostliny aby to dělalo strukturu a stíny a občas to čoudilo a rodiče mě podezírali že tajně kouřím

prej…kouřím…pche…v 9 letech… :roll:

může to mít i dospělý? kdyby to tak něco umělo, např sunout se postupně po obloze, pardon stropě, v zimě velký vůz vysoko, na jaře by zalezl…

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
19.10.17 20:28

Neznám, ale vypadá to nádherně :palec: Zařizujeme pokojíček pro miminko, tak jsem ráda za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.10.17 20:31

Pěkné do pokojíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.10.17 20:33

@Chauvinist jestli přímo od nich nevím zařizoval to manžel. Stalo to asi 5000 Kč a maloval to přímo typek od nich. Staci mit chvíli rožnute Velké světlo a jde to krásne vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
19.10.17 20:37

@Borrealis No ono dneska ty číňani dělají věci, to jeden nestačí zírat. Tyhle fosforeskující barvy se prodávají v prášku a když se smíchají s pryskyřicí a barvivem, tak s tím tyhle kouzla jsou dělat. Navíc některé reagují na UV a je to úlet :jazyk: Právě sem pátral, kdo tu něco dělá a tohle vypadá na první pohled super.

@Helis88 píše:
@Chauvinist jestli přímo od nich nevím zařizoval to manžel. Stalo to asi 5000 Kč a maloval to přímo typek od nich. Staci mit chvíli rožnute Velké světlo a jde to krásne vidět.

Ok, díky. Já jim zkusím zavolat, jen dokud to neuvidím, mohou mi nakecat co chtějí, tak scháním nějaké reálné info. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
19.10.17 20:45
@Borrealis píše:
@Chauvinist

jéé to za nás nebylo
z nás byl jen takový ten hřib ze skla, červený vršek, co vypadal jako lampa a byla to lampa, věšela jsem si na to suché rostliny aby to dělalo strukturu a stíny a občas to čoudilo a rodiče mě podezírali že tajně kouřím

prej…kouřím…pche…v 9 letech… :roll:

může to mít i dospělý? kdyby to tak něco umělo, např sunout se postupně po obloze, pardon stropě, v zimě velký vůz vysoko, na jaře by zalezl…

:palec:

Pro dospělý je tohle:
https://www.youtube.com/watch?…
Jestli budu mít někdy čas, chci si to udělat do pergoly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.10.17 21:18

Videla jsem na nejakem detskem veletrhu, asi na For Babies nebo For Toys a vypadalo to moc pekne, cenou asi kolem peti tisic za pokoj.

• Citovat
  • Upravit
1429
19.10.17 21:46

A můžu se zeptat těch, kdo to už má, zda se toho děti nebály? Dceři (teď jí jsou cca 3 roky) jsem v jejích cca 2 letech trošku měnila pokoj a na strop jsem jí nalepila takové ty plastové nálepky, které ve tmě svítí a myslím si, že se jich zprvu bála (museli jsme jí dávat přes postýlku deku), ale cca po třech nocích to přestalo… Jinak teď strašně ráda kouká na hvězdičky, tak nevím, zda by ji to spíše nerozrušovalo. Vypadá to ale nádherně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
19.10.17 21:50

@Pocahonta hele třeba se toho nebála. Kluk měl do mala hvězdicky, ale svítili celkem málo. A protože ho hvězdy a vesmír zajímali, dostal i velké planety. Vždycky přes den je chtěl nalepit a večer jsme je museli sundat. Nebál se (asi) ale byl konzerva. Podobnej problém měl s povlečením s dinosaury. Strašně se mu líbilo, ale spát pod ním nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
19.10.17 21:53
@Pocahonta píše:
A můžu se zeptat těch, kdo to už má, zda se toho děti nebály? Dceři (teď jí jsou cca 3 roky) jsem v jejích cca 2 letech trošku měnila pokoj a na strop jsem jí nalepila takové ty plastové nálepky, které ve tmě svítí a myslím si, že se jich zprvu bála (museli jsme jí dávat přes postýlku deku), ale cca po třech nocích to přestalo… Jinak teď strašně ráda kouká na hvězdičky, tak nevím, zda by ji to spíše nerozrušovalo. Vypadá to ale nádherně…

Nalepený hvězdy mají už od cca 2-3 let. Nebáli se, lepili si to sami a už viděli takový ty svítící kameny. Tohle je jen takovej logickej krok dál, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
19.10.17 21:55

Pro Ornwen: Tak ale jestli to byly ty, které svítí v noci, tak ty přes den skoro nejsou moc vidět… Nebo to bylo i v různobarevných kombinacích? Já si myslím, že dcera se toho bála, jelikož začala vyvádět hned v ten večer, když tam byly poprvé…

Příspěvek upraven 19.10.17 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
19.10.17 21:57

@Chauvinist Tak to chápu, v tom případě budou všichni nadšení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný