Syn 13 měsíců nechce snídat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Syn 13 měsicu nechce snídat
Ahojky mám dotaz mému synovi bude 26.10 14 měsíců a vůbec mi nechce snídat. Pije jen mléko dopoledne + k sváče jogurt nebo banán a pak obědvá to už jí většinou normálně. Myslíte si, že to je problém? Mléko dávám UM sunar. A ještě jedna otázka mohou nám růst stoličky, když nám je teprve 13 měsíců? Včera večer mi nechtěl vůbec večeřet snědl mi hrušku a dal si sunar a spal jako dudek. Poraďte prosím jestli máte někdo zkušenost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak syn má 3 roky a na snídani má jen kakao. Někdy k tomu má piškoty, koláč, samotnej rohlik. Ale a většinou vypije to kakao a to ostatní si dá až za 1-2 hodiny. Jinak ve věku malého to měl stejně. A k těm zoubkům. Kolik zubů už má? Nemůžou to být špičáky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší snídal opravdu hodně dlouho pouze mléko, teprve po čase se přidal kus pečiva do ruky (rohlík, loupák…). Mladší naopak snídá už dávno, ale řekla bych, že hodně je to nápodobou, kdyby byl sám, tak by třeba taky pil jen mlíko, ale že vidí u bráchy, že má třeba chleba s něčím, tak chce taky.
Starší se naučil snídat a teď ráno baští úplně v pohodě, klidně sní krajíc chleba s máslem a marmeládou, kus bábovky, kaši s medem nebo třeba i musli s mlíkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani jedno moje dítě nesnídá nic jiného než mléko, za problém to nepovažuju
Pak až svačí kolem 10h (vstávají v 6).
Myslím, že ve 13 měsícíh můžou růst celkem jakékoliv zuby, dceři je 16 měsíců a dvě stoličky už nějakou dobu má…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, to jidlo nehrot, ono se to casem zase urcite zmeni. Moji dceri narostly ctyri stolicky najednou v 13M. Takze jo:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proc problem? ja nesnidam celej zivot..proste mi rano jidlo vubec nechutna…jen si dam kafe nebo dzus…nebo colu..co zrovna je. a moje dite rano taky vetsinou nic nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malýmu jsou témeř dva roky a snídá jen mlíko, max. s kouskem rohlíku. A to ani nesvačí, to by nejedl oběd, takže si myslim, že uplně v pohodě, neřešila bych to, hlady neumře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych to neviděla jako problém, synovi budou dva roky a málokdy chce snídat něco jiného kromě mléka. My zase bojujeme s ovocem a zeleninou, oběd by vůbec nemusel mít. Říkám si, že až začne mluvit víc než máma, táta, tak se s ním pak více pobavím o jídle. Určitě to tak nebude věčně. Bít ho nechci, stejně to plácání po zadku moc nepomůže. Takže taky čekám na lepší období, kdy se o jídlo začne trošku více zajímat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tim jídle to máme někdy taky tak. Neboj, kdyby měl hlad, tak se ozve. A zuby jsou nutný zlo. Malýmu začly lezt 4 stoličky v 11.měs. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má skoro 15 měs a snídá také pouze mléko a až do oběda nic nejí protože by pak nejedla oběd. A myslím že se svými baculatými tvářičkami asi hlady moc nestrádá.
baští krásně a úplně všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera dopoledne taky moc jídlu nedá. Asi ji zasytí mlíko nebo nevím. Pak se do ní snažím dostat jídlo, nabízím, sní pár lžiček, kousků a konec. Je sice starší (2 roky) ale nejde ji to už déle. Hele, u plnýho talíře ještě nikdo neumřel:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikaSM píše:
Taky bych to neviděla jako problém, synovi budou dva roky a málokdy chce snídat něco jiného kromě mléka. My zase bojujeme s ovocem a zeleninou, oběd by vůbec nemusel mít. Říkám si, že až začne mluvit víc než máma, táta, tak se s ním pak více pobavím o jídle. Určitě to tak nebude věčně. Bít ho nechci, stejně to plácání po zadku moc nepomůže. Takže taky čekám na lepší období, kdy se o jídlo začne trošku více zajímat.
Jo, pobavíš.. já už se bavím. Chceš tohle? NE. Co chceš papat? Sušenku:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikitaa píše:
Proc problem? ja nesnidam celej zivot..proste mi rano jidlo vubec nechutna…jen si dam kafe nebo dzus…nebo colu..co zrovna je. a moje dite rano taky vetsinou nic nechce.
Já taky ráno nesnídám, ale myslím si, že snídaně pro malé dítě je právě potřeba, protože vydá daleko víc energie než-li já. Navíc je ve vývinu a proto by mělo dostat snídani, svačinu, oběd atd… Proto v podstatě má otázka jestli to mlíko mu může postačit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas Vojta na snidani jedine suchy rohlik/chleba, kdyz mu to chci namazat, aby mel zmenu, tak asi 2× kousne a hotovo.. stolicku mame 1…a ty rostou od 12m do cca 16m.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit