Syn 15měsíců se začal v noci budit

13
23.6.18 05:45

Syn 15m se začal v noci budit

Zajímaly by mě zkušenosti jiných maminek- syn spí od 6m ve svém pokoji, nemíval s tím problém. Několikrát za noc jsme k němu vstávali s UM/kojením, v 1roce jsme ho nechali vyplakat a potom spal vcelku pěkně několik týdnů.

Potom začly růst zuby, tak několikrát spal u nás v posteli, jinak se nedal utišit. A od té doby si na to zvykl a v noci se dožaduje naší přítomnosti. Zkoušeli jsme znovu nechat vyplakat ale moc efekt to nemělo, navíc já už na to nemám nervy ;) takže spí v posteli s náma.
Je to divoch, hodně s sebou mele, každou noc čekám, kdy mi vyrazí zuby, kopance do břicha taky nejsou moc příjemný :)) zkrátka se moc nevyspíme.
Nemá někdo nějaký tip jak mu zpříjemnit pobyt v jeho postýlce, aby tam zase chtěl být? Na plyšáka zatím nereaguje. Nebo nemá někdo podobnou zkušenost, zajímalo by mě, jestli to někdy přejde samo, nebo jestli už to tak bude napořád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2061
23.6.18 07:02

Vyplakat :roll: napořád až do dospělosti.. Ne vážně, malý má potřebu být s vámi, nic netrvá věcně.. za rok, za dva, nebo i později bude chtit spavat sám, spánkové rituály se pořad mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
23.6.18 07:13

Já si taky malou naučila k sobě… V postýlce být nechtěla… Vyřešila to nová postel, už velká se zabranou :lol: Dceři bylo Teda 20 měsíců když jsem jí přestěhovala do velký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.6.18 07:20

@Emisis mě prostě jen nepřijde v pořádku, že dítě spí v posteli s rodičema. Ale třeba je to jen můj pokřivený náhled na svět. A dětské postýlky jsou jen výmysly výrobců nábytku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
23.6.18 07:24

Nas malej si po nemoci taky zvyknul byt u me v posteli. U sebe by plakal, ale po ranu bylo znat, ze neni vyspalej uplne do ruzova.Kdyz uz se potrebujem vyspat, tak ho proste z postylky nevyndam. Potrebuje teda abych u nej mela ruku, aby nebrecel a vzbudi se kdyz ji vyndam, takze nic moc…kdyz mu ji nedam,nejdriv knoura a kontroluje jestli jsem u postylky, ale vzdycky ho pohladim, teknu at haja a za chvili usne.Musim tam u nej teda chvili sedet. To trva tak 1 noc,pak uz spi zas sam a rano je na nem fakt znat, ze se pekne vyspal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
23.6.18 07:52

@MiniMaty zkus si přečíst knížku Každé dítě může dobře spát. Je tam pěkně vysvětleny princip spánku a jak řešit tyhle situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
23.6.18 07:53

Náš malej šel do své postele ve třech letech, vydrželo to do zimy než onemocněl…od té doby je zase s námi, za tři týdny čtyři roky…myslím že do patnácti s námi nebude ale klidně mě můžete začít kamenovat :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
23.6.18 07:57
@MiniMaty píše:
@Emisis mě prostě jen nepřijde v pořádku, že dítě spí v posteli s rodičema. Ale třeba je to jen můj pokřivený náhled na svět. A dětské postýlky jsou jen výmysly výrobců nábytku :)

Spaní děti v manželské posteli je možné jen když je dítě nemocné nebo má noční desy, u kterých je ale třeba řešit pricinu. Jinak má spát dítě ve své posteli, tohle potvrdí každý pediatr. Není fér vůči dítěti řešit si nějaké vnitřní bolesti tím, že naučím dítě spát v manželské posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí