Pořád nespíme celou noc.

17
31.5.18 14:08

Pořád nespíme celou noc.

Ahoj maminky mám 18 holčičku Leonku. Už od narození se budí každou noc.Snad jen 4 spala bez probuzení. Večer si dá mléko a i přesto stává. Zkoušela jsem jen čaj na klidné spaní a nepomohlo to. Poraťe čím by to mohlo být? Děkuji předem S pozdravem Ilona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
31.5.18 14:13

Moje dcera začala spát celou noc až někdy ve dvou a čtvrt. Po nějaké době se začala zase jednou budit, trvalo to asi na tři měsíce :? Vydrž, ještě má čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
31.5.18 14:20

Osumnáctky, olepený v minisukních,
osumnáctky jdou, v triku jen tak na tělo.
Osumnáctky, samá miss, tak zlostí pukni,
osumnáctky jdou a kudy prošly hořelo…
Dítě vyjde lacino,
pár skleniček na víno,
noc na plné obrátky,
8o dítě je pak na splátky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.5.18 14:28

Mě se skoro čtyřletá dcerka budí prakticky každou noc. S tím nic nenaděláš, dítě z toho musí vyrůst.

• Citovat
  • Upravit
14313
31.5.18 14:30

@Leonka Pac Prostě je taková..obě mě děti nespali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
31.5.18 14:31

Mohlo by to byt predevsim tim, ze je mala. Ted taky tim, ze je vedro. Jestli je sama v pokojicku, muze se citit osamela… Nase trilete deti spi celou noc jen s nami v posteli, jinak se taky budi. Myslim, ze jednou z toho vyrostou ;)1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
31.5.18 14:33

Je to normální, smiř se s tím.
Mne začala spát celou noc v kuse dcera až v 5,5 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
31.5.18 14:33

@Leonka Pac Já třeba nikdy nespala celou noc, v noci se vzbudím, zajdu si na záchod nebo se jen napiji a spím dál :mrgreen: Proč by musela spát celou noc? Pokud pak nechce pořádat pyžamovou párty, tak by mi to nevadilo. Moje 2,5 se taky občas vzbudí, ne teda každou noc, většinou chce jít na nočník. Vyčurá se a jde zase spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.6.18 08:23

Děkuji za radu asi máte pravdu.Budu muset vydržet až jí to přejde. A doufat, že to bude brzo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.8.18 14:05

Ahoj je vidět,že už se to lepší stím spaním.Vzbudí se už jen třeba 2 nebo 1,ale dá si čaj a spí dál.Je fakt,že vypije celou flašku za noc.A pak jí plenka přes noc nestačí tak,že je mokrá.Tak uvidíme jak to bude přes zimu třeba je to tím teplem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí