Dotaz ke knize Každé dítě může dobře spát

461
22.6.18 09:50

Dotaz ke knize Každé dítě může dobře spát

Obnovuji diskuzi ke knížce Každé dítě může dobře spát, pro ty, které ji četly: Já jsem ji četla asi před sedmi lety a moc si nepamatuji, potřebuji se zeptat na jednu věc, říkala mi to dětská dr., ale taky to slyšela z druhé ruky, sama ji nečetla. Mám problém, že syn 5 m spí pokaždé půl hodiny a pak se vzbudí, ale je na něm vidět, že by potřeboval spát déle, někdy ho ještě uspím (spí v hacce, takže ho uhoupu znova), někdy ho už neuspím, anebo ho chodím co pět až deset minut houpat, protože i když má zavřené oči, tak zakňourá a musím mu dát dudel. Dr. říkala, že je v té knížce rada, že když dítě usne, tak po nějaké chvíli - nevím po jak dlouhé (když syn spí max. půl hodiny), se má dítě jako by probudit nenásilně a že pak zabere na dýl. Takže jestli to v té knize je a kdo s tím má zkušenost a jak to teda funguje, kdy po usnutí a jak bych syna měla lehce probudit, no já tomu moc nerozumím :-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
bel
3805
22.6.18 10:04

pokud si to dobre pamatuju, tak tesne pred tim, nez by se sam vzbudil (takze trochu driv nez za pul hodiny) ho jen napul probrat. a jak zabere znovu tak uz bude spat v jednom tahu dele. nevyzkouseno, ale drzim palec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí