Syn 4letý se neustále uráží - rada:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
16.1.14 14:37

@santape on zkouší. Dcerka to taky na me furt hraje, pravda je mladší, tak mozna budu později taky bezradná, ale teď, jak se vzteka nebo krade co nesmí a pak se vzteka, jde sama do svého pokoje a praskne dverma, pobeci si a pak přijde jak vyměněna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
16.1.14 14:38

Tak já mám doma uraženou slečnu v jednom kuse-má 2 a půl roku. Jak něco není po jejím tak začne řvat a nejhorší je, že kolikrát ani neřekne co chce a už břeští. Pošlu ji do ložnice a řeknu, že se má vrátit až to bude naše Maruška a ne nějaká cizí uřvaná holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
16.1.14 14:39

@sophinka1 Jsem hodná maminka, moje děcka mají štěstí, že si za matku vybraly mě :mrgreen:
Jenom občas se mi „splaší kladiva“ a nějaká ta facka padne 8) U malé zatím ne, to až u puberťáků, to se FAKT někdy nedá vydržet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
16.1.14 14:42
@laducha píše:
@sophinka1 Jsem hodná maminka, moje děcka mají štěstí, že si za matku vybraly mě :mrgreen:
Jenom občas se mi „splaší kladiva“ a nějaká ta facka padne 8) U malé zatím ne, to až u puberťáků, to se FAKT někdy nedá vydržet :mrgreen:

tak to já zas teda velký nebiju :think: co kdyby mi to chtěli vrátit žejo… přece jenom už mě přerostli :think:

• Citovat
  • Upravit
22093
16.1.14 14:43
@santape píše:
No jenže on je uražený za den snad 30krát :nevim:

Určitě ho neposílej pryč - to by byl jen truc z Tvé strany, vlastně stejný typ reakce. Jiná věc je, když se dítě vzteká - tam se dá použít argument třeba „bolí mě hlava, když poslouchám Tvoje vzteklé ječení. Kdo chce ječet, musí to dělat v jiném pokoji“.

Ale když tím uražením se nikoho neomezuje, tak k tomu není důvod. Já obvykle reaguju něčím ve smyslu „tak jo, vidím, že ses naštval. Až se mnou budeš chtít zase mluvit, tak začni.“ Hotovo a dítě ignoruju. :nevim: Začnou… a pak, po uklidnění situace, dodám něco ve smyslu „mrzí mě, když mi říkáš, že mě nemáš rád. Jak by ses cítil, kdybych Ti to řekla já, nebylo by Ti to líto? I když se zlobíme, je potřeba hlídat, co nám leze z pusinky.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
16.1.14 14:45

Z toho mi tečou nervy :roll: jak není po jejím tak se zamračí jak čert a spustí Tak dobře! Jak chceš! Už nikdy nebudou žádné bonbony! (když jí nekoupím bonbon). Už nikdy nepustíme žádnou pohádku! (když vypnu televizi). Event. nemám tě ráda a tak. A pak začne fňukat nebo řvát.

Osobně si myslím, že nezabere nic, že je to taková povaha. Když mám náladu, tak ji rozesměju, někdy ji ignoruju a někdy vybuchnu a seřvu ji, copak doma, to ji uklidím do pokoje nebo odejdu já, ale venku, to je radost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
16.1.14 14:46

@sophinka1 Tak Vaška už taky ne, ale Vojtovi občas jedna přiletí. Nemusí mi to vracet, stačí, když nastaví tu svoji kostnatou ruku a já se do ní švihnu :mrgreen:
Jeho oblíbená hláška je „Zase si chceš maminko ublížit?“ 8)
Ale nemrzačím se často, tak jednou za půl roku.
Vůbec totiž nekřičím, nemám to ráda. Vždycky jsem říkala mému otci, ať mi radši jednu švihne a odpustí si to svoje ječení.
Jsem byla taky drzá, no :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.1.14 14:52
@rozumbrada píše:
Z toho mi tečou nervy :roll: jak není po jejím tak se zamračí jak čert a spustí Tak dobře! Jak chceš! Už nikdy nebudou žádné bonbony! (když jí nekoupím bonbon). Už nikdy nepustíme žádnou pohádku! (když vypnu televizi). Event. nemám tě ráda a tak. A pak začne fňukat nebo řvát.Osobně si myslím, že nezabere nic, že je to taková povaha. Když mám náladu, tak ji rozesměju, někdy ji ignoruju a někdy vybuchnu a seřvu ji, copak doma, to ji uklidím do pokoje nebo odejdu já, ale venku, to je radost :zed:

Tak tohleto mám přesně doma, ty jo je to fakt na nervy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect