Syn mi řekl, že mne nenávidí

Anonymní
14.3.22 17:46

Syn mi rekl ze mne nenavidi

Ahoj prosim anonym… citim se hrozne. Pred mesicem nas se synem opustil jeho otec a nam vypadla tak pulka prijmu. Sice tydne plati 500, ale vychazime jen tak tak. :zed: mam jeste dceru. Zrusila jsem proto netflix, hbo, at se alespon dalsich 500 usetri. Syn dnes prisel ze skoly a dostal hysterak, ze to nejde.. je mu 12 takze puberta s nim uz slusne triska. A v zachvatu mi rekl, ze mne nenavidi, ze jsem nejhorsi matka na svete a at zhebnu. A zavrel se v pokoji, a neda si vysvetlit, ze to je ted proste nutne, ze to tak nebude navzdycky, ze se musime zzit s novou situaci :,( :,(. Ja sedim ted jak oparena v koupelne, brecim a strasne mne jeho slova boly. Platim mu dva ne zrovna levne sporty a na nich nechci ubirat, ale ty slova jsou jak nuz v zadech. Vubec nevim jak se s tim poprat…mam strasny strach, ze mne bude nesnaset. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
14.3.22 17:52

Nauč ho nebo sežeň někoho, kdo ho naučí používat bitTorrent.
Jako bonus se rychleji naučí anglicky a ty budeš cool matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4129
14.3.22 17:55

Asi nejvyšší čas, aby se naučil, že v životě jsou jiné priority.
A jinak ty seriály a filmy si může stáhnout třeba na ulozto akorát to bude holt trvat dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
14.3.22 17:57

Říct mi dítě ať zhebnu, tak mu jednu vlepim přes papulu. Proč si to necháš líbit? Nechodila bych za ním a nic mu nevysvětlovala, dokud by sám nepřišel s omluvou za své chování.

• Citovat
  • Upravit
1210
14.3.22 17:58
@Snorlaxik píše: Říct mi dítě ať zhebnu, tak mu jednu vlepim přes papulu. Proč si to necháš líbit? Nechodila bych za ním a nic mu nevysvětlovala, dokud by sám nepřišel s omluvou za své chování.
… taky na to hledím 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21976
14.3.22 17:59

Vysvětlit mu, jak se má chovat k matce, nejvyšší čas. Jinak bych se bála, co přinese čas, pokud je kluk takového nastavení, až mu bude 15,17 let, to už s ním nic nepořídíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.3.22 18:02

Ať mu ho zaplati tatínek. 500 týdne? To je výsměch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
14.3.22 18:02

By dostal takovou, ze by ho z druhé strany pozdravily futra 8o Místo abys udělala bugr brecis v koupelně?

• Citovat
  • Upravit
21976
14.3.22 18:03

Děti jsem nikdy nebila, ale toto mi říct dvanáctiletý fracek, tak druhou chytne o futra a jako bonus uvidí, co je to tvrdý režim. Puberta, nepuberta. Základy slušného chování platí vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24897
14.3.22 18:03

:( puberta je brutus, no…
nešlo omezit něco jiného, když on to hodně využívá? 150/měs. za netflix přece není tolik… při rozchodu bych se snažila, aby se to právě dítěte dotklo co nejméně..
jasně, že to není životní priorita.. ale třeba zrovna Netflix fakt frčí a není předražený.. předražené je HBO, udělala bych kompromis a zrušila jen HBO…
teď se vše zdražuje, takže stejně těch pár stovek projedeš na jídle a nedej bože na PHM pokud musíš autem…
promluv si s ním na rovinu ať on řekne své priority… možná jsou dva drahé sporty zbytečné? nestačí jeden?
prostě najít kompromis, se kterým bude spokojený i on a pomůže i tobě :srdce: drž se, vím, jaké to s puboši je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
14.3.22 18:06

Ze dítě v pubertě řekne rodičům, že je nenávidí, bych ještě vydychala. Kdyby mi dítě řeklo, ať zhebnu, tak by schytalo po puse a přišlo o zbytky výhod jako je mobil a počítač.
Klidně bych s ním prošla rozpočet, aby pochopil, že nic není zadarmo.

• Citovat
  • Upravit
6794
14.3.22 18:12

Vyres si alimenty, dva tisice na dve deti jsou komicke. Syna bych donutila se omluvit a pak bych mu vysvetlila situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
metamorphoz
14.3.22 18:12

S puberťáky je to těžký. Je třeba k tomu takto přistupovat. Dnešní výchovné metody nepřejí fyzickým trestům. Na něco je to velmi dobře, na něco zase ne. Upřímně by mě velmi svrběla ruka. Jedno úsloví říká, že rozervaná košile se spraví snáz než rozervané city.
Na druhou stranu, všechno má své mantinely, takže aby to působilo moderně a výchovně na Tvém místě bych mu zrušila i oba ty sporty. Každý chování má svůj důsledek a on už mantinely překročil. Jistý chování nejde ignorovat ani tolerovat.

• Citovat
  • Upravit
9148
14.3.22 18:17

No tak promin, ale Ty ted nemas mit strach, ze Te bude dite nenavidet, Ty ted mas mit max strach, ze z neho roste sobeckej parchant. Melas udelat desnej bugr, on ho nejspis potreboval. Je nejistej a podvedome chce citit ty hranice, ktery mu mas dat, aby se mezi nima mohl citit bezpecne. Vylez z koupelny a servi ho. Ver mi, udelej to hned. Mam tri kluky. Testosteron je proste jinej. Ted mu ukaz silu a az zacouva tam, kam patri, mluv s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12238
14.3.22 18:19

Ne vsechno je pubertou.
Jak sis ho naucila, tak ho mas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...