Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@elibro postup je stále stejný když spal v ložnici
Uložím dam detske,,kakao,, takové to čokoládové mléko od hipp
Přečtu 4 stránky pohadky a odcházím
Ale v ložnici jsem s nim také nebyla
Odešla jsem to jsem zapomela zmínit
@Nicol6373 píše:
Tak asi tě u sebe teď víc potřebuje, když spí v novém. Zůstala bych, dokud neusne.
@Nicol6373 píše:
Jenom taková technická - čistíš mu po tom mléku zuby? To je šílená nálož cukru na noc, tak ať pak nemá zbytečně problémy s kazivostí.
@Ju21na píše:
Není to úplně k tématu, ale obdivuji všechny, kteří zvládnou spát se svými dětmi v jedné posteli. Syn se od mala v postýlce/posteli během noci několikrát otočil o 360°, takže spaní s ním bylo za trestBuď jsem na sobě měla jeho hlavu nebo nohy
Taky to tak máme, nohy od dítěte na hlavě, peřinu bere pes, zezadu leží kočka… A nejhorší je, kdyz jdu v noci na záchod, vrátím se a me místo se zmenší na pár cm, kam se musím mezi všechny nasoukat.. Ale nestezuji si.. Jednou jel pryč, vzal Všechny s sebou, at si odpocinu, já si lehla do velké postele sama a nemohla jsem usnout, jaký to byl nezvyk
@unuděná píše:
Jenom taková technická - čistíš mu po tom mléku zuby? To je šílená nálož cukru na noc, tak ať pak nemá zbytečně problémy s kazivostí.
To mě taky zajímá
Děti byli u nás v ložnici do 3 let. Takový malý cvrček má být ještě u maminky.
Je to moc brzy.
Ty jsi psala, že prvně dáváš spát dcerku, po chvíli synka. Co to udělat naopak, když už opravdu chceš malého dát do dětského pokoje?
Obě dcery šly do pokojíku kolem 2 let…mimochodem mají 11 let rozdíl a pokoj společný…pokud bude chtít starší návštěvu, není problém vzít malou k nám a přes den tráví stejně prcek většinu času s náma…starší s tímto nemá problém…probírali jske i téma stěhování a pokojík s malou nechce dát za žadnou cenu ![]()