Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IcePlanet7 píše: Více
Tak aby bola spokojná alebo tak, aby nezničil oblečenie, na čo netreba vysokú školu ale len prečítať niekoľko obrázkových symbolov na oblečení a riadiť sa nimi? ![]()
@Ryksa: Su iste farebne veci, ktore sa tazko priraduju ku konkretnej farebnej hromade. Tak ked nie som si isty, pytam sa. Myslim si, ze ked prvy raz davam prat nieco, co je bielo-tmavomodre, tak je na mieste sa poradit, ci to prat s bielym, modrym alebo sedym, kedze bielomodru hromadu nemam.
Apropos, tie obrazkove symboly ma nevzrusuju, tie pred prvym pouzitim amputujem, lebo ma skriabu. Z nich si vedu nerobim a nic som este neznicil. Tolko k vysokej skole prania. A odkedy som z domu, tak mam aj vysoku skolu zehlenia a robim to k pocudovaniu niektorych mojich kolegov dodnes.
Ja som totiz dost samostatna jednotka - od 18 rokov z domu. A, ako som uz pisal inde, musel som sa starat aj o mimino, ked bola zena dlho v nemocnici. Moja mama a svokra mi akurat navarili a v zasade do vsetkeho pindali, ale realne mi s miminom pomoct nevedeli.
Tak neviem, som dospely?
P. S. Tiez nikomu nevyhadzujem na oci, ked nevie vymenit vodovodnu bateriu, opravit zasuvky ci zapojit pocitac, ze je dospely a tych par obrazkov snad musi pochopit.
@Ryksa píše: Více
Naozaj si citala prispevky pred tebou? Mozes mi teda vysvetlit aky symbol sa pouziva na oznacenie konkretneho prasku/gelu? A aky symbol sa pouziva pre styl vesania pradla ktory pozaduje autorka?
Dalej mozes mi prosim povedat v ktorom prispevku autorka uvadza znicene oblecenie? Ja som ho asi prehliadol.
Dalej v prvom prispevku autorka uvadza ze na jej spodne pradlo pouzil detsky prasok, ze to na snure nevisi tak ako si ona prave praje a podobne argumenty ktore u mna spadaju do kategorie „obecne pindy“ a na ktore bud nereagujem, alebo ked to psychicky nevydrzim tak reagujem podobne co vacsinou partnerka neunesie, pretoze na provokacie a vyvolavanie hadok je tu ona a tazko nesie ked si vymenime role.
Edit: A ked jej to tak strane vadi nech si vsetko kupuje vo svojej oblubenej farbe a problem s triedenim farieb ma vyrieseny. Ja tiez neviem ci mam odllisovat lososovu a ruzovu, alebo to moze ist spolu (pretoze ked partnerka ma blbu naladu tak pinda a ked ma dobru tak nepinda)? Aky piktogram sa na toto pouziva? Musi byt rozdiel vo farbe 5% RGB, alebo 3% CMYK, alebo 4% HSB? Pouc ma rad sa dozviem nieco nove!
@Ryksa: Nie som odbornik na babske handricky. Niektore su holt haklivejsie ako moje tricko.
Ale presne taketo rigidne typy tu radia druhym, pricom sami sa tvaria, akoby pojedli mudrost sveta.