Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Musí bydlet s cizím chlapem, na Vánoce nedostane skoro nic, venujes se víc dceři, otec se skoro nezajímá. Fakt ti to nedochází, jak je ten kluk nestastnej?
@Anonymní píše: Více
No ale to jim asi není 11 když chtějí panenky a plyšáky.
Velký dárek typu kolo nebo počítač si teď nemůžu dovolit. Počítač mu ale půjčuji svůj notebook a kolo má zrenovované.
Právě jsem mu koupila to vybavení na turistiku protože chodí do turistického kroužku. No ale měla jsem mu to koupit asi jen tak mimo vánoce, stejně jako mu tam nedám kalhoty a ponožky.
@LunaP píše: Více
Prosím tě, toho kluka máš už 11 let. To ti musí radit emimino? Vždycky jsi se s ním takhle mijela nebo to je až teď, kdy jsi furt upnuta na jiný věci v životě.
Já vím, že jsi se na to neptala, ale opravdu to celý působí mimořádně nezdrave a pro děti to musí být strašně náročné. Třeba je čas to přehodnotit. Dřív se syn na Vánoce těšil?
Jo byl unavený a taky možná něco na něj lezli. My všichni jsme už byli nemocní a teď to možná vlezlo na něj
Večeřet a rozdávat dárky pozdě. To bych byla taky otrávená, unavená. Jak tohle někoho napadne?
Tady je vidět, že přepočítáváš vše na minuty. Ale mezi řádky ti pointa uniká. Neumíš číst myšlenky a pocity vlastních dětí. To chceš třetí.
Vy potřebujete všichni rodinnou terapii. Ne pouze syn. Ale všichni.
@LunaP myslim, ze na darovani robluxu neni nic spatnyho - a kdyby sis otevrela vlastni ucet a semtam si neco zahrala s nim.. neverim, ze bys tam nenasla neco, co by te bavilo taky..
@LunaP píše: Více
A co teda má dostat od otce? Psal si u něho dopis co si přeje?
mě fascinuje, jak se anonymně objevíš v každé diskusi a „skromně“ se vychválíš, svou rodinu, své dvě dcery a všechno, až do nebes. To zakladatelce fakt pomůže, číst, jak tvé dcery dostanou dárky za 10k minimálně. Promiň, vždycky tě i pod anonymem identifikuji a je mi z toho smutno.
On se těšil spíš na to „kouzlo Vánoc“ věřil na Ježíška. Udělali jsme to vždy tak, že nikdo nevěděl kdo tam dárky dal.
Na dárky nikdy nebyl.
Minulý rok dostal spoustu her ( únikový a tak) a dohrál jednu. To už ten nezájem začal.
Ale třeba knížky minulý rok četl asi 10 knih ( to už jsme byli přestěhování). Letos nezájem.
@Capretta jo ty robloxy taky teda pořídím. Snad to nebude takové zlo.
On mi občas vyrobí nějakou vlastní místnost, nebo bludiště a to já pak řeším.
Promiň, ale každé dítě má něco rádo a jestli ty nevíš, čím udělat vlastnímu dítěti radost, je chyba v tobě a jeho je mi líto. Taky mám syna a taky je věku, kdy už se s hračkami nehraje a musela jsem si nad tím čím mu udělám radost lámat hlavu, ale stejně jsem vymyslela spoustu věcí. Pokud jsi mu nechtěla kupovat robuxy (taky je nekupuju, ale syn si je kupuje občas za svoje), mohla jsi mu koupit třeba kurz na programování v Robloxu, aby se naučil vytvářet vlastní hry.
@izabe to nevím co si psal. Řikal mi, že neví co si přát. Akorát že by chtěl ty data na internet a robloxy. To říkal ale nenapsal.
Holka mě to řekla protože si od něj přeje nákladný dárek tak aby sme to nekupovali my.
@LunaP vidíš, že kluk je dlouhodobě nešťastný a víš jen o jednom dárku, který by mu mohl udělat radost a ten mu nedáš. To ti ho není ani trochu líto?
@Niki.J.B. jo asi to byla chyba. Je čas se posunout k virtuálním darkum.
Tak já vím co dělá. Akorát ho teď baví jen to PC. Na sportovní kroužek a turistický tak na ten jsem mu koupila batoh a nůž.
Jezdíme o víkendech na historické akce- to má rád ale na ty jsem ho vybavila už před poslední akci ( ušila nové věci).
@LunaP teď čtu toto, to jste to natáhli zbytečně moc na večer…my začínáme mnohem dříve, ať si děti stihnou pohrát s novými hračkami a vše prohlédnout…v 8h už taky mohl být unavený…my budem rozbalovat tak k půl 5, max v 5h…