Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Děkuji, tím pádem před krb pořídíme nějakou zábranu aby se k němu nedostala…
dostal takovou speciální rukavici šitou na míru, pošlu ti do SZ fotku, tu nosil pořád a sundavali jsme ji akorát na cvičení a tu dlahu už nevím jestli měl jen na noc, přeci jen jsou to 4 roky zpátky, ale byla malinká, ve velikosti dlaně s dírou na palec, takže mu to nijak nepřekáželo, jen mu to narovnávalo tu dlaň. Jak moc začal dlaň používal plně už také nevím, ale pamatuji si, že to poměrně dlouho vypadalo, že z něj bude vinou toho úrazu levák (předtím upřednostňoval pravou- proto ji měl také více popálenou) protože si tu pravačku šetřil…a dnes třeba píše pravou, ale pořád dělá levačkou víc věcí, než praváci obyčejně dělávají.
Me2dova a jo, no ty provizorní dlahy, co dostal při převazu, je prostě takový dlouhý obdélník omotaný gázou…tak koukám, že pak snad dostaneme něco sofistikovanějšího
…teda doufám, protože tohle bylo děsné. Strašně mu to vadilo, nevyspal se s tím. ![]()
A koukám teda, že nás čeká veselý rok… ![]()
bloumik píše:
Sophi a kde se tvé dítě popálilo, na jaké části těla?
měla popálených 23% tělesného povrchu- hlavu,záda,zadeček,rameno a prsty u ruky
Aishenka píše:
Děkuji, tím pádem před krb pořídíme nějakou zábranu aby se k němu nedostala…
To vřele doporučuji…
bloumik píše:
Ježiši…jak se jí to stalo?
svrhla na sebe kafe
sophinka píše:bloumik píše:měla popálených 23% tělesného povrchu- hlavu,záda,zadeček,rameno a prsty u ruky
Ježiš, to je chuďátko. Takhle to vypadá strašně, máte štěstí, že se to tak krásně zhojilo. Kamarádčin syn si spálil „jen“ ruku a bok a na ruce to má tedy zjizvené dost. Plastika ho do budoucna nemine.
sophinka píše:bloumik píše:svrhla na sebe kafe
No z tohoto já má opravdu strach a manžel mi vždy tvrdí, že jsem hysterka. A už je v pořádku?
Kakika píše:sophinka píše:Ježiš, to je chuďátko. Takhle to vypadá strašně, máte štěstí, že se to tak krásně zhojilo. Kamarádčin syn si spálil „jen“ ruku a bok a na ruce to má tedy zjizvené dost. Plastika ho do budoucna nemine.bloumik píše:měla popálených 23% tělesného povrchu- hlavu,záda,zadeček,rameno a prsty u ruky
jj byla tam třeba mamina s holčičkou co měli fakt jen 3×2 cm na ručičce a nakonec tam byly déle než mi ,včetně transplantace . Nebo holčička co na sebe svrhla roztopený friťák (na hlavu,tělo,nohy) Hodně dětí třeba strčí ruku do polévky tak dávejte pozor na teplotu polévek. A hodně dětí ve věku 5-8 let si hrálo se sirkami-zapalovačem
![]()
Mišela1 píše:sophinka píše:No z tohoto já má opravdu strach a manžel mi vždy tvrdí, že jsem hysterka. A už je v pořádku?bloumik píše:svrhla na sebe kafe
No jo, ono se řekne „jen“ kafe, ale člověk by nevěřil, co všechno to jedno kafe dokáže udělat. Já měla popálené břicho a to mi čaj na břicho jen vycákl (přes tričko), takže jsem se nezlila celá. A navíc mi bylo už cca 10 let. Když jsem viděla kamarádčina kluka, tak to vypadalo spíš na hrnec horké vody než jedno pitomé kafe. Já z toho mám taky hrůzu hrůzoucí.
Mišela1 píše:sophinka píše:No z tohoto já má opravdu strach a manžel mi vždy tvrdí, že jsem hysterka. A už je v pořádku?bloumik píše:svrhla na sebe kafe
naprosto
![]()
sophinka píše:bloumik píše:svrhla na sebe kafe
co dovede jedno blbé kafe, uf, taky moje noční můra
Hlavně, že to nakonec dobře dopadlo
dobrý den maminky,dnes jsem neuhlidala dcerku a šahla mi na troubu,ma popalene tři prsty ty vrchní članky se zhora i ze spod ze spod jse ji udělali šilené půchýře okamžitě jsem jela do nemocnice tam ji ručičku ošetřili,ale v neděli nas čeká návštěva ostravy a bojím se co se bude dít zda si nas tam nechaj a nebo se jen na to podivaj a budem tady doma chodit na převazy máte někdo taky zkušenost????
záleží na tom,jak se popálenina do neděle rozšíří (ještě 48 hodin se prohlubuje)
povrchu asi popáleného moc mít nebudete ? 3% nebo kolik? možná míň?pokud bude hluboká možná transplantace,jenak jen převazy,co ti napsali do zprávy? Popálenina typu 2a nebo 2b?