Syna ve školce nechtějí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
6.1.15 14:05

Nečetla jsem všechno, co kdo napsal, jenom důležitou věc, že se mu tam líbí…
já mám pocit, že spíš s učitlekou máš problém ty- nebo spíš že tobě dělá problém..
Já bych ho stáhla pokud by se mu! tam nelíbilo, plakal by, atd. Pokud by učitelka se tvářila jakoby na mě- pokud bych měla takový pocit, tak to je jenom asi problém můj…
Já jsme totiš něco podobného zažila.. Zjistila jsem, že u nás taky máme učitelku, která je víc taková dominantní a prostě akové ty maminky, co jsou takové splachovácí si víc jakobyc vychutná- řekne víc než ostatním. Stačilo se jednou ozvat a bylo…
Teď bych se zamyslela, jeslti tobě vadí chování učitelky a nebo synovi a podle toho bych se rozhodla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
6.1.15 14:06

@PepiKo nevim proc se tak rozhodli. Zeptali se me sami.od sebe, jestli tam kluka nechci dat, ze maji volne misto.
Z me strany teda zadny impulz ci prosba nebyla. Ale jsem rada, ze ho.ve skolce mam, u nas je. problem tam dite dostat.

• Citovat
  • Upravit
1987
6.1.15 14:06

Ta paní učitelka by si zasloužila „vyškolit“ mým synem. Ten sice usnul po O, ale jakmile ho vzbudili, tak řval a řval. Ne jen, že synovi nerozuměli co říká, dopoledne se jim počůral, během dne nespolupracoval (chtěl si hrát jen s hračkami), při obědě ho krmili a po spinkání ho utěšovala paní uklízečka a o oblékání ani nepíšu. Teď už je syn v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
6.1.15 14:10

@Terlas jj jsou 2. Druha je zastupkyne reditelky a ta se synem nema problem - pochvali, obcas rekne ze treba nejedl, ale nic vic k nemu nema.
To jen ta druha ucitelka ma vzdy nejaky proslov, kdyz si ho vyzvedavam.
Prvne kdyz sel syn do tridy (prvni den) tak byla i nastvana, ze ji to nikdo nerekl, ze meho syna prijali :-(

• Citovat
  • Upravit
4621
6.1.15 14:11

@alli_li všude je problém s místama, ale takhle se teda normálně nechovají

nenech si kakat na hlavu a bud trochu tvrdší 8)
my měli problém s jednou svačinářkou, co měla na mě pořád blbé poznámky, tak jsem jí jednou něco řekla a byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
6.1.15 14:12

Ja prave chtela slyset nejaky jiny nazor na nasi situaci.
Synovi se tam libi, je ve skolce moc rad - ma tam kamarady, jine hracky nez doma, denno denne neco podnikaji - takze je spokojenejsi nez se mnou doma :-)

Popovidam si nejspis rovnou s pani zastupkyni, jestli je syn opravdu tak narocny nebo je problem nekde jinde.

• Citovat
  • Upravit
4621
6.1.15 14:13

@alli_li tak to je jasný, zakomplexovaná p…a, někdo jí obešel a ted se mstí, nenech se rozhodit, chyba není v tvém synovi, ale v učitelce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
6.1.15 14:14
@alli_li píše:
Synovi se tam libi, je ve skolce moc rad - ma tam kamarady, jine hracky nez doma, denno denne neco podnikaji - takze je spokojenejsi nez se mnou doma :-)Popovidam si nejspis rovnou s pani zastupkyni, jestli je syn opravdu tak narocny nebo je problem nekde jinde.
:palec: to udělej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
6.1.15 14:21

@alli_li nevim deti zatim nemam, ale pokud jsou doteti tri, tak ti ho musi vzit na cely den do skolky a ne ze ti rekne ze tam spat nemuze, na to prisla kde? O tomhle bych ja osobne s ucitelkou nediskutovala, chodim-li do prace tak tam proste dite bude spat a hotovo. nevim jak ty, ale me by proste v praci ani neumoznili, ze bych si chodila jen do dvanacti a hotovo. Ja bych si promluvila s ucitelkou, zda ma nejaky problem normalne na ferovku a pokud by to nepomohlo resila bych jiz tento problem s reditelkou! Vim ze trilete deti jsou narocne ale od toho jsou ucitelky placene a skolene, stejne jako ja musim v praci delat svou praci za kterou jsem placena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
6.1.15 14:39

@alli_li nase reditelka ve skolce ma taky jediny zajem a sice mit tam co nejmene deti, zejmena tech malych, se kterymi je prace. porad to zkousi. Pokud nema podzreni na opravdu nejakou poruchu chovani a argumentuje takovymi malickostmi, zajdi si k dr pro potvrzeni, ze do skolky muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.1.15 14:47
@alli_li píše:
Synovi se tam libi, je ve skolce moc rad - ma tam kamarady, jine hracky nez doma, denno denne neco podnikaji - takze je spokojenejsi nez se mnou doma :-)Popovidam si nejspis rovnou s pani zastupkyni, jestli je syn opravdu tak narocny nebo je problem nekde jinde.

Tak takhle bych to teda vůbec neformulovala. Zkus dát spíš najevo, že se ti nelíbí jednání p. učitelky, že tvůj syn problém nemá. Vždyt´ty sama nahráváš na smeč :lol: Stále jsi neodpověděla-proč dáváš syna ze školky po o? Protože to chce učitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
6.1.15 14:53
@Bunnies píše:
Ta paní učitelka by si zasloužila „vyškolit“ mým synem. Ten sice usnul po O, ale jakmile ho vzbudili, tak řval a řval. Ne jen, že synovi nerozuměli co říká, dopoledne se jim počůral, během dne nespolupracoval (chtěl si hrát jen s hračkami), při obědě ho krmili a po spinkání ho utěšovala paní uklízečka a o oblékání ani nepíšu. Teď už je syn v pohodě.

tady je videt, ze tvuj syn nebyl na skolku jeste zraly, diky za priklad..

• Citovat
  • Upravit
alli_li
6.1.15 14:58

@berry4 syn prvni tyden chodil na zvykacku na 2 hod, pak chodil po O, protoze mi to zatim prace umoznovala, jenze ted od. pulky ledna zacnu. chodit do prace na delsi dobu, takze tam spinkat stejne bude muset :nevim:

• Citovat
  • Upravit
teckaa
6.1.15 15:00
@alli_li píše:
@berry4 syn prvni tyden chodil na zvykacku na 2 hod, pak chodil po O, protoze mi to zatim prace umoznovala, jenze ted od. pulky ledna zacnu. chodit do prace na delsi dobu, takze tam spinkat stejne bude muset :nevim:

tak ho tam proste nech spat, neda se nic delat, musi se to zkousnout,,.

• Citovat
  • Upravit
1987
6.1.15 15:12

@teckaa ano, syn nebyl zralý. Ale těšil se do školky a hrozně moc mu pomohla šestiletá sestřička. Dcera nastupovala ve 4 letech a ve třech letech taky nebyla zralá. Syn se ale rychle adaptoval. Musel dozrát v samostatnosti a v řeči. Horší podle mě je citová nezralost - kdy dítě do školky fakt nechce, ráno pláče, nekomunikuje s ostatními dětmi atd. Se synem bylo spoustu práce navíc pro učitelky, ale citově byl připravený nebýt jen s maminkou. Za dva měsíce se ve školce už nepočůral, jedl hlavní sám a rozmluvil se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin