Tabletka "po"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.5.19 08:37

@beruska9 17 den od prvního dne MS, ale netuším jak dlouhé mám cykly. Přijde mi, že je tam rozdíl i týden 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.19 08:46

:hug: Navíc MS přišla o dva dny později, než měla :think: a trvalá kratší dobu

• Citovat
  • Upravit
737
26.5.19 08:57
@Anonymní píše:
@hadraplanka Právě. Nic mi není :roll: :)Je pravda, že poslední dobou mám jakoby zahleněny krk skoro každé ráno, ale žádná bolest v krku, žádná rýma, únava apod. A přes den to přejde, ale teploty se drží. Nejhorší je, že teď jsem doma, do práce nastupují až příští měsíc a nervy mám tím pádem na pochodu.

Postinor není Paralen. Rozhodí to cyklus. Takže bazálka je už tuplem nevypovídající. Nebála bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
26.5.19 09:04
@Anonymní píše:
@hadraplanka Právě. Nic mi není :roll: :)Je pravda, že poslední dobou mám jakoby zahleněny krk skoro každé ráno, ale žádná bolest v krku, žádná rýma, únava apod. A přes den to přejde, ale teploty se drží. Nejhorší je, že teď jsem doma, do práce nastupují až příští měsíc a nervy mám tím pádem na pochodu.

Tak zahlenění jsem měla u každého těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.5.19 09:04
@Anonymní píše:
@beruska9 17 den od prvního dne MS, ale netuším jak dlouhé mám cykly. Přijde mi, že je tam rozdíl i týden 8o

Tak to vubec teplotu neres, to byva zvysena normalne. Ja si mysela, ze v puvodnim dotazu myslis klasicky teplotu, jako kdyz jsi nemocna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.19 09:10

@mota To já mam po ránu už několik dní, možná týdnu před stykem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.19 09:14

@beruska9 Jenom že, co mě trápí, MS měla dorazit 8.5 a přišla 10.5 a jen na pár dní. Asi 13.-15.5 konec. A tím pádem, podle projevu i ovulace byla dřív. Od +-15.5 jsem měla chutě na sex, jídlo. 19.5 styk. Po 24 hodinách 20.5 postinor /bolesti před ním + 2-3 dny ještě chutě a trochu bolesti vaječníků… Pak jako když utne (a to jsem ten den podle kalendáře měla mít ovulaci+plodný den), od té doby nemám hlad, nemám chuť na sex a jsem v blbý náladě :roll:

• Citovat
  • Upravit
15995
26.5.19 09:19
@Anonymní píše:
@beruska9 Jenom že, co mě trápí, MS měla dorazit 8.5 a přišla 10.5 a jen na pár dní. Asi 13.-15.5 konec. A tím pádem, podle projevu i ovulace byla dřív. Od +-15.5 jsem měla chutě na sex, jídlo. 19.5 styk. Po 24 hodinách 20.5 postinor /bolesti před ním + 2-3 dny ještě chutě a trochu bolesti vaječníků… Pak jako když utne (a to jsem ten den podle kalendáře měla mít ovulaci+plodný den), od té doby nemám hlad, nemám chuť na sex a jsem v blbý náladě :roll:

Po Postinoru nemuzes cekat normalni prubeh cyklu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.19 09:22

@beruska9 Jenom že právě po užití tbl nemám žádné příznaky… Žádné krvácení, bolesti apod

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.19 09:23

@beruska9 A neshoda v cyklu byla před Postinorem :roll:

• Citovat
  • Upravit
737
26.5.19 09:36
@Anonymní píše:
@beruska9 A neshoda v cyklu byla před Postinorem :roll:

Ty se v tom prostě chceš šťourat a můžeme ti desetkrát říkat, že z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.5.19 09:48
@hadraplanka píše:
Ty se v tom prostě chceš šťourat a můžeme ti desetkrát říkat, že z toho nic nebude.
:mrgreen: Asi tak. Vzdavam to :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.19 20:21

2× v životě jsem vzala pilulku po, po první mám jedno dítě.. obě do 12 hodin.. Druhé - interrupce. Nechci strašit, ale je to taky možnost. Já se pěkně divila, když jsem za 14 dní viděla čárku. Anonym

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1