Tábory s malým počtem účastníků

Anonymní
8.2.25 19:24

Tábory s malým počtem účastníků

Hezký večer všem. Řešíme program na léto, potřebujeme aspoň týden pobytový tábor. Existují tábory, co nejsou jak tovarna na zábavu se 100 účastníky? Zatím má za sebou tábor 3×, první dva roky tam bylo kolem 25 dětí a pohoda, loni bylo dětí 40, letos to bude podobné a jet nechce, proto hledáme něco jiného. Nestačí rozdělení do skupin, ale opravdu malý počet lidí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9041
8.2.25 19:37

Existují. Obvykle jsou to tábory kroužků. Kde jsou většinou účastníci, kteří se potkávají během roku na klubovkách. Takhle to má třeba syn na atletice. Během roku mají tréninky 2× týdně a závody. V létě má trenér teda formou příměšťáku soustředění. Loni tam měl asi 20 dětí. A pobytový mívají třeba hasiči. Během roku chodí 2× týdně, plus na závody. Byl na jejich podzimní tábor. V létě na pobytový nechce. Ale bývá tam jen kolem 20-25 stálých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.25 19:41

@Kelsey1 ty klubové mi moc nepomohou. Potřebuju něco, kam zapisu dítě, co tam normálně nechodí.
U nás právě tyto klubové mají už těch dětí moc.

• Citovat
  • Upravit
9041
8.2.25 19:44

Oni na ty klubové berou i nečleny. Jen je třeba cena o 1000-1500,– dražší.
Možná se dívej na nástěnky ve školách. Občas se tam letáky najdou. Zkus sledovat nabídku na obecních stranách na fb. U nás už je nabídka/leták na farní tábor. Ale tam asi dítě nechceš poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9059
8.2.25 19:57

Existují, my dáváme na tábor kde je dvacet dětí. Musíš hledat ne profi tábory, ale spíš nadšence. Samozřejmě jde pak o klasické tábory se zpěvem u táboráku, spaním pod širákem a koupáním v řece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.2.25 22:40

Skautske tabory byvaji mensi. Nekdy berou i necleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
8.2.25 23:03

Ano existují, ale jsou to většinou takové ty dneska, bohužel ne úplně populární i když za mě nejlepší tábory. Jsou to tábory bez sociálek, koupání v rybníku, s latrýnou. Za mě super, doufám, že se ještě někdy dostanu jako vedoucí. To je prostě radost i ta děcka, která na takový tábor jezdí jsou prostě skvělá. Osobně mám zážitky na celý život, jak z dětství, tak potom se mi párkrát povedlo jet i jako vedoucí. Má to svoje kouzlo, zas to ale není pro každého. Ale pokud se potomkovi nelíbí takové ty komerční tábory (mě taky ne) a není úplně z cukru, tak to bude skvělá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37319
8.2.25 23:23

Není uvedeno, kde, ani koho, věk ani zájmy. :think: :nevim:
Tématické kroužky mívají tábory. Často sice berou své členy, ale i lidi mimo. :think:
Zkusil bych třeba stanice mladých přírodovědců. :think:
Nakonec i na půl roku by kroužek možná šel. :think: To má i výhodu kamarádů. :nevim:
Vedoucích kroužků v globálu pomalu ubývá… :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
10.2.25 11:57

Podívej se na dobrytabor.cz takové tam bývají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí